sobota 31. mája 2014

Bourjois Paris: Sprchové mlieko Pamper me!

Ahojte!
Dnešný post bude  o skvelom sprchovom mliečku, vďaka ktorému doprajem májové bozky v podobe čerešňových kvetov svojej pokožke. Poznáte to porekadlo o sile bozku na prvého mája pod rozkvitnutou čerešňou? Možnože aj to prispelo k môjmu rozhodnutiu siahnuť po tomto sprchovom mlieku, keď sa mi míňal práve rozpoužívaný sprchový gél. Rozhodla som sa, že doprajem májové bozky svojej pokožke v podobe sprchové mlieka značky Bourjois Paris - Pamper me!, ktorý v sebe skrýva okrem iného aj kvety čerešne. 
Ako som vám v minulom poste o sprchovom kréme Beautify me! spomínala prepadla som vášni k produktom Bourjois Paris, konkrétne k ich sprchovým gélom, mliekam, krémom :) Veľmi ma zaujali predovšetkým svojim balením. Produkty, ktoré sú svojim charakterom zamerané na starostlivosť o telo majú luxusný vrchnáčik, na ktorom je upevnená zlatá gulička, ktorá je takou pomyselnou čerešničkou na torte. Luxus tejto známej francúzskej značky je zjavný, veď nie nadarmo sa vraví, že Bourjois Paris je mladšou sestrou Chanel!
Produkty na sprchovanie od Bourjois Paris perfektne čistia pokožku. To však nie je všetko, okrem starostlivosti o pokožku ju zároveň aj nádherne prevoňajú! Sprchové gély navyše obsahujú prírodné látky, sú vhodné pre všetky typy pokožky. Sú hypoalergénne, vhodné pre citlivú a atopickú pokožku!
Sprchové mlieko Pamper me! so zamatovo jemnou textúrou je príjemne parfumované vôňou kvetu čerešne, neobsahuje parabény a je dermatologicky testavané.
Sprchové mliečko má veľmi krásnu, príjemnú, nevtieravú arómu. Krásne vonia, neskutočne krásne, jedna báseň :) Mala som jedno sprchové mlieko od Palmolive, v ktorom sa tiež nachádzali čerešňové kvety, no to mi trošku vadilo, bolo až moc parfumované na môj vkus. Menej je niekedy naozaj viac a to si asi povedali aj ľudia, ktorí stoja za týmto sprcháčom. Sprchovanie s Pamper Me! sprchovým mliekom je veľmi príjemne, jemne vás vtiahne do čerešňového oparu, zahalí vás do zamatovej peny, ktorá vašu pokožku vôbec nevysúša. A keď to hovorím ja, tak je to pravda, pretože zvyknem trpieť suchými miestami na pokožke, a celkovo je moja pokožka niekedy dosť suchá / ja viem, za to môže to moje večné nenatieranie sa... /. Celkovo som so sprcháčikom spokojná. Svoju hlavnú funkciu a teda očistu tela zvláda. Navyše má aj pridané hodnoty, čo sa týka príjemnej vône, skvelého balenia, ktoré teda okrem toho, že sa mi veľmi páči, aj super padne do ruky, nemám problém s vytláčaním produktu. Pokožka si nesťažuje, je o ňu krásne super postarané. No ak mám porovnať Beautify me! a Pamper me! viac sa mi páči prvý spomínaný, ale ide len o vôňu, inak sú si rovnocennými partnermi :)
***
Aký je váš vzťah k telovej kozmetike Bourjois Paris? Poznáte? Používate? Alebo siahate len po dekoratívke? Ja mám toho doma viacej skôr zo starostlivosti o telo, nejako som prepadla novej vášni :) Mám v zásobe nejaké tie produkty, okrem sprcháčov napríklad aj peeling ale aj niečo čo sa týka opaľovania - sprchový gél po opaľovaní, sprchový olej s betakarotónom, jaaaj už nech začne moja opaľovacia sezóna :)))) Len škoda, že keď vyjdem na slnko, zatiahne sa :) Aj minule som sa išla bicyklovať v tričku na ramienka a spustil sa dážď :) 

2 komentáre:

  1. nerob si z toho nič.ja to mám podobné.ked zájdem dnu,vyjde slnko a naopak.bourjois poznám,chystám sa čosi pokúpiť,ked ju tak všade chvália.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Značku Bourjois mám hrozně ráda. Tohle sprchové mléko jsem ale zatím nezkoušela, budu to muset napravit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovedaťOdstrániť