utorok 25. decembra 2012

Čarovné Vianoce s Fleur dE Santé

Ahojte :)
Rozhodla som sa, že vám postupne predstavím svoje vianočné darčeky. O niektorých som už vedela, niektoré boli prekvapením, niektoré som dostala ako pozornosť a vďaku za spoluprácu. 
Keď spomínam tú vďaku za spoluprácu, tak sa musím veľmi poďakovať spoločnosti Fleur dE Santé za krásne prekvapenie, z ktorého som mala možnosť radovať sa už pár dní vopred ako nastali Vianoce, ale vďaka tomu som si aspoň príchod Vianoc mohla dostatočne užiť a spríjemniť krásnym náhrdelníkom s turmalínom / kamienok vo farbách: lososová, červená alebo zelená/.  Čo sa mi na tomto náhrdelníku páči najviac, je myšlienka, že vopred nemôžete vedieť, aký kamienok bude zdobiť váš prívesok. Mňa veľmi potešila zelená farba turmalínu, keďže mám zelenú veľmi rada, je to krásna optimistická farba. Turmalíny, ak náhodou neviete sú drahokamy / 3-4 karátové/ rôznych farieb. Podľa starej egyptskej mytológie prešiel turmalín dlhú cestu na povrch zeme od jej stredu, cez dúhu. Práve preto sa môžeme stretnúť s turmalínmi vo všetkých farbách dúhy.
Náhrdelník mi prišiel krásne zabalený v peknom čiernom vrecúšku - veľmi vhodný darček pre ženu, nielen na Vianoce.
Retiazka neobsahuje nikel, je vyrobená zliatinou zinku. Keďže som si svoje užila na brigádach, tak viem, že zinok sa používa na povrchovú úpravu kovov, podobne ako nikel, ale nie je alergénny, takže super.
Na náhrdelníku sa mi veľmi páči fakt, že mi prívesok pripomína štvorlístok, navyše obsahuje aj zelený turmalín - zelená je farba štvorlístkov, takže pre mňa je to akýsi prívesok pre šťastie. 

Druhým prekvapením od Fleur dE Santé bol set dvoch inverzných vianočne ladených šialok, v kombinácii bielej a červenej, dozdobených snehovými vločkami. Neviem, či to o mne viete, ale som strašný šialkofil, doma ich už pomaly nemáme kde uskladňovať, ale aj tak si nemôžem pomôcť. Vždy sa poteším, keď dostanem šialku do daru, alebo rada šialkou obdarúvam aj iných. Takže si neviete predstaviť tú radosť, keď som ich uvidela.
Prišli v krásnej bielej krabičke, ktorá bola podobne ako šialka dozdobená snehovými vločkami. Šialky boli v nej dobre uskladnené a obalené pukačkovým igelitom. Takže som si aj zapukala, keď som šialky opatrne a síce nedočkavo vyberala z krabice. 
Šialky sú dve, takže som sa podelila s mojou vernou spoločníčkou pri našich kávičkových seansách - s mojou sestrou :) Moja je biela a sestre som darovala červenú šialku. Na čom sme sa obe zhodli je to, že objem šialok / 250 ml / je dostačujúci i keď sa nám šialky zdajú trošku úzke, ale zvykli sme si - darovanému koňovi sa predsa na zuby nepozerá :) A navyše sa z nich príjemne pije! 



Ešte raz by som sa teda chcela poďakovať Peťke z Fleur dE Santé za krásne darčeky, predovšetkým šialky, pretože nám neskutočne spríjemnňujú tieto dni a aj obyčajné pitie kávy sa pre nás stalo o čosi krajšie a čarovnejšie. Ďakujem :)

8 komentárov:

  1. Ahoj, prave som si zalozila novy kozmeticky blog, budem rada ked ho navstivis :)
    Vesele Vianoce!

    http://oceanofbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. líbí se mi jak náhrdelník,tak šálky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hrníčky jsem dostala od babičky a dědy :) jsou vážně pěkné..

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krasne darceky :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. po slovensky je šálka a nie ŠIALKA !!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem za gramaticke okienko, viem o tom ale mne su srdcu mile a salka mi pride tvrdy vyraz pre ne...a odjakziva doma vravime sialka...to mam este od starkej ten vyraz

      Odstrániť