utorok 21. apríla 2015

Rimmel London: 60 Seconds Super Shine by RITA ORA

Čoraz viac a viac sa na nás z oblohy usmievajú slnečné lúče a ja sa znovu prebúdzam a cítim sa ako taká kvetinka, ktorá má chuť rozkvitnúť v plnej kráse. Zo svojho šatníka vyberám pestrejšie oblečenie, ľahšie a vzdušnejšie materiály,.. Podobne je to aj s mojimi nechtami, ktorým doprajem taktiež viacej lesku a krásy. Volím pestrejšie farby, no v jemných pastelových tónoch, ktoré sú totálnym hitom tejto jari.
Veľmi dobre to vedia aj v kozmetickom priemysle a Rimmel nie je výnimkou. Podobne ako minulý rok, aj tento rok spojila táto známa londýnska značka svoje sily s populárnou speváčkou Ritou Orou a namiešali pre nás zmes farebného pastelového kokteilu v podobe 10 krásnych lakoch na nechty!
Minulý rok sa na nás z vrchnáčika laku usmievala pop artová podobizeň známej speváčky vo verzii poštovej známky, tento rok je prevedenie trošku menej originálne. Na vrchnáčiku nájdeme jarné kvietky. Podpis speváčky však nechýba! Farebné prevedenie sa podobne ako vlani aj tento rok mení podľa odtieňu laku, ktorý sa vo flaštičke ukrýva.
Čím sú laky iné ako predchádzajúce rýchloschnúce verzie? Obsahujú nové zloženie s farebnou technológiou 3v1, podkladovú vrstvu, ktorá je bohatá na pigmenty a zároveň lesklý vrchný lak v jednom! Precízny maxi štetček dokonale kĺže po nechtoch a zanecháva bezchybný profesionálny výsledok.

Dostupné odtiene:
270 Sweet Retreat
300 Glaston-Berry
322 Neon Fest
400 Tangerine Tent
408 Peachella
413 Oragina
498 Rain Rain Go Away
558 Go Wild-er-ness
878 Roll In The Grass
880 Port-a-loo-blue
Lak na nechty skvele zapadol do Rimmel rodinky. Priznám sa, že 60 Seconds laky na nechty sú moje obľúbené a veľmi rada po nich pri rôznych príležitostiach siaham. Je to taká overená klasika, pri ktorej viem, že ma svojimi vlastnosťami nesklame. Mám naponáhlo a potrebujem dodať svojim nechtom a rukám punc v podobe laku na nechty, siahnem po rýchloschnúcom laku, o ktorom viem, že rýchlo naozaj rýchlo uschne a nehrozí mi žiadna katastrofa.
Pri takýchto jemnejších a pastelových odtieňoch je trošku nevýhodou, že je nutné naniesť 2 - 3 vrstvy, pri sýtejších odtieňoch stačí jedna vrstva a pigmentácia na nechtoch je dokonalá, žiadne nerovné šmuhovaté vrstvy, ale dokonalá metalíza na nechtoch! Pri sýtejšom odtieni však pozor a zvoľ radšej aj podlak, aby si predišla sfarbeniu nechtov dožlta. 
Laky 60 Seconds sú naozaj rýchloschnúce, môžeš takmer hneď naniesť druhú vrstvu, odlakovávanie je bezproblémové a rýchle. Výdrž laku ja cca tie 4 dni, pri jemnejšom odtieni, respektíve pri 3 vrstvách, ktoré som si dopriala z odtieňu 408 Peachella bola výdrž cca 2-3 dni, čo je vcelku slušné.

1 komentár:

  1. Tá výdrž teda nie je nič moc. Farbička však vyzerá veľmi pekne. No aj tak mám radšej laky z kolekcie Salon Pro než tieto 60 sekundové...
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť