pondelok 26. septembra 2016

Dermacol: tekuté mydlo Aroma Ritual

Aromaterapia, relaxácia, uvoľnenie napätia, zbavenie sa stresu... Znie to krásne, ale nie vždy má človek čas sa zastaviť, spomaliť a venovať zopár krásnych chvíľ potešeniu našich zmyslov krásnou vôňou, či príjemnou hudbou a podobne. Možnože práve toto si povedali v dielňach Dermacol, keď sa rozhodli priniesť na trh produkty z radu Aroma Ritual. Práve testované tekuté mydlo s príchuťou hrozna a limetky mi pripomenulo moju prvotnú skúsenosť s produktmi Aroma Ritual. Vtedy som si obľúbila krém na ruky s hroznom a limetkou, no odvtedy už je na výber mnoho kombinácii, ktoré potešia naše zmysly a takisto aj mnoho kozmetických produktov, určených pre starostlivosť o naše telo.
Antistresové mydlo na ruky - hrozno s limetkou

Antistresové mydlo na ruky hrozno s limetkou s olejom z hroznových jadierok pomáha uvoľňovať nahromadený stres po náročnom dni a upokojuje myseľ aj telo.
Balenie tekutého mydla je krásne živé a hneď vám dáva na známosť, o aký produkt sa jedná. Stačí jediný pohľad na balenie tekutého mydla a už viete, že v sebe nesie aktívne zložky výťažkov z limetky a fialového hrozna. Etiketa je krásna fialová s nakresleným ovocím. Konzistencia tekutého mydielka je jemná gélová a mydielko neskutočne nádherne vonia. Mydlo má namiesto uzáveru praktický dávkovač v podobe pumpičky, ktorý je veľmi hygienický, a navyše sa sa dá aj pootočením uzavrieť, takže si mydielko môžete aj zbaliť na cestu.
Tekuté mydielko sme si veľmi obľúbili a doma sa po ňom takmer ihneď "zaprášilo". Dávkovanie je veľmi praktické a hygienické. Mydielko sa v kombinácii s vodou jemne rozpení a šetrne umýva pokožku rúk. Príjemná vôňa je krásnym spestrením. Mydielko pokožku rúk nevysúša, zanecháva ich čisté a vláčne. Vôňa na pokožke rúk zostáva približne polhodinku. Celkovo je vôňa mydla identická s vôňou sprchového gélu, len jej intenzita je o dosť menšia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára