utorok 16. augusta 2016

Mary Kay: nové rúže a kontúrky pre naše pery

V letných dňoch kladiem väčší dôraz na líčenie mojich pier. Jemné pastelky alebo aj výraznejšie a extravagantnejšie odtiene, dnes je v móde takmer všetko. Na čom mi však záleží je to, aby moje líčenie pier vydržalo čo najdlhšie. Preto volím dlhotrvajúce rúže, ktoré vydržia nejakú tú chvíľku navyše. Dobrým tipom, ako si predĺžiť líčenie pier, je aj použitie kontúrovacej ceruzky. Dnes sa spoločne pozrieme na dvojicu produktov Mary Kay, ktoré sú novinkou. Dúfam, že vás produkty zaujmú a príjemne prekvapia podobne ako aj mňa. 
Mary Kay - gélový polomatný rúž

Plne krycí rúž od Mary Kay využíva technológiu gélových mikroguľôčok pre sýtu dlhotrvajúcu farbu, ktorá vydrží celé hodiny – bez toho, aby pery zanechal na pohľad alebo na dotyk vysušené. S tak intenzívnou farbou môžete pery nasýtiť a poskytnúť im úžasnú farbu. S krásnymi odtieňmi, z ktorých je možné vyberať, je hračka svoj vzhľad upraviť, aby sa zhodoval s vašou náladou alebo štýlom.
Ľahučké gélové zloženie sa hladko nanáša a pery chráni, pričom ich zanecháva jemné a hebké. Navyše je rúž navrhnutý tak, aby poskytoval ľahko rozostrený efekt vďaka mikročasticiam, ktoré rozptyľujú svetlo a znižujú viditeľnosť menších nedokonalostí. A to nie je všetko. Priesvitné okienko na viečku vám umožní nájsť váš obľúbený polomatný odtieň za okamih, či už sa nachádza v preplnenej taštičke, alebo v šuplíku s líčením.
Polomatný rúž je ukrytý v elegantnom čiernom puzdierku so strieborným dekoratívnym krúžkom, ktorý je umiestnený v deliacej časti vrchnáčiku a tuby rúžu. Po otvorení rúžu nás príjemne prekvapí názov značky na striebristom podklade. Vrchnáčik má na vrchu ešte priehľadné viečko, takže krásne vynikne názov odtieňu, ktorý nájdeme aj popísaný na spodnej časti rúžu.
Gélová konzistencia rúžu je veľmi príjemná, skvelo sa nanáša na pery. Pigmentácia rúžu je pre mňa postačujúca, krásne kryje a zanecháva pery sýto nalíčené. Výdrž je pre mňa postačujúca, nevydrží najviac, ale zase nezlezie ihneď dolu z pier. Testovaný odtieň Always Apricot je veľmi jemný odtieň vhodný aj na denné nosenie.
Mary Kay - kontúrovacia ceruzka na pery

Na krásne dlhotrvajúce nalíčenie, ktoré budete milovať použite kontúrovaciu ceruzku na pery a bez námahy pery vytvarujte, orámujte alebo vyplňte jemnou krémovou farbou. Nevynecháva farbu, nenapína pleť a plynule sa nanáša! Táto nenahraditeľná súčasť líčenia je skvelá pre ženu, ktorá túži po líčení pier, ktoré vydrží hodiny a hodiny.
Vodeodolné zloženie v tenkej vysúvacej ceruzke so zabudovaným strúhadlom vo viečku, aby ste mohli špičku ľahko upravovať. Nikdy nebolo ľahšie pery presne orámovať a zamedziť farbe, aby sa rozmazávala. Vzhľad plnších pier vytvoríte tak, že pery prekryjete kontúrovacou ceruzkou v odtieni svojej pleti alebo vyskúšate odtieň, ktorý váš rúž doplní. Je to len na vás!
Balenie kontúrovacej ceruzky je taktiež v čiernom prevedení v kombinácii s príjemnou pastelovou farbou, ktorá je totožná s odtieňom ceruzky umiestnenej vo vnútri. V tomto prípade je testovaný odtieň Rose, čo je veľmi príjemná nevtieravá ružová pastelka. Na balení ceruzky musím pochváliť zabudované strúhadlo, vďaka ktorému si môžem ceruzku kedykoľvek zastrúhať. Kontúrovacie ceruzky sú veľmi jemné a krémové, vďaka čomu sa krásne kĺžu po perách a skvelo zvýraznia líniu pier. 
Nie som veľký fanúšik kontúriek, ale niekedy po nich rada siahnem. Vďaka nim totiž vydrží líčenie pier o niečo dlhšie než zvyčajne a napríklad pri sýtejších odtieňoch mi kontúrovacia ceruzka zabráni vyjsť mimo prirodzenú líniu mojich pier. Testované produkty sa podľa mňa skvelo hodia k sebe a vďaka nim moje líčenie pier zostáva dlhšie krajšie a sýtejšie.

1 komentár:

  1. pekne to vyzerá s tou kontúrkou :) aj ja mám tento rúž a patrí medzi moje obľúbené :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť