utorok 9. augusta 2016

Max Factor: VOLUPTUOUS FALSE LASH EFFECT maskara

Dobrá riasenka nie je nikdy na škodu. Niektoré z nás uprednostňujú riasenku pre objem, iné zas na zvýraznenie dĺžky rias. Mne postačí už len to, že z mojich nevýrazných hnedých rias sa stanú riasy sýto-čierne. Moje riasy sú dostatočne dlhé, a teda si potrpím skôr na objeme. Dnes vám predstavím riasenku od Max Factor - Voluptuous False Lash Effect, ktorá riasy krásne podvihne a dodá im aj na objeme. To však nie sú jediné jej výhody, a preto vás pozývam začítať sa do recenzie na túto skvelú objemovú riasenku. 
Max Factor - Voluptuous False Lash Effect

Revolučný dizajn kefky Lash Uplift Brush dvíha riasy a dodáva im až 5-krát viac objemu vďaka unikátne formovanému špirálovému tvaru. Kombináciou nezvyčajných lamelových a tradičných štetiniek kefka dosiahne a zachytí každú jednu riasu, zdvihne ju od korienka, pokryje farbou a prečeše. Inteligentná inovácia prináša výsledok v podobe zodvihnutých, objemných a oddelených rias, ktoré sú základom pôvabne orámovaných a opticky otvorených očí.
Jedinečná kefka Lash Uplift Brush skvelo nadvihne každú riasu a dodá jej objem a intenzívnu čiernu farbu. To však nie je všetko, riasenka je ideálnej konzistencie, nie je ani suchá, ani príliš hutná. Na kefku sa naberie ideálne množstvo a vďaka jedinej vrstve si vykúzlite krásny vejár rias, a to bez zbytočného zlepenia, či odtlačených čiernych máp, ktorá žiaľ niektoré riasenky so sebou prinášajú.
Maskara má krásny obal, ktorý sa však veľmi ťažko fotil, ale čo pre vás neurobím, moje drahé. Hotový šperk a drahokam v jednom. Krásny skvost. Unikátna farba obalu nazvime ju smaragdovo - zelená je doplnená o zlatisté ornamenty a popisy. Jednoducho nádhera. Po otvorení riasenky však na vás vykukne ešte jeden skvost a to unikátna kefka Lash Uplift Brush, ktorá v sebe skrýva kombináciu tradičných a lamelových štetiniek, ktoré naberú každučkú riasu a perfektne ju zaobalia sýtou čiernou farbou.
Max Factor riasenky patrili vždy medzi moje obľúbené a rodinka False Lash Effect sa takto rozrástla o krásnu novinku Voluptuous, ktorá ničím nezaostáva za svojimi staršími sestrami, povedala by som však, že vyniká svojim vzhľadom. Dávno som tak nebola spokojná s nejakou riasenkou a doslova som zostala nemo očarená pri prvom použití. Myslím, že som našla svoju TOP riasenku a asi ťažko ju už vymením za inú.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára