nedeľa 22. apríla 2012

EVA 05/2012

Jedného krásneho večera mi prišla na FB správa od Zuzky Labudovej, pýtala sa ma, či viem o tom, že spoločne s ďalšími dievčatami ma vybrali do reklamy na BB krém od Garnier v mesačníku EVA. Zostala som v nemom úžase. Ako iste viete pred nejakým časom som robila recenziu na tento produkt. Netušila som však, že súhlas s uverejňovaním mojich fotiek sa viaže na viac ako len FB reklamu v skupine Garnier SK. Od kamarátiek som sa dozvedela, že nová EVA je už v predaji a na titulke nájdem Daru  s Rytmusom. Mamina preto dostala inštrukcie, a na druhý deň som už s radosťou trhala igelit, v ktorom bol mesačník zabalený.
V rýchlosti som ho listovala, keďže najviac som bola zvedavá na spomínanú reklamu BB krému. Musím uznať, že reklama v mesačníku je naozaj veľkolepá, až na 3 stránkach sa môžete dozvedieť reklamné informácie o produkte a taktiež aj nezávislé názory testeriek.
Samozrejme priestor nebol taký veľký ako si ja sama môžem určiť na svojom blogu, ale i tých pár riadkov, ktoré sú mojou skúsenosťou ma potešilo.

Ak vás BB krém zaujal a rady by ste si ho odskúšali na vlastnej koži ponúkam jedinečnú príležitosť ako ho môžte úplne zadarmo získať. Na mojom blogu totiž prebieha giveaway č.2 a výhrou pre jednu z vás je práve spomínaný BB krém. Budem rada ak sa zapojíte. 

7 komentárov:

  1. aha dakujem:D a c to akoze pre mna znamena???

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, tak to je super úspěch bejt v časáku no ne ??

    http://raspberryfromprague.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Páni, gratuluju k takovému úspěchu :)

    Když budeš chtít, budu ráda, když se přijdeš podívat na můj blog :)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aj ja chcem byť v časopise :DD gratulujem

    OdpovedaťOdstrániť