utorok 4. decembra 2012

Christmas Wish

Ahojte!
V poslednej dobe sa ma každý pýta, čo kúpim svojim blízkym na Ježiška a čo chcem od Ježiška ja sama. Počas víkendu som teda blúdila svetom internetu, kde som hľadala inšpiráciu na vhodné darčeky pre mojich blízkych, a viete kam som sa dopracovala? :) K super stránke zo sveta vôní a následne k študovaniu zložení rôznych vôní a premýšľaniu, ktorá ma najviac zaujala. Myslím, že nejaká kvalitná vôňa by nebola od veci a snáď mi ju Ježiško aj prinesie :) Ale potešil by ma aj pár teplých ponožiek a nejaké to pyžamko s crazy motívom. A myslím to úplne vážne. Ale späť k vôňam, ak si tento článok náhodou prečíta aj Ježiško, aby vedel, čo by mi zaimponovalo :)

VERSACE VANITAS
Je stelesnením krásy a pýchy zároveň...Vôňa Vanitas má pripomínať nadpozemský cit a vzrušujúce dotyky. Vôňa je príťažlivá a vznáša sa ovzduším, pričom jej príťažlivé čaro preniká našimi zmyslami a mení ju na niečo užasne skutočné. Versace Vanitas by sme mohli zaradiť do rodine jemných a kvetinových vôní, ktoré v sebe nenápadne kombinujú klasiku a moderný štýl. Vôňa je exkluzívne namixovaná tak, aby veľmi vhodne podčiarkla ženskosť, eleganciu a zároveň sofistikovanosť jej nositeľky. Vôňa Vanitas má svieže a ľahké zloženie, ktoré vás nadchne. Jedinečný raj harmónie a sviežosti predstavujú iskrivé tóny šťavnatej limetky a podmanivej frézie. Krehká Tahitská gardénia Tiére mú veľmi zmyselnú a povzbudzujúcu vôňu, ktorá sa nenápadne skrýva v hodvábnom srdci vône. Základ vône predstavujú iskrivé tóny cédru a fazuliek Tonka. 
Versace Vanitas je veľmi jedinečným parfumom, ktorý sa raz dva stane skvelým spoločníkom vášho života a to vďaka svojmu vzdušnému a príjemnému zloženiu. 
Zažívajte znovu a znovu svieži pocit ľahkosti s povznášajúcu vôňu Vanitas od Versace!

Zloženie vône:
Hlava:
limetka, frézia.
Srdce: kvet Tiaré (Tahitská gardénia).
Základ: fazuľky tonky, cédrové drevo
„Predstavte si jemne orosené lupienky gardénie, kvetu, ktorého krása sa slovami nedá opísať. Tieto emócie dokážu vyjadriť len citlivé dotyky. Zložky pochádzajúce z talianskeho Stredomoria sa snúbia s kvetom gardénie a vnášajú do vône eleganciu, hrejivosť a autentickosť.“ Dora Baghriche-Arnaud - parfumérka

Flakón vône predstavuje čisté a hranaté línie. Zlatá bočná línia má predstavovať odhalené ženské plece. Nezahalená časť flakónu dáva vyniknúť krásnej zlatej farbe vôni. Celková kombinácia vzhľadu flakónu tak pôsobí veľmi jemne a luxusne zároveň. Cieľom je evokovať v nás podmanivú ženskosť. Vrchnáčik vône je jednoduchý a priehľadný, na jeho vrchole je vygravírovaný list brečtanu. Vystupujúce čierne logo uprostred dodáva baleniu dotyk elegantnej ženskosti a energie.

VERSACE VERSENSE
Versense je dokonalým splynutím sviežosti a zmyselnosti. Samotný názov vône nám napovedá, že v sebe ukrýva zážitok pre naše zmysly. Vôňa evokuje pocit voľnosti, aký zažívame pri prechádzke na čerstvom vzduchu, kedy môžeme načerpať more novej energie a zároveň v sebe nadobudnúť pocit vnútornej rovnováhy. Versense je vôňou sviežou a opojnou zároveň. Je inšpirovaná prírodnými prvkami a určená žene, ktorá je sebaistá a zmyselná. Skrýva v sebe esencie živých tónov zo Stredomoria – bergamotu a zelenej mandarínky, ktoré sú predzvesťou prirodzenej a spontánnej sviežosti vône. Drink božských opuncií a iskrivých citrusových plodov, ktoré tvoria hlavu vône evokujú pocit vitálnej a neutíchajúcej energie. Pulzujúce srdce je utvorené priezračnou vôňou kvetov. Hármonia delikátneho morského narcisu a ostrosť korenistých tónov kardamónu podčiarkuje intenzitu jazmínu. Základ v sebe ukrýva zmes vzácnych drevín, ktoré prepožičiavajú vôni eleganciu a dávku noblesy, tak navodzujú pocit čistej harmónie. Santal a céder udržujú rovnováhu hodvábnych tónov olivovníka a ľahkého pižma. 
Versense v sebe skrýva hlboké tóny, ktoré jej dodávajú zmyselnosť, vôňa sa tak stáva neobvyklou, rafinovanou, tajomnou a vášnivou. Versense je preto určená všetkým ženám, ktoré túžia po pocitoch sviežosti a zároveň zmyselnosti a príťažlivosti. 
Ľahké a zároveň opojné esencie robia z parfému Versence pravú oslavu krehkého a zmyselného ženstva.
Zloženie vône:
Hlava:
bergamot, zelená mandarínka, opuncia.
Srdce: morský narcis, kardamón, jazmín.
Základ: olivovník, santalové drevo, pižmo, céder.
„Versense je vôňou s nádherným moderným buketom, spája prvky z oblasti Stredozemia s veľkolepou zmyselnosťou ženy Versace. Versense je autentickým vyjadrením vôní, ktoré milujem a nosím vo svojom srdci.“ Donatella Versace

Flakón vône Versense má podobne ako Vanitas čisté a hranaté línie. Ukrýva v sebe nežný odtieň zelenej priezračnej vône, ktorý predstavuje spojenie s prírodou. Flakón vône spája dohromady luxusné a tradičné prvky. Kovový vrchnáčik vône je majestátny a logo medúzy uprostred flakónu predstavuje absolútnu rafinovanosť, ženskosť a zmyselnosť. 

Máte jednu z týchto vôní doma? Ktorú by ste mi odporučili skôr? Mňa zaujala o čosi viac Vanitas :) Ako zložením, tak aj celkovým vzhľadom.

2 komentáre:

  1. zeleňáčka by som brala ;) :D

    je u mňa GA alias pozvánka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ked je taka podarena ako kolekcia ss 12, preco nie :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť