utorok 16. októbra 2012

VYHODNOTENIE Matrix Biolage GIVEAWAY

Ahojte!
Včera som podľa pravidiel mala na svojej FB skupine uverejniť súťažné fotky dievčat, ktoré sa zapojili do mojej GA o vlasový olej Matrix- Biolage Exquisite Moringa Oil- výťažky z oleja Moringa, najčistejšieho prírodného antioxidantu chránia vlasy, vyživujú ich do hĺbky a zanechávajú ich žiarivo lesklé.
Keďže sa dievčatá zrejme zľakli lajkovania, ktoré malo zúžiť počet finalistiek na 5, z ktorých by som ja vybrala víťazku a našli sa len dve odvážne devy: Ema a Nelka, nemá zmysel spúšťať hlasovanie. 
Fotky, ktoré dievčatá poslali si môžte pozrieť tu na blogu: 
Súťažiaca Ema
Súťažiaca Nelka
Širší výber fotiek zverejním v albume na FB. Podmienkou bolo zaslať max. 1 fotku do súťaže, preto som z piatich fotiek od Emy vybrala tú prvú. Súťažiace mali dostatok času pre vytvorenie účesu a zaslanie fotky. Ak mala súťažiaca nutkanie vytvoriť viacero variacií kľudne mohla, ale mala sama uvážiť a vybrať tú najlepšiu. Navyše ďalšou podmienkou bolo zaslanie vlastnej fotky a od Emy mi prišla jedna, ktorá očividne nepatrila jej. Mailom mi prišiel link, kde som obrázok našla a videla, nachádzala sa na ňom Mary J. Blidge, mimochodom super speváčka :) 
Toľko zhrnutie k priebehu súťaže, načase je vyhodnotenie.
Rozhodla som sa vybrať druhú súťažiacu Nelku, nakoľko Ema u mňa už jednu Giveaway vyhrala. Nelkin účes sa mi páčil viac, pretože rybí chvost veľmi obľubujem, takže mi bola táto fotka sympatickejšia.
Nelke gratulujem k výhre:
Nelka sleduj maily, budem ťa kontaktovať na adresu, z ktorej si mi fotku zaslala. Ema tebe ďakujem za zapojenie sa a dúfam, že nabudúce skúsiš opäť svoje šťastie :)

4 komentáre:

  1. No toto je prekvapenie :) vobec som nedufala! myslela som si, ze pride kopec ovela krajsich ucesov od mojho, takze ma to o to viac tesi :)) velmi pekne dakujem!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nedakuj, nemas zaco, som rada ze si sa zapojila, este raz gratulujem :)

      Odstrániť
  2. skoda :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť