nedeľa 28. októbra 2012

Fräulein 3°8 - 12 pcs brushes set

Ahojky!
Dnes som si pre vás prichystala recenziu na sadu 12 štetcov, ktoré vám dokonale vystačia na líčenie celej tváre :) Štetce mám z portálu www.kvalitnakozmetika.skwww.kvalitnakozmetika.sk/. Sú ukryté v krásnom tigrovanom puzdre a ich cena je 20 €.
Každý jeden štetec bol zabalený v priesvitnom obale, štetec na lícenku a púder obsahuje navyše umelý plastový kryt, ktorý som si ponechala, aby sa mi neprášil zvyšok púdru, či lícenky po celom puzdre, keďže sa zvyčajne líčim na poslednú chvíľu a nemám v tej chvíli čas prať štetce. Čo sa týka prania, ide to rýchlo a ľahko, do misky si napustím vlažnú vodu a za pomoci sprchového géku a prstov jemným praním odstraním zvyšky kozmetiky.
Existuje množstvo kozmetických štetcov, rôznych tvarov a veľkostí ako aj druhov štetín. Tieto od Fräulein 3°8 majú prírodné štetinky, čo ma veľmi potešilo, nemám totiž veľmi rada umelé veci :) Prírodné štetiny sú jemnejšie, mäkšie a podľa mňa aj viac vydržia, lepšie sa nimi aplikujú šminky na tvár. 
Ako som už spomínala sada obsahuje 12 štetcov, z ktorých 4 sú určené na tvár a zvyšných osem prevažne na oči. 
Tak a teraz vám ich postupne všetky predstavím ako sa mi s nimi pracuje a na čo presne ich používam ja :)
1. Štetec na púder alebo bronzer - štetinky má zastrihnuté do tvaru oblúka, čo umožňuje super nanášanie púdru. Štetec je veľmi jemný a mäkký na dotyk a líčenie s ním je jedna báseň.
2. Štetec na lícenku - je zostrihnutý akoby do trojuholníka, čo umožňuje presné aplikovanie lícenky a prispôsobenie sa črtám tváre.
3. Štetec na make up - veľmi vhodný na rozotieranie krémových make upov, veľmi príjemne sa s ním manipuluje.
4. Štetec na make up -  obsahuje dvojicu štetiniek, kratšie čierne a dlhšie biele. Je veľmi jemný, mimoriadne kvalitný aplikátor na nanášanie lícenky, bronzerov, tekutých či práškových krycích farieb a korektorov. 
5. Štetec na korektor - vhodný na maskovanie malých nedokonalostí, kruhov pod očami a podobne.
6. Oblý štetec na očné tiene - veľmi vhodný na nanášanie očných tieňov pozdĺž celého viečka, ale aj líčenie v ohybe viečka.
7. Plochý štetec na oči - je veľmi super na nášanie bázy pod očné tiene, ale aj na nanášanie tieňov pozdlž celej plochy očného viečka.
8. Blending štetec na oči- veľmi užitočný štetec, s ktorý obsahuje dlhé štetinky. Je super na rozotieranie prechodov medzi jednotlivými tieňmi.
9. Skosený štetec na oči - super na nanášanie svetlého odtieňu pod obočie.
10. Pencil štetec na oči - obsahuje menšie štetinky, zastrihnuté do oblúčika. Štetec používam na nanášanie tmavého tieňu v pohyblivej časti vonk. kútika. Tiež je super aj na zjemnenie prechodov rôznych tieňov.
11. Štetec na očnú linku - je veľmi tenký štetec, ktorý je určený na nášanie očných liniek. Priznám sa ešte som ho nepoužila.
12. Štetec na obočie - je to vlastne skosený štetec, ktorý sa trošku väčší už v sade nachádza, ale tento je o trošinku menší a štetinky su hustejšie pri sebe. Veľmi príjemne a ľahko sa ním manipuluje, úplne krásne sa s ním dofarbuje obočie. Keďže jeho štetinky sú hustejšie, tým pádom aj pevnejšie veľmi rada s ním nanášam tiene na spodnom viečku.

Používate na líčenie štetce alebo ste stále verné penovým aplikátorom, ktoré niektoré tiene obsahujú? Dlhé roky som sa líčila len takými aplikátormi, potom som si zadovážila 3 štetce na líčenie očí a na aplikátory som zanevrela. Táto sada od Fräulein 3°8 je veľmi užitočná a obsahuje všetko, čo vám postačí na bežné i na špeciálne príležitosti. Ako som spomínala v úvode článku, štetinky sú prírodné, absorbujú dostatok tieňu a veľmi príjemne sa nimi manipuluje. Majú dostatočne dlhú drevennú "rúčku," ktorá dotvára celkový prírodný vzhľad sady štetcov.

1 komentár: