štvrtok 12. apríla 2012

Výživný olejček na nechty

Dnes som sa rozhodla bližšie vám predstaviť novinku kozmetickej spoločnosti Fleur de Santé - výživný olejček na nechty. Produkt je určený na nechty a pokožku v okolí nechtov.


Olejček obsahuje kombináciu mandľového, jojobového a avokádového oleja. Ako môžete vidieť na fotke, olejček je priesvitnej žltej konzistencie, ktorá je uskladnená v praktickom plastovom obale v tvare pera, takže padne akurátne do ruky a manipulácia s ním je veľmi ľahká.
Špičku "pera" tvoria jemné štetinky, vďaka ktorým veľmi ľahko a efektívne rozotrieme olejček po celej ploche nechtu ako aj okolitej kožičke. Štetinky sú veľmi nápomocné aj pri dávkovaní olejčeku z tuby. Ak sa nám náhodou podarí vytlačiť viac olejčeku ako by sme chceli, stačí jemnejšími ťahmi rozotrieť olejček po ploche a pri ďalšom prste pritlačiť a olejček sa uvoľní.


Olejček môžeme používať menej a viac intenzívne:
Cez deň postačí olejček naniesť v jemnej vrstve a vmasírovať pomocou aplikátoru do pokožky v okolí nechtu. V noci použijeme silnejšiu vrstvu a necháme dlhodobo pôsobiť.


Ako som už v úvode blogu spomínala, olejček obsahuje zložky troch olejov:

Mandľový olej 
Mandle sú známe v kozmetickom priemysle predovšetkým svojimi hydratačnými a výživovacími vlastnosťami. Navracajú pokožke lesk a zlepšujú jej kvalitu.


Jojobový olej
Jojoba zaisťuje prísun hydratácie a zanecháva hladkú a jemnú pokožku.


Avokádový olej
Avokádo je najlepším zdrojom vitamínu E a má výrazné hydratačné a vyživujúce vlastnosti.


Vyživujúci olejček som si veľmi obľúbila, nakoľko si často lakujem nechty /cca každý 2-3 deň/ a teda si ich aj často odlakovávam. Moja doterajšia starostlivosť o nechty bola asi taká, že som si nechty odlakovala, použila spevňujúci alebo vybielujúci lak ako podklad, no svojej nechtovej kožičke som veľa pozornosti nevenovala. Cca raz za dva týždne som dopriala mojim rukám teplý kúpeľ - umývanie riadov v mastnej vode zaň nepokladám :)) 
Aj keď si ruky pravideľne krémujem, v okolí nechtov koža nebola až taká jemná ako na zvyšku rúk. To je však už minulosť!  
Nechtový olejček používam pravideľne každý večer v jemnej vrstve. Pomohol mi zmierniť nežiaduce tvrdé vykúkajúce kúsky kožičky po bokoch nechtu, ktoré sa mi všade zapierali a dráždili moje nervy. Zväčša to končilo tým, že som si túto vyčnievajúcu kožičku vytrhla s nechtom alebo som si pomohla  zubami ;)) Potom mi však začala tiecť krv a nepríjemne ma to štípalo... 
Odkedy používam tento zázračný olejček vzhľadovo i dotykovo sú moje nechty krajšie. Nechty sú lesklejšie a pôsobia pevnejším a zdravším dojmom. Kožička okolo nechtov je hebká a mäkká. Ja už ho z rúk nepustím. A čo vy? Nevyskúšate?


Na záver ešte dodám, že mi vôňa olejčeku veľmi imponuje, pripomína mi mandľový krém, ktorý používala mamina, keď som bola malá. Keď si privoniam k rukám, vždy si rada zaspomínam na detstvo.
A druhá bodka na záver, ktorá mi napadla je, že sa nemusíte obávať toho, že vaše ruky budú mastné. Olejček sa rýchlo vstrebá a pôsobí, na povrchu zostane len lesklý efekt.

Objem : 10 ml, 
Cena : 5,99 €, momentálne v akcii za neuveriteľných 99 centov ;)

Viac o produktoch Fleur de Santé nájdete na domovskej stránke prírodnej škandinávskej kozmetiky: http://sk.fleurdesante.com/ a viac o kozmetike sa dozviete aj na sociálnych sieťach Facebook:http://www.facebook.com/FleurdeSante.sk
Twitter: https://twitter.com/#!/FleurdeSantSK .


10 komentárov:

  1. da sa to objednat samotne za tych 99 centov? alebo si musim nieco ine objednat a az potom mam tuto sumu? a vobec... nie je postovne drahsie?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pytala som sa priamo slovenskej zastupkyni Fleur de Sante a odpoved znie takto:

    Dobrý deň,
    Olejček na nechty je možné získať za prémiovú cenu 0,99 € v rámci objednávky, ktorá by mala byť vyššia ako 6,99 €. Poštovné a balné je jednotné 3,49 € (nad 39,99 € je poštovné a balné zdarma). Určite na stránkach www.fleurdesante.sk nájdete mnohé ďalšie veci, ktoré Vás oslovia :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Niečo podobné mám od Essence :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Simi myslis to, co je v takej flasticke ako lak na nechty s tyrkysovou nalepkou??? Citala som recenziu jednej cesky, totalne jej to vyzralo kozicku, chcela som to vyskusat, ale mam sa rada, takze si to nekupim...potom viem, ze boli take fixky, ale v drogerii to bolo vzdy vyschnute...mala som aj zo sady na gelovky olejcek ale smrdel mi a bol moc mastny ;(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie, nie...toto je v takejto podobnej tubičke, ale nemá to štetček..akurát som to dnes fotila, nahodím to na blog :) ja to používam od júna, vlastne odvtedy som nespotrebovala ešte ani to jedno balenie a som spokojná..nič sa mi z toho nestalo, len mám krajšiu nechtovú kožičku :))

      Odstrániť
    2. tak kuknem, co za zazrak mas ty a kupovala si to v prvom stojane?

      Odstrániť
    3. bohužiaľ, to majú iba v druhom stojane :/

      Odstrániť
  5. http://stacey-cosmetics.blogspot.com/2012/04/essence-nail-cuticle-remover-gel.html tuto to je

    OdpovedaťOdstrániť