utorok 26. januára 2016

Garnier: micelárna voda

Micelárne vody netreba asi nikomu nejako extra zvlášť predstavovať. Naozaj ide o tak rozšírený kozmetický produkt, ktorý má vo svojom sortimente zahrnutá snáď každá jedna známa kozmetická značka. Garnier nepatrí k výnimke, a preto vás neprekvapí, že vám dnes predstavím micelárnu vodu, ktorá je artiklom tejto značky. Micelárna voda, ako už iste dobre viete, je založená na obsahu micel, ktoré účinne zachytia nečistoty a zbytky make-upu na vašej pleti, ktorá tak zostáva krásne prečistená a pripravená na aplikáciu krému. Dnes teda bude reč o micelárnej vodičke Garnier, ktorá je vhodná aj precitlivú pleť.
Micelárna voda od Garnier je vhodná pre citlivú pleť a neobsahuje parfumy. Nielenže pleť čistí pomocou micelov, ale zároveň obsahuje antioxidačný extrakt z Maringy, ktorý upokojuje pleť. Za naozaj veľké balenie zaplatíte super cenu. Vodeodolný mejkap odstráni na 100%. Pleť je po použití čistá, svieža, hydratovaná a vypnutá.
Celkový dizajn micelárnej vody Garnier ma hneď chytil za srdce. Najviac sa mi páči krásny dievčenský vrchnáčik v ružovom prevedení. Inak je flaštička priehľadná, zdobia ju len informačné etikety z prednej a zadnej strany. Na prednej strane sa vyníma Garnier logo a stručný popis produktu v anglickom jazyku, na strane zadnej sa už popis objavuje vo viacerých jazykoch. Konzistetne je micelárka vodičkou, ktorá sa uvoľňuje cez prietokový vrchnáčik. Postačí už len flaštičku mierne nakloniť a nadávkovať si potrebné množstvo na vatový tampón. Micelárna voda je neparfumovaná.
Celkovo môžem hodnotiť micelárnu vodu Garnier veľmi kladne, splní to, čo aj sľúbi. Keď sa tak zamyslím, ani veľmi nevnímam rozdiely medzi jednotlivými micelárkami. Áno, mám citlivú pleť i očné okolie, ale micelárka v tomto obstála. Micelárna voda krásne a hlavne šetrne čistí moju citlivú pleť a zanecháva ju čistú a sviežu. Skvelo odstráni make-up, aj ten vodeodolný. Obstála pri čistení mojej citlivej pleti, má ideálne tolerantné zloženie, neobsahuje parabény, nie je parfumovaná a cena v porovnaní s inými micelárkami je viac než priaznivá. Zoženiete na parfums.sk

2 komentáre: