utorok 20. septembra 2016

Mary Kay: Lash Intensity maskara

Keby ste sa mohli skrášliť len jedným jediným produktom, ktorý by to bol? Vďaka ktorej kozmetickej vychytávke sa cítite krajšia, príťažlivejšia a skrátka viac žensky? Podľa mňa je to v drvivej väčšine práve riasenka. Veď vďaka pár šikovným ťahom po našich riasach pôsobí tvár ihneď uvoľnenejšie, šťastnejšie a žiarivejšie. Vďaka správnej riasenke sa krásne otvorí pohľad do okien vašej duše. Vždy keď mám naponáhlo a nestíham sa líčiť, siaham naistotu po riasenke, pretože viem, že v priebehu dvoch minút sa bude na mňa zo zrkadla pozerať moje krajšie ja. Dnes sa spolu bližšie pozrieme na jedinečnú riasenku s dielne Mary Kay - Lash Intensity. 
Mary Kay - Lash Intensity maskara

S Lash Intensity™ Maskarou získate úchvatný objem a naviac neodolateľnú dĺžku rias. Obsahuje špeciálne navrhnutú asymetrickú kefku Double-Impact™. Vďaka trvanlivej farbe, ktorá je odolná proti zotretiu, budú riasy vyzerať hustejšie a výraznejšie. Naviac veľmi účinný pigment bohatý na minerály riasy zviditeľní skvelým čiernym odtieňom.
Riasenka Lash Intensity je ukrytá v krásnom čiernom puzdre, ktoré je veľmi atypicky tvarované. Balením teda riasenka jednoznačne zaujme. Vraví sa, že v jednoduchosti je krása a je tomu naozaj tak. Čierne prevedenie balenia je jednoduché a navyše pôsobí luxusným dojmom. Na vrchnáčiku sa krásne vyníma embosovaný názov značky MARY KAY. No asymetricky je tvarovaná aj kefka, ktorá obsahuje súbor kratších a dlhších štetiniek. Skvelo tak obalí sýtou farbou kratšie aj dlhšie riasy. Je skvelá aj na spodné riasy. 
Na testovanie riasenky som sa veľmi tešila, bola to totiž moja prvá skúsenosť s maskarou od Mary Kay. Na prvýkrát to rozhodne ale nebolo ono. V zhone som schytila riasenku a moje mihalničky boli krásne polepené :) Treba sa naučiť s riasenkou správne pracovať. Zistiť, aká poloha štetiniek vám vyhovuje, aby skvelo zachytila a nalíčila riasy. Časom sme sa s riasenkou veľmi skamarátili a dnes ju už nepustím z rúk. Moje riasy sú krásne sýte, predĺžené a zvýraznené. 

1 komentár:

  1. páči sa mi aké sú krásne prirodzené :) na túto riasenku som počula chvály, a vraj si naozaj treba nájsť ten spôsob nanášania, aby bola top :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť