streda 11. februára 2015

L'Oréal Paris: rúž Color Riche

Nude rúže sú takou akoby stálicou, čo sa týka rúžov na pery a myslím si, že sa tešia veľkej obľube. Preto vám dnes s radosťou predstavím jeden úžasný nude odtieň inšpirovaný a vytvorený v spolupráci so speváčkou a herečkou Jennifer Lopez!
Odtieň J Lo´s Nude je veľmi jemný nude odtieň s akcentom svetlej ružovej, ktorý sa v tube javí bez lesku, no na perách vás ohromí neskutočným sviežim leskom. Pigmentácia rúžu Color Riche v odtieni J Lo´s Nude je taká akurát, pery jemne zafarbí, nie je priehľadný, že by len zvýraznil vašu prirodzenú farbu pier, no nie je to ani sýta farbička. Je to taká zlatá stredná cesta. Rúž neskutočne krásne vonia, pripomína mi to nejakú kvetinovú zmes.
Na perách pôsobí jemným dojmom, akoby som mala len balzam. Krásne pery hydratuje, sú hladké na pohľad aj dotyk. Veľmi oceňujem, že rúž nezalieza do vrások a rýh na perách. Nebudem však už prezrádzať viac, celý článok o rúži Color Riche si môžete prečítať TU!

2 komentáre:

  1. Je hodne jemna a pekna.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mně tahle nude řada nezaujala, koupila jsem si 2 nude od essence a jsem s nimi spokojená. Od L´Orealu mám 2 červené z řady Pure Red. Ty miluju. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť