sobota 2. septembra 2017

Labellino ošetrujúci balzam na pery

Labello je snáď najznámejší balzam na pery. Nespomínam si na podobný produkt, ktorý by bol väčšou ikonou. Balzamy na pery, či iné pomády sú pre mňa tuctové obyčajné a nezaujímavé. Ale Labello, to je už iná káva. Nespočetné množstvo príchutí, rôzne limitované edície, farebné obaly. 

Skrátka Labello nie je len mastička na pery, je to pojem. Pojem, ktorý je synonymom slova balzam. Okrem klasických vysúvacích tyčiniek sme sa mohli tešiť z masielok na pery v chutných mini plechovkách. No milé žienky, teraz sa podržte. 

Bombastická éra vajíčok na pery nenechala na seba dlho čakať a my sa môžme tešiť aj z vajíčka Labellino, ktoré je dostupné v dvoch skvelých variantoch. Labellino ošetrujúci balzam na pery s vôňou malín & červeného jablka a Labellino ošetrujúci balzam na pery s príjemnou vôňou čerstvej mäty. Dostupné v sietí drogérií DM a na notino.sk
LABELLINO OŠETRUJÚCI BALZAM NA PERY

Rozmaznávajte sa! Vďaka ošetrujúcemu zloženiu budú vaše pery hebké, vďaka aróme čerstvej mäty úžasne osviežené. Nesmie chýbať v žiadnej kabelke: Labellino Ošetrujúci balzam na pery Fresh Mint.

Skúste a už nebudete chcieť iný! Rozmaznávajte svoje pery vždy, keď nanesiete ošetrujúci balzam. Pre pery, ktoré zvádzajú k pobozkaniu: Labellino Ošetrujúci balzam na pery Raspberry & Red Apple.

* Intenzívne ošetruje a dlhodobo hydratuje.
* Zanecháva pery jemné, hebké a s jemným leskom.
* Nádherne vonia po šťavnatých malinách a červenom jablku resp. po vôni čerstvej mäty.
* Dermatologicky testované a schválené.
Obal predáva. Starý známy psychologický ťah. Avšak skúste odolať týmto podareným vajíčkam. Labellino je odeté do krásnych pastelových tónov. Doslova mi to evokuje nejaký baby boom, vajíčko v odtieni ružovej a modrej, no dovolím si tvrdiť, že je určené len pre dámy. I keď aj pánske tyčinky na pery Labello sú v kurze :) 
Labellino je svojím balením veľmi chutné a priam vás to nabáda ho vyskúšať a vlastniť. Dve rôzne príchute sú tak diametrálne odlišné, no tak skvelo skombinované, že sama neviem posúdiť, ktorá mi imponuje viac. Šťavnatá ovocná bomba v podaní malín a červeného jablka v porovnaní so sviežou vôňou mäty. Ručička váh sa viac nakláňa k mentolovej príchuti, ktorá je pre mňa novým poznaním, nakoľko som vždy vlastnila len ovocné balzamy.
Dve rôzne príchute priam zvádzajú boj. Boj medzi sladkým a sviežim. Boj o to, ktoré si viac získa vaše srdce. Po dlhom váhaní som si našla svojho favorita a je ním Labellino Fresh Mint. Počas teplých dní som viac siahala práve po tomto vajíčku, ktoré moje pery dokázalo jemne schladiť, také to štipkanie, veľmi príjemný chladivý pocit počas horúceho dňa. Avšak aj Labellino Raspberry & Red Apple má niečo do seba. Pery zanechá krásne ošetrené a sladká príchuť opantá vaše zmysly. 
Labellino je skvelá novinka, ktorá určite stojí za vyskúšanie, ja som ich čaru doslova podľahla. Vyhovuje mi aj šróbovacie balenie, balzam sa vám len tak neotvorí, takže si ho môžeš hodiť do kabelky. Nanášanie na pery je hygienickejšie oproti masielkam. Postačí si vajíčko chytiť spodnú časť vajíčka a balzam si naniesť na pery. Labellino pery zanechá krásne jemné, vláčne a hydratované. Príjemným bonusom navyše je skvelá vôňa oboch variant. 

3 komentáre:

  1. Vypadají nádherně. Už jsem je párkrát viděla na instagramu, tak hned jak na ně někde narazím v obchodě, budu si jeden muset pořídit. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako som ho zazrela v jedinom članku na blogoch tak na druhý deň som bežala po ne:-DD síce to bola nahoda že akurat vtedy som išla ku doktorovi a tak som sa zastavila aj v Dm-ke. Musela som ich proste mať aj keď ich mám doma na mraky:-D su strašne milé:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jééj, tie su teda naozaj rozkošné ! ja používam eos, ale toto musím mať !!! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť