sobota 20. júna 2015

Bioderma - Sensibio H2O

Dnešný post bude zameraný snáď na najznámejšiu micelárnu vodu a vôbec prvú micelárku, ktorá uzrela svetlo sveta!
S micelárkou mám bohaté skúsenosti a som jej s menšími prestávkami verná cca 4 roky, je to pre mňa asi TOP produkt, ktorý vo svojom sortimente Bioderma ponúka.
Mám ju doma vo viacerých variantoch, obľubujem veľké balenie a zbožňujem menšie balenie kvôli jeho praktickému využitiu - nezaberie veľa miesta a svoju obľúbenú micelárku si môžem zbaliť hocikde so sebou.
Sensibio H2O - micelárna pleťová voda na každodenné čistenie a odstraňovanie mejkapu z citlivej pokožky. 

• Micelárna pleťová voda Sensibio H2O, špeciálne vyvinutá pre citlivú, normálnu, až suchú pokožku, jemne čistí tvár a oblasť očí. Odstraňuje vodovzdorný mejkap. Súčasťou jej zloženia sú micely, ktoré účinne odstraňujú nečistoty a súčasne udržiavajú rovnováhu pokožky (neobsahuje mydlá, fyziologické pH).
• Upokojujúce aktívne zložky znižujú začervenanie, zabraňujú podráždeniu, ktoré často vzniká v dôsledku čistenia pokožky.
• Voda Sensibio H2O je vynikajúco tolerovaná nielen pokožkou, ale aj očami (testované pod dohľadom očných lekárov).

Micelárna voda sa ukrýva v priehľadnej flaši, ktorej vrchnáčik ako aj niektoré popisy sú typické pre citlivú pleť a teda - jemná červená respektíve ružová ako ju niekto s obľubou volá. Použitie je jednoduché postačí ju trošku natočiť nadol a naniesť si dostatočné množstvo micelárky, ktoré zvlhčí vatový tampónik a ty sa môžeš rýchlo a ľahko odlíčiť alebo zbaviť pleť nečistôt. Micelárka sa pred nejakým časom predávala aj vo výhodnom balení 1+1, kedy druhé balenie malo praktický davkovač na princípe pumpičky, toto balenie sa mi viac pozdávalo a neurazila by som sa keby nahradilo toto klasické balenie:)
Sensibio H2O je snáď najznámejší produkt, moje začiatky používania tejto kozmetiky sa spájajú práve s ňou. Micelárna voda je vhodná pre citlivú a suchú pokožku. Skvele očistí pleť a zbaví ju nečistôt, je vhodná aj na odličovanie make upu vrátanie očných partií. Pri odstraňovaní vodeodolného make upu je tiež veľmi účinná, čomu som rada. Vždy som mala problém zbaviť sa hlavne vodeodolnej špirály a ešte aj na ďalšie rána som sa budila s čiernymi monoklami :) Sensibio H2O som si veľmi obľúbila nielen pri odličovaní, ale aj líčení, mám namysli mokré líčenie, kedy si do hrdla prietoku priložím vatovú tyčinku, trošku ju namočím, aplikujem na ňu tiene a môžem maľovať. Líčenie je krásne sýtejšie, nerozpije sa ako pri použití obyčajnej pitnej vody.

4 komentáre: