sobota 12. novembra 2016

Oriflame: telové produkty SWEDISH SPA

Dnes som si pre vás prichystala recenziu na skvelé produkty Swedish Spa od Oriflame. Túto kozmetickú radu mám veľmi rada, nakoľko je pre mňa niečím výnimočná a evokuje vo mne pocit, že si viem dopriať niečo viac a že si viac aj zaslúžim.
Pocit, že sa môžem krásne rozmaznať a rozmaznať tak aj svoje telo, že pôžitky nie sú len o dobrom jedle, či víne, ale že aj čas, ktorý venujete sama sebe, kedy sa staráte o seba a svoje telo vám dodá skvelý pocit aj po duševnej stránke. Ten pocit výnimočnosti, kedy ste tu len vy a vaše blaho. Dnes vám predstavím dva skvelé telové produkty - telový peeling a telové maslo.
ORIFLAME - Vyživujúci telový píling Swedish Spa

Určite si obľúbite tento výnimočný telový píling s jemným, luxusným zložením, ktorý odstraňuje odumreté bunky. Receptúra je obohatená o hydratujúci švédsky vres a zvláčňujúci mandľový olej. Táto perfektná starostlivosť rozmazná vašu pokožku, dodá jej výživu a obnoví ju. Zanechá ju nádherne hebkú, prevoňanú príjemnou vôňou.
Telový peeling sa skrýva v tube "postavenej na hlavu" tento typ balenia mi veľmi vyhovuje. Vzhľad produktu sa nesie v jemnom pastelovom tóne marhulí. Konzistencia peelingu je gélová s obsahom jemných zrniečok, ktoré skvelo odstraňujú odumreté bunky.Peeling postačí jemne speniť za pomoci vody a následne už len krásne rozotrieť po pokožke. Tým, že mandľový olej, je pokožka po ošetrení krásne zvláčnená bez zbytočného pocitu suchosti, či pnutia. Pokožka je po aplikácii peelingu krásne jemná, ale navyše aj prevoňaná. 
ORIFLAME - Vyživujúce telové maslo Swedish Spa

Neexistuje lepší spôsob ako rozmaznať telo, než dopriať mu bohatú, krémovú starostlivosť v podobe výnimočne výživného telového masla. Receptúra obsahuje výťažok z kvietkov švédskeho vresu, mandľový olej a dvojnásobn väčšie množstvo hydratujúcich zložiek než obsahujú bežné telové krémy. Ľahko sa rozplynie na pokožke, dodá jej intenzívnu hydratáciu, ktorá ju zjemní, vyhladí a zlepší jej kondíciu, pričom na nej nezanechá lepkavý pocit.
Telové maslo, ktoré nájdete v marhuľkovom kelímku je veľmi husto namiešané. Kelímok je dosť široký a raz - dva si z neho naberiete dostatočné množstvo. I keď veľmi nemusím produkty, v ktorých sa musím doslova rýpať, toto telové maslo som si zamilovala. Jeho konzistencia je hutná a masielko sa tým pádom aj trošku dlhšie rozotiera, avšak výsledný efekt stojí za to. Pokožka je po ošetrení telovým maslom krásne prevoňaná, hydratovaná a vláčna. 
Oba produkty sa skvelo dopĺňajú a navzájom v sebe podporujú krásnu voňu a pocit príjemne hýčkanej pokožky.

3 komentáre:

  1. Oriflame mám nejraději :) Tyhle produkty vypadají fajn :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tieto som vôňala krááásne voňajú len škoda že sa zatial nedali zakpupiť samostatne a kúpa bola podmienena nad 20eur pri kupe produktov z katalogu. A zbytočne nepotrebne veci som si nechcela kupovať:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už dlho som nemal nič z Oriflame, budem to asi musieť napraviť

    Bourjois GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť