piatok 4. novembra 2016

Oriflame: produkty Nature Secrets so zjemňujúcimi marhuľami a ryžovým mliekom

Produktová rada Oriflame - Nature Secrets je asi jedna jediná, s ktorou som bola vždy nadmieru spokojná. Značku Oriflame registrujem už niekoľko rokov, kedy som sa s ňou vrámci školských čias zoznámila a pravidelne si čo - to od spolužiačky objednávala.
Roky išli ďalej a ja som spoznávala iné značky, ale s radosťou si aj teraz prelistujem katalóg. Zväčša si objednám práve telovú kozmetiku a práve túto prírodnú radu, pretože viem, že ma skrátka nesklame. Dnes sa bližšie pozrieme na skvelé produkty s obsahom zjemňujúcich marhúľ a ryžového mlieka. 
Oriflame - Sprchovací krém Nature Secrets

Jemný sprchovací krém šetrne umýva pokožku a nevysušuje ju. Je obohatený o zjemňujúci výťažok z marhúľ a ryžového mlieka, ktoré dodajú pokožke úžasný pocit a hydratovaný vzhľad.
Sprchový krém je veľmi šetrný k pokožke a ja mám pocit, akoby som sa umývala s nejakým balzamom. Je takej stredne hustej konzistencie, krásne vonia po marhuliach. Počas sprchovania sa vytvára veľmi príjemná pena, ktorá jemne čistí telo a zanecháva ho krásne prevoňané, čisté a vláčne, ale hlavne tieto pocity pretrvávajú dlhšie ako trvá sprcha samotná. Sprchový krém je k pokožke veľmi pozorný, nevysúša ju, ale naopak hydratuje.
Oriflame - tuhé mydlo Nature Secrets

Jemne parfumované mydlo so zjemňujúcimi výťažkami z marhúľ a ryžového mlieka zvláčňuje pokožku. Obsahuje glycerín, ktorý zabraňuje strate vlahy. Je dostatočne jemné na každodenné použitie.
Som veľkou milovníčkou tekutých mydiel, avšak u nás doma sa nájde aj tuhé mydlo. V kúpeľni sa u nás nachádzajú oba druhy mydiel a podľa nálady siahnem po jednom, či druhom. Na čom však ešte viac fičím sú predovšetkým vône. Milujem, keď kozmetika vonia. Milujem, keď sa viem v mysli preniesť na úplne iné miesto než je kúpeľňa.
Tuhé mydlo Nature Secrets, podobne ako sprchový krém, neskutočne vonia po marhuliach. Povedala by som dokonca, že vôňa mydla je o 100 % intenzívnejšia ako vôňa sprcháču. Mydielko má skvelú penivosť, je veľmi šetrné k jemnej pokožke rúk, ktorú vôbec nevysúša. Ruky zostávajú po umytí jemné a vláčne. Príjemným bonusom navyše je krásna vôňa marhúľ.

3 komentáre:

  1. Z oriflamu jsem si hrozně dlouho nic neobjednala, naposledy na střední, ale musím uznat že tam byli super věci. Asi také jsem si nejvíce objednávala tělovou kosmetiku, ale i třeba laky na nehty byly super :) Jinak bych tě chtěla pozvat ke mně na blog, kde právě probíhá giveaway, kdyby jsi měla zájem :)
    http://www.terripeterk.com/2016/11/lets-celebrate-two-years-with-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéé, tělovou kosmetiku z Oriflame si ještě pamatuji z katalogů. Vím, že oproti jejich dekorativce byla tělová kosmetika opravdu skvělá a hrozně hezky voněla.
    littlecapsule

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V oriflamu jsou perfektní věci! :) Zrovna tohle máme doma taky.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť