utorok 9. októbra 2012

Voňavučká "striped/dots" manikúra

Ahojte :)
Ako sa mi máte? Ja som posledné dni trošku unavená, nabehla som na pravideľný režim, ktorého začiatok tvorí skoré vstávanie. No nie až tak, ale 6:30 je pre mňa nekresťanská ranná hodina :) 
Keď prídem domov, som už poväčšine unavená a môj tichý hlások v hlave, ktorý tvrdí, že by som mohla napísať nejaký ten článoček vždy prekričí hlasné zývanie a ja si voľky-nevoľky lahnem do postele dobehnúť zameškané. Pevne však verím, že si môj organizmus časom zvykne na zmeny, ktoré nastali a ja budem plná energie a elánu a s chuťou budem môcť pridávať kopec článkov.

Teraz sa najviac venujem asi mojim nechtom, keďže pracujem s ľuďmi a náplň mojej práce tvoria papierovačky, musia moje nechtíky vyzerať krásne, aby reprezentovali paničku :)

Toľko na úvod, prejdime radšej k činom :) Dnes mňa a sestru čakal doma balíček z Rimmelu. Sestra tam vyhrala s "Londýnskou manikúrou." Mali sme len jedno skromné prianie, aspoň jeden voňavučký lak, keďže sa na SR nepredávajú a nech sú to svieže farbičky, len nie fuchsia bo tej máme doma požehnane. Takže sme vcelku do poslednej chvíle nevedeli, aký mix lakov nám Korunná Rimmelka namieša ani koľko ich bude. Laky prišli nakoniec 3 v krásnych farbách:
* 058 Lemon Drop,
* 053 Apricot Punch,
* 066 Cranberry Zest.
V prvom momente som si s každým lakom pretrela jeden necht, počkala kým zaschnú a začala ovoniavať. Musím povedať, že neskutočne chutne voňajú :)
Neskôr som si nechty odlakovala, vyleštila, a potom všetky nalakovala citrónikovým lakom (síce by som ho skôr prirovnala k banánu, ale dobre, vôňa sa na citrón podobá). Počkala som kým mi nechtíky uschli. Potom som si zošikma pretrela nechty marhulkovým lakom, okrem prstenníka na ktorý som použila brusnicový lak. Potom som už len cez prechod umiestnila bodky za pomoci pomarančového drievka - keďže sa bodkovač dnes ku mne nedostal ;( Na marhuľkovo-citrónové nechty som umiestnila brusničky a na brusnicovo-citrónové nechty zase marhuľky :)
Keď mám pravdu povedať, kombinácia s marhuľovými bodkami až tak krásne nedala vyniknúť všetkým trom odtieňom, ale už som nemala chuť to meniť. 
Neskôr napíšem aj samostatnú recenziu na laky, zatiaľ môžem len chváliť kryciu schopnosť a krásnu vôňu :)

7 komentárov:

  1. představovala jsem si to všelijaké,ale takhle pěkný ne:-)
    super!
    a krásný barvičky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. laký sú naj a tvoje nail art best.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten oranžovučký a žltý to je nádhera a dokopy tiež

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jaaj takyto zlty presne zhanam! an nikde nic :) sbnad s ami ho podaru zohnat drogerke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. brusnicovýý .. tej ne totaalne najkrajsi :)
    ale vydarený nail art :)

    pozývam ťa na 1.Giveaway na mojom blogu :)
    http://monicainwonderland13.blogspot.sk/2012/10/1giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť