sobota 29. decembra 2012

Lakovaná nude kabelka

Ahojte :)
TOP Diva kabelkou sa stala podľa portálu diva.sk moja naj kabelka, ktorá všade žne úspech a pozitívne reakcie na svoju adresu, kam sa so mnou pohne :) Som veľmi rada, že ju vlastním. Predáva sa na rôznych e-shopoch, no najlacnejšia je u Lenky, odkiaľ ju mám aj ja :)
Kabelka sa predáva v rôznych odtieňoch, mne sa najviac páči ten môj - Nude, ale aj Navy Blue sa mi veľmi páčila a rozhodovala som sa medzi nimi. Nakoniec som zvolila nude, pretože ma to tak vnútorne či duševne vystihuje. Mám totiž rada nenápadne, jemné, nežné, prírodné či elegantné odtiene a presne to v sebe nude ukrýva. Aspoň pre mňa :)


Kabelku "venčím" pravideľne a ako som už v úvode spomínala všade je stredobodom pozornosti. To sa mi spočiatku nie že nepáčilo, imponovalo mi to, ale nie som zvyknutá na taký záujem. Ale zvykla som si. Viacero dievčat a aj žien sa ma pýtalo odkiaľ ju mám, koľko ma vyšla a podobne.
Na kabelke sa mi páči hneď viacero vecí:
Odtieň - tak ten ma zaujal na prvý pohľad, celkovo kabelka pôsobí veľmi moderne, elegantne a luxusne zároveň. Podľa mňa je vhodná na bežné i zvláštne príležitosti. Odtieň je ľahko zladiteľný, či už s topánkami, šálom alebo kabátikom, takže nič neprepísknete. I keď dnes už sa nosí hocičo s bársčím. Ja som však trošku konzervatívny typ človeka, takže ako tak ladiť musím, i keď sa za ladnú kravu nepovažujem :)
Veľkosť - nie je malá ani veľká, čo je super. Nepáči sa mi, keď niektoré dievčatá nosia kufor na pleci. 
Materiál - ekokoža - kabelka je z krásnej lakovanej kože, jediná nevýhoda toho je, že ju sem tam treba preleštiť, aby nevyzerala dochytkaným dojmom. Je tvrdšia, čiže aj trošku ťažšia, čo ma najskôr veľmi prekvapilo, ale zvykla som si a pravideľne ňou posilujem svoje svalstvo na rukách. Vďaka materiálu však pôsobí ideálnym zjavom, drží si svoj tvar za akýchkoľvek podmienok. Takže je jedno, či v nej mám nahádzané neskutočné množstvo mne potrebných vecičiek, alebo ju nosím poloprádznu.
Zlaté aplikácie - síce som zlatú nikdy moc nemusela. V poslednej dobe jej prichádzam na chuť a zlaté aplikácie priam vyhľadávam, či už sa to týka bižutérie, plaviek,...Navyše zlatá s nude odtieňom dokonale ladia. Na kabelke nájdete zlatú na zipse, remienkach, ozdobnom logu a prívesku.
Praktické vnútro - keďže je kabelka z tvršieho materiálu, vyhovuje mi jedno veľké vnútro. Dve by bolo priveľa a ťažšie by sa v nej hľadalo niečo, čo by som zrova potrebovala. Navyše sa v jednom boku ukrýva vrecko na zips a na druhom väčšie a menšie vrecko - veľmi vhodné na hygienické potreby, balzam, mobil a tak.. Celé vnútro je krásnej hnedej látky s tmavohnedou aplikáciou kvetín.


Súčasťou kabelky bola aj takáto ozdoba vo forme príveskov na remienky kabelky. Ja osobne som ju až pred fotením rozbalila zo sáčiku, v ktorom bola zabalená. Je síce peknej zlatej farby podobne ako zips, či kovové kocky, ktoré spájajú remienky. No ozdoba mi príde až príliš infantilná. Keby boli na nej dve zelené guľky spravím si z nich náušnice, inak teda nič. Premýšlala som, že tie umelé veci dám dolu a kúpim si nejaké iné ozdôbky, ktoré by som pripla na zlaté retiazky, ale v Da Vinci nemali nič vhodné, čo by spolu ladilo. Snáď časom.


Páčia sa vám lakované kabelky? Mne tak pol na pol, v kombinácii nevýrazným odtieňom veľmi. Sýta farba a lakovaný materiál je pekný, ale nestotožňujem sa s ním. Dali by ste jej aj vy top kabelka? Ja rozhodne áno a nielen preto, že ju vlastním.


9 komentárov:

  1. sranda:D pred necelou hodinkou som dala taky isty članok ja:D:) tiež na kabelku tu istu:D a tiež že vyhrala titul kabelka roka:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vsimla som si...ty mas tiez nude? bo podla fotiek mi pride taka ina ale asi sa ti vselico mozne odrazalo v nej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, ja asi dva mesiaca zháňam kabelku, ktorá by mi padla do oka a vďaka tomuto článku, už ju prestávam hľadať a objednám si tú béžovú, ale musím uznať, že aj tá navy blue má niečo do seba :)
    Výborný výber by som povedala :)
    všetko dobré v novom roku, papa
    EVA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, ze ti tak znedazdajky padla do lona aj do oka :) Taketo vyssie zasahy mam velmi rada :)

      Odstrániť
  4. nádherná kabelka v praktickej farbe... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ach nádherná je, asi poputuje aj ku mne ale netuším v akej farbe :)

    OdpovedaťOdstrániť