pondelok 8. júna 2015

Rimmel: Oh My Gloss!

Got a Secret, can you keep it?
Tak presne táto hláška z úvodnej piesne zo seriálu Pretty Little Liars mi napadla pri pohľade na názov odtieňu lesku na pery Oh My Gloss! z dielne známej dekoratívnej kozmetiky Rimmel London.
Odtieň číslo 110 totiž nesie názov Keep a Secret... 
Ja však nebudem tajnostkárska a prezradím vám čo-to viac o tejto novinke, ktorá poteší vaše pery a dodá im krásny lesk a plnšie tvary!
Tento skvostný lesk dodá až 6 hodín trvajúcu farbu a lesk:
* vôbec po prvýkrát Rimmel pridal do zloženia lesku na pery argánový olej,
* formula zaručuje až 6 hodín fantastickú farbu, lesk, komfort a hydratáciu pre tvoje pery,
* lesk je obohatený o vitamín E,
* ‘Gloss Lock’ technológia zaistí vysoký dlhotrvajúci 3D lesk,
* Oh My Gloss! zaručuje nelepivý, ľahký a príjemný pocit na perách.
Oh My Gloss! lesk na pery sa skrýva v balení,ktoré je tak trošku netradičné. Jedná sa o Twisted balenie, ktoré je atypickejšie tým, že nie je okrúhle, ani štvorcové, ale zaujímovo stočené do trojuholníkového tvaru! Na priehľadnej flaštičke, v ktorej sa lesk nachádza sa hrdo vyníma názov produktu. Názov ako aj popisy k produktu sú na produkte vpísané čiernym textom, ktoré skvelo ladí s čiernym vrchnáčikom lesku.
Pozdĺž vrchnáčiku sa nachádza vygravírovaný nápis Rimmel London a na špici nesmie chýbať embosovaná korunka, ktorá je pomyselnou čerešničkou na torte! Objem lesku je slušných 6,5 ml a dostupný je až v 13 odtieňoch. Aplikátor je mierne sploštený po oboch stranách, ľahko ho stačí vsunúť medzi pery a za pár sekúnd ich máš nalíčené.
Lesk mi na perách vydržal asi len tretinku z určeného času, samozrejme však treba rátať s tým, že konzumácia jedla a pitie jeho výdrž skracujú. Lesk Oh My Gloss! je krásny a efektný, no trošku mi prekážal lepivý pocit na perách. Hoci popis produktu jeho lepivosť vylučuje.
Čím si ma však získal je jeho 3D efekt, ktorý dodá mojim perám plnší tvar. Môžu za to mini trblietky, ktoré lesk obsahuje vo veľmi hojnom množstve. Lesk si treba aplikovať cca každú hodinku a pol, ak teda nechcete, aby vám zostali zoschnuté trblietky na perách :( Inak nemám čo by som mu vytkla, lesky používam minimálne len keď idem niekam do spoločnosti a tam si pravideľne kontrolujem a obnovujem predovšetkým líčenie pier.

1 komentár: