streda 19. septembra 2012

Ochranný fluid na končeky vlasov Sun Protect

Dnes by som vám rada predstavila ochranný fluid na končeky vlasov. Ja som si ho veľmi zamilovala a pravideľne po ňom siahala. Sun Protect je intenzívny fluid, ktorý obnovuje slnkom namáhané končeky vlasov a chráni ich pred poškodením vplyvom slnečných lúčov, soli, piesku a chlóru. Vlasom dodáva nádherný a žiarivý lesk. 
Profesionálny rad starostlivosti od BC pre slnkom unavené vlasy, pomáha chrániť vlasy pred poškodením kombináciou UV filtrov a anti-oxidantov ako napríklad vitamín E.
Obsahuje aktívne látky:
* technológiu Amino Cell Rebuild, ktorá obnovuje prirodzenú pružnosť vlasov posilnením stavby vo vnútri vlasovej bunky, chráni vlasy pred UV lúčmi a voľnými radikálmi. 
Návod na použitie je veľmi jednoduchý: Stačí si trošku fluidu jemne votrieť do vysušených končekov vlasov. Oplachovať nie je nutné : ) Čo považujem za extra výhodu.
Pre mňa nemusí byť ani leto a moje končeky vlasov pôsobia veľmi suchým dojmom, preto vždy rada siahnem a tak trošku experimentujem aj pre mňa doposiaľ s neznámymi produktami. Presne tak tomu bolo aj pri tomto fluide od Schwarzkopf Professional. Produkt je neprehliadnej tube, takže nehrozí žeby sa nejakými externými vplyvmi jeho obsah znehodnotil. 
Fluid ako vidíte na nasledujúcich fotkách je jemnej krémovej konzistencie, ktorá je bielej perleťovej farby, s nadýchom zlatých trblietok, ktoré krásne prežiaria končeky vlasov a dodajú im potrebný zdravý lesk vlasov.

Fluid sa veľmi ľahko používa, stačí naniesť fakt málinko fluidu, takže sa produkt ani tak rýchlo nespotrebuje. Pri prvom kontakte s ním, som "nešetrila" a končeky zostali mastné, zlepené do jednej masy. To som však nevedela ako na to a používam ho radšej na polovysušené vlasy ešte pred finálnou úpravou účesu, vtedy fakt nehozí žiadna menšia či väčšia katastrofa. Končeky po úprave vôbec nepôsobia mastným ani zlepeným dojnom a sú krásne rozžiarené. Veľmi sa mi páčia drobné zlaté čiastkočky, cítim sa ako keby boli moje vlasy slnkom pobozkané, a pritom sú pred ním tak chránené.

Na záver by som dodala pár plusov, ktorými si ma fluid získal:
Končeky nie sú zlepené, nepôsobia mastným dojmom a čo je dôležité nie sú SUCHÉ! Fluid vlasy nezaťažuje a dodáva im prirodzený lesk.
Objem:75 ml,
Cena: 9,90 €.

2 komentáre:

  1. téhle značce věřím, mohl by být fajn :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tomu ver je strasne super, mam aj olejcek Oil Miracle dakde som tu o nom aj pisala, tiez si ma velmi ziskal, ale cez leto som sa nechala zlakat a neolutovala som, ale zase asi prejdem na ten olejcek kedze dnesne pocasie nasvedcuje, ze leto je zjvna vcudu

    OdpovedaťOdstrániť