streda 28. septembra 2016

Dermacol: lak na nechty One Coat

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, ktorý produkt je pre vás ten naj? U mňa to vždy boli produkty späté s rukami – krémy na ruky, laky na nechty a iná doplnková starostlivosť. Práve ruky sú druhou vecou, ktorú si na človeku po očiach všímam. Asi aj preto sa vždy snažím mať krásne upravené nechty. :)
Nie vždy máme toľko času sa zapodievať lakovaním, následným dozdobovaním a podobne. Preto mám rada rýchloschnúce laky, alebo aj laky, ktoré sú krásne pigmentované. Stačí jediná vrstva a nechty mám upravené. Dermacol nám ponúka široké spektrum odtieňov lakov na nechty One Coat. Ja dnes vám predstavím odtieň č. 220.
Dermacol - lak na nechty One Coat

Farebné laky dodajú nechtom krásny pestovaný vzhľad. Inovatívne zloženie v kombinácii s jedinečným plochým štetcom zaistí jednoduchú a rovnomernú aplikáciu. Vďaka vysokej koncentrácii pigmentov v textúre stačí iba 1 vrstvička. Dobre k nechtom priľne a zaschne behom 120 sekúnd. Po nanesení vytvorí na nechte hladký, veľmi lesklý povrch.
Laky na nechty One Coat sú nám už viacmenej známe svojim typickým balením. Priehľadná fľaštička, čierny vrchnáčik a strieborné písmo na balení z prednej strany. Objem laku má 10 ml. Štetček je mierne širší, takže zaberie na jeden náter väčšiu plochu nechtu, čo je super. Celkovo sa s lakom príjemne manipuluje. Konzistencia, ako aj šírka štetčeka mi vyhovujú. 
S lakmi One Coat mám nejednu skúsenosť, takže som sa na testovanie veľmi tešila. Vždy ma prekvapila vysoká pigmentácia lakov na nechty, schopnosť krásne priľnúť na povrch nechtu a vytvoriť sýty efekt už v jednej vrstve.
Testovaný odtieň č. 220 - jemný pastelkový až kriedový podtón, ktorý je vo svojej podstate šedý, avšak vrstvením chytá nádych do modra. Vskutku prenádherný odtieň, ako stvorený na jarné a letné dni. Sklamala ma však sýtosť testovaného odtieňa. Pri ružových lakoch, ktoré mám doma, som so sýtosťou nemala žiaden problém. Tento odtieň je však veľmi jemne a precízne namiešaný a vynikne pri ňom každá nedokonalosť.
Pri fotení som musela naniesť až tri vrstvy laku, čo je v pohode. Som na viaceré vrstvy zvyknutá, takže to neberiem ako tragédiu. Len upoznorňujem na fakt, že jedna vrstva nie vždy stačí, ale sama dobre viem, že to zavisí od konkrétneho odtieňu. Lak na nechtoch pri jednej vrstve nepôsobil kompaktne, presvitali mi nechty. Druhá vrstva to mierne vyrovnala, avšak dokonalý efekt zjednoteného finišu som dosiahla až pri troch vrstvách. Napriek tomu môžem lak iba odporúčať.

1 komentár:

  1. Mám bledunko ružový odtieň s jemnými triblietkami, ktorý je podľa mňa skôr vhodný ako nadlak....ale inak som spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť