streda 26. októbra 2016

Dermacol: Selfie make up

Máme tu jeseň a ja opäť siaham aj po make-upe, v lete totiž túto kozmetickú vychytávku vôbec nepoužívam. Moja pleť je vcelku na pohľad pekná, takže nepotrebujem extrémne krycí make-up, postačí mi len zjednotenie pleti. Práve taká je podľa mňa aj novinka od Dermacolu - Selfie make-up. 
Neviem ako vy, ale ja si "selfíčka" vôbec nerobím, nie som človek, ktorý by bol vyslovene zameraný na seba, ale treba ísť s dobou a myslím si, že je to veľmi originálny nápad a hlavne zaujme predovšetkým mladšie ročníky a presne pre túto vekovú kategóriu by som aj Selfie make-up odporučila. Je totiž skôr jemný a pleť len jemne "doťukne" a zjednotí tón a mladej tvári to úplne postačí. 
Dermacol - SELFIE MAKE UP - inovatívny dvojfázový make up

Selfie make-up 2v1 podkladová báza & make-up pre extra rýchle nalíčenie. V jedinom výrobku sú spojené dve hlavné zložky. Prvá zložka obsahuje podkladovú bázu, ktorá vyhladzuje a minimalizuje jemné vrásky, vypĺňa póry a zlepšuje vzhľad a odolnosť make-upu. Druhou zložkou je make-up, ktorý farebne zjednocuje a prirodzene zmatňuje pleť. Vaša pleť tak bude v jednom kroku dokonale vyhladená a zmatnená.
Selfie make-up má veľmi hravé balenie - nude pásiky, ktoré krásne korešpondujú s odtieňom make-upu. Ja som testovala odtieň č. 1, čo je najsvetlejší a na toto ročné obdobie pre mňa ideálny, avšak celkovo máte na výber až zo 4 odtieňov. Nude dekorácia a nude vrchnáčik idú tón v tóne s bielym podkladom tuby, avšak krásne tu vynikne tyrkysový názov produktu, ako aj dodatok, že sa jedná o produkt 2 v 1 - podkladová báza a make up.
Konzistencia produktu je krásne našľahaná, prekvapila ma dvojfarebnosť, ktorá sa žiaľ ťažko zachytávala na fotke. Nude farba make upu a jemné biele pruhy, akoby som vytláčala zubnú pastu :) Ale to je len krásne vidieť obe zložky produktu - podkladovú bázu, ktorá je len jemne zastúpená v porovnaní s make-upom. 
Selfie make-up od Dermacolu je skôr jemný, odporúčam hlavne pre mladú pleť, ktorú veľmi nezaťaží a taktiež pre tie z vás, ktoré nepotrebujú maskovať väčšie nedostatky pleti. Make-up je produkt dva v jednom, obsahuje aj podkladovú bázu. Mám rada tieto typy produktov, ktoré šetria čas :)
Testovaný odtieň č. 1 mi sadol a používam ho takmer denne. Moju pleť dokáže krásne zjednotiť a zmatniť, pôsobí veľmi prirodzene, takmer akoby som ani žiaden make-up nemala. Avšak posledné dni ma trápilo prechladnutie a musím podotknúť, že suchšie miesta na mojej tvári, hlavne v oblasti nosa make-up zvýraznil. Môžem teda predpokladať, že nie je vhodný pre majiteľky suchej pleti.

1 komentár:

  1. tak toto vyzerá ako zaujímavý produkt :) najskôr si hovorím, že zase nejaká nová vychytávka, keď ešte ten názov Selfie :), ale celkom ma zaujalo to spojenie podkladovej bázy a makeupu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť