utorok 2. januára 2018

Dermacol: 16H Lip Colour

Dermacol 16H Lip Colour - revolučná dlhotrvajúca dvojfázová farba na pery a lesk 2 v 1 - sa mi dostala do rúk niekedy začiatkom roka. Testovala som vtedy odtieň, ktorý mi veľmi nesadol. Bol s obsahom perlete, časom ako lesk strácal svoju intenzitu, odchádzala aj pigmentácia a na perách sa výraznejšie držala perleť. Veľmi mi to neimponovalo a bola som vtedy zvedavá, ako by u mňa obstál odtieň bez perlete. Časom som však už na túto myšlienku zabudla. Na trhu je nespočetné množstvo kozmetiky a nedá sa všetko vyskúšať na vlastnej koži. Teraz však v závere roka môžem bilancovať aj v oblasti kozmetiky a porovnať si svoje postrehy a vnemy. 16H lip Colour č. 13 v krásnom terakotovom odtieni ma presvedčil o tom, že týchto skvelých pomocníkov si musím zadovážiť viac.
Dermacol 16H Lip Colour

Nádherné intenzívne farby vytvoria dokonalý vzhľad pier počas celého dňa! Prelomová textúra s vysokou pigmentáciou farby na pery je rýchloschnúca a výborne kryje, na výber je veľké množstvo nádherných odtieňov. Ultra lesk & jemná starostlivosť v krémovej fáze vďaka obsahu prírodných vysokokvalitných olejov, včelích voskov a vitaminu E zabraňuje vysušovaniu a pery hydratuje, zvláčňuje, dodá im zvodný lesk a plnosť.
Balenie produktu Dermacol 16H Lip Colour je podobné ako u leskov na pery, avšak z oboch strán vás čaká tuba s aplikátorom. Jedna strana ukrýva farebnú bázu na pery, ktorú si aplikujete na pery v prvom kroku. Druhá strana je už klasický lesk na pery, ktorý sa aplikuje na zaschnutú farbu.
Konzistencia produktu je jemná, krémová. Avšak farebná báza je mierne lepivá, chvíľku trvá, kým pigment na perách zaschne, potom už báza nelepí. Lesk na pery je veľmi jemný a šetrný k perám, zabezpečí, aby pery neboli vplyvom farebnej bázy suché. Konzistencia tohto lesku je hutnejšia, krémovejšia.
Dlhotrvajúca farba na pery od Dermacolu má neskutočnú výdrž. Hoci lesk sa jedením, či pitím stráca, vydrží dlhšie ako iné lesky. Farebná báza na perách však vydrží snáď aj 24 hodín. Má neskutočnú výdrž, pigment sa nestratí ani jedením, bozkávaním. Jednoducho, drží akoby to bola vaša pôvodná farba pier. Lesk je potrebné aplikovať častejšie, ale nepovažujem to za nevýhodu.

Dokonca sa mi veľmi páči aj matný efekt bez lesku. Lesk si však vždy aplikujte po nanesení farebnej bázy, aby sa vaše pery nevysúšali, no časom sú pery hydratované, krémové na pocit, aj napriek tomu, že sa lesk vytratil. Jediná komplikácia nastáva pri odlíčovaní pier. Odporúčam vodeodolný odličovač.

3 komentáre:

  1. Farba krásna a už som o tomto "lesku" čítala dosť recenzií, je čas ho vyskúšať ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám světle růžový odstín, barva krásná,ale jinak jsem celkově docela zklamaná, přijde mi, že flekatí a nedá se nanést rovnoměrně,což je škoda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. 3) Dietitian for the reason that Clinical Authority: Any SMU Dietitian used simply because physician, yet Dietitians in most cases acquire minor elegant healthcare coaching and even minimal exercising is actually evaluating says technologically. https://imgur.com/a/UFPjLsA https://imgur.com/a/dgFHmPM http://69sx865u41.dip.jp https://imgur.com/a/Ofmyvso https://imgur.com/a/3zcHsv5 http://jtcjb3yn7a.dip.jp https://imgur.com/a/ciAIN94

    OdpovedaťOdstrániť