štvrtok 11. júna 2015

Avon: lesk na pery Ultra Glazewear

Podobne ako v predchádzajúcom článku, aj v tomto sa zameriame spolu na produkty značky Avon! Tentokrát to budú lesky na pery Ultra Glazewear, ktoré vás mil prekvapia svojou sýtou farbou s pôvabným leskom a hydratačným zložením s olejov z arktických bobuľových plodov. Navyše pery chránia za pomoci OF 15, čo s nastupujúcimi jarnými a letnými dňami nie je nikdy na zahodenie.
Lesk sa ukrýva v jednoduchom balení. Tuba, v ktorej sa lesk ukrýva je jednoduchá priesvitná s čiernym popisom, vďaka jej priehľadnosti krásne vynikne lesk, ktorý sa ukrýva vo vnútri. Vrchnáčik je jednoduchý čierny. Celkové balenie je hranaté vynovenejšie oproti kuželovitému tvaru, ktoré mali lesky predtým. Aplikátor je klasický akoby penový, príjemne sa nim nanáša lesk na pery, čo mi trošku prekáža je to, že sa musím akoby špárať v tube, aby som naň naniesla dostatočné množstvo lesku.
Lesk na pery dodáva perám okamžitý pôvabný lesk a hydratáciu, zanecháva príjemný ľahký pocit a dodáva im žiarivý a zdravý vzhľad.
Účinok:
Zloženie so samo-obnovovacími pigmentmi poskytuje bohaté, sýte farby. Krémové zloženie pery nezaťažuje a dodáva im pocit hydratácie. Obsahuje olej z arktických bobuľovitých plodov s vitamínom E a Omega-3, ktoré pery vyživujú a dodávajú im vláčnosť a zdravý vzhľad. Zloženie s OF15 poskytuje ochranu pred slnečným žiarením.
Odtieň Pink Watermelon - jemne ružový s malinkými trblietkami, ktoré ale na perách necítiť. Ke veľmi vhodný na denné líčenie, nenápadný, určite pristane každej z nás.

Odtieň Fiery Red - sýtočervená farba, ktorá neobsahuje zmes žiadnych trblietok, či perlete. Na mňa je to trošku odvážny odtieň, pri aplikácii sa mi pár razy stalo, že som vyšla mimo línie ohraničenia pier, takže treba dávať pozor pri líčení, pretože vidieť každú nedokonalosť a nepresný ťah.
Čo sa týka zloženia, vlastnosti a charakterou produktu nemám, čo by som vytkla. Lesk príjemne pôsobí na perách, nelepí sa, nemám pocit suchých pier, výdrž je taká asi ako pri všetkých leskoch cca 1-2 hodiny, jedením a pitím sa skracuje. Jediné, čo mi prekáža je spomínané menšie množstvo lesku, ktoré sa podarí nabrať na aplikátor pri priamom vsunutí do tuby. Lesk je relatívne nový a plný, takže som čakala, že ho naberiem na aplikátor skôr nadbytok.

5 komentárov:

  1. Nikdy jsem na lesky na rty nebyla, mám raději rtěnky. Líbí se mi spíš ten růžový odstín je více nositelnější.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ani ja som nikdy nebola veľmi na lesky, tuším dva som mala v 14 a potom nič. Ale tieto sa mi z nejakého dôvodu páčia. Majú krásne sýte farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lesky jsou obcas fajn. Tyto maji pekne odstiny.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Lesky vyzeraju pekne, no som skôr za ruže :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten červený mám aj ja. Keď som ho kupovala, nemyslela som, že bude až taký sýty a červený, preto ho moc často nepoužívam. Mám radšej jemnejšie farby. No čo, jemný krok vedľa (nakoľko som zvyknutá, že lesky nebývajú úplne takej farby ako sa na prvý pohľad zdá), ale zas na druhej strane, vydrží na perách dlho a kto má tieto farby rád, príde si na svoje :)

    OdpovedaťOdstrániť