piatok 8. septembra 2017

Bioruža nám ponúka prírodnú kozmetiku z Bulharska

Dnes sa bližšie pozrieme na prírodnú kozmetiku, možnože neznáme značky, ale spája ich známy pojem bulharská ruža. Kozmetika, ktorú vám dnes predstavím má v svojom zložení ružový olej, ktorý má blahodárny vplyv na našu pleť, tá zostáva podstatne krajšia, jemnejšia, žiarivejšia, vyhladená a zdravšia. Testované produkty, som si vybrala sama, takže som viac menej hľadala to pravé orechové pre moju pleť, to čo jej bude vyhovovať. Za produkty sa chcem veľmi preveľmi poďakovať e-shopu www.bioruza.sk
Regina Floris - pleťová maska - dvojfázová hydratačná maska s Q10 a ružovým olejom

Pôsobí dvojfázovo, kombinuje exfoliačný a regeneračný efekt, čistí pokožku, poskytuje jej pocit komfortu, zlepšuje textúru pleti, vyhladzuje ju, zároveň chráni a vyživuje. Obsahuje najcennejší éterický olej: 100%ružový olej z bulharskej ruže ROSA DAMASCENA a iné aktívne zložky ako sú: ružová voda, glycerín, keratín a koenzým Q10. Pri pravidelnom používaní je pokožka hodvábne hladká a obnovená. Maska je výborne znášanlivá pre všetky druhy pletí, je antialergická.

Použitie: rovnomernú vrstvu masky naneste na dôkladne očistenú pleť na tvári, šiji a dekolte. Vyhnite sa očným partiám. Po 15- 20 minútach opláchnite vlažnou vodou. Vo veku 20-35 rokov používajte masku 2-3 krát týždenne na hydratáciu pokožky alebo mrazenú verziu* iba na hĺbkové čistenie mastnej pleti.

Dvojfázová maska bol tuším prvý produkt, ktorý som si z testovanej trojice vybrala. Wau, dojfázová, dva v jednom, takéto veci to ja veľmi môžem. Preto ma asi dosť zarazila konzistencia produktu, nakoľko maska v sebe spája exfoliačnú a regeneračnú funkciu, kde si v podvedomí som mala predstavu, že produkt bude obsahovať aj jemné peelingové zrniečka, ale zase v maske? Preto som bola naozaj zvedavá na tento produkt. Maska sa veľmi príjemne používa, postačí naniesť vrstvu na pleť a nechať pôsobiť. Vo všeobecnosti mám veľmi rada tento typ produktu, vy si oddychujete  a kozmetika vám robí službičku :) Po zmytí sa na mňa v zrkadle usmievalo moje krajšie ja. Maska pleť veľmi krásne prežiarila, dodala pleti taký jas a iskru, naozaj som mala dojem, že moja pleť bola zbavená svojho unaveného a vyčerpaného vzhľadu.

***

Yoghurt of Bulgaria - ultra detoxická probiotická pleťová maska 

Obsahuje extrémne aktívny komplex účinných látok: kreatín, bambucký a kokosový olej, hydrolyzovaný jogurtový proteín, prírodné bulharský ružový olej, vitamíny a kaolín. Hydrolyzovaný jogurtový proteín aktívne hydratuje a vyživuje pokožku. Ružový olej je efektívny v boji proti negatívnym účinkom voľných radikálov na pokožku a pleť. Kaolín z pleti absorbuje prebytočný maz, odstraňuje z pokožky škodlivé toxíny a čistí ju do hĺbky. Pleť a pokožka sa rozjasňujú, póry sa zmenšujú. Výsledkom je zamatovo jemná, hodvábne hladká a celkovo obnovená pleť a pokožka.

Použitie: pripravte zmes z masky a ružovej vody až získate konzistenciu v podobe hustej kaše. Naneste silnejšiu vrstvu na riadne očistenú a vysušenú pokožku tváre, dekoltu a krku. Pre lepší účinok pokryte tvár obrúskom(súčasť balenia v podobe tablety) navlhčeným v ružovej vode. Nechajte pôsobiť 15 – 20 minút. Potom odstráňte vlažnou vodou. 
V porovnaní s prvou testovanou pleťovou maskou, je táto probiotická krémovej konzitencie. Žiaľ nevlastním ružovú vodu, takže som masku používala len tak ako mi bola doručená. Prvé razy som ani nesledovala, čo vlastne mám s pleťovou maskou robiť. Veď klasika naniesť na tvár, nechať pôsobiť a zmyť. Bola som prekvapená s použitím, ktoré som si potom našla na stránkach bioružy, no nevadí. Maska má skvelé účinky aj samotná. Na pleť som si nanášala hrubšiu krémovú vrstvu, ktorá sa cca po 15 minútach takmer celá vsiakla do pleti. Možnože som mala niekde bielu mapku na pleti, ale to len v dôsledku hrubšej vrstvy, ktorú som si naniesla na pleť. Počas zmývania sa krémová konzistencia krásne spojila s vodou a ešte jemne hladkala moju pleť. Pokožka na tvári bola po zmytí masky krásna jemná, hladunká na dotyk, proste jedna báseň. Myslela som si, že dokonca ani krém nemusím nanášať, no asi po polhodinke som už cítila potrebu dodať pleti hydratáciu. Celkovo však masku hodnotím veľmi pozitívne, pleť je po jej použití ako znovuzrodená, prebudená, žiarivá proste tip top :)

***

Yogurt of Bulgaria - ultra jemný probiotický čistiaci gél na tvár

Je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane suchej, citlivej a aj unavenej pleti. Účinne odstraňuje nečistoty bez narušenia prirodzenej hydrolipidovej bariéry pokožky. Gél obsahuje hydrolyzované jogurtové proteíny, bielkoviny a prírodný bulharský ružový olej, ktoré zabezpečujú výživu a hydratáciu pleti, rovnako ako je celkový komfort a vzhľad. Tieto aktívne zložky neutralizujú čistiaci, sušiaci a dráždivý účinok čistiacich a umývacích zložiek. Výsledkom je dokonale čistá, vyhladená, hydratovaná pleť tváre a váš pocit sviežosti a pohodlia.

Použitie: naneste na vlhkú pokožku. Masírujte 2-3 minúty a potom opláchnite vodou. Neobsahuje mydlo a je vhodný pre každodenné použitie
Čistiaci gél na tvár som používala takmer denne. Zvyknem si takýtom rituálom zakončiť svoj deň. Konzistencia gélu je jemná, príjemná na pocit. Pri čistení sa krásne rozpení, nie je to nejaká hustá pena, ale taká jemnunká krémová spenená zmes, ktorá skvelo prečistí pokožku. Veľmi príjemne reagovala aj moja citlivá pleť, ktorá zvykla byť niekedy pri tomto type produktov podráždená, reagovala štípaním a pnutím. No nič také sa našťastie nekonalo, čistiaci gélik je jednoducho famózny dovolím si tvrdiť, že je to najlepší produkt z tejto trojky, ktorú som pre vás testovala. Pleť je po dočistení krásne zjemnená, ale predovšetkým rozžiarená, svieža, plná života. 

***

Produkty môžem len odporučiť, predovšetkým čistiaci gél, ktorý si ma veľmi získal. Nevravím, že sú masky zlé, ale keď používate produkt denne vyžadujete od neho o čosi viac. Ale masky skvelo doplnili starostlivosť o moju pleť. Ružový olej, ktorý obsahujú skvelo zatočiť s mojou mdlou, unavenou pleťou a tá doslova ožila v priebehu pár minút. Prírodná kozmetika možnože nemá veľký zástup používateľov, no ja verím na jej silu.  Roky ľudia čerpali z prírody, tak prečo by sme mali používať chémiou nadupané produkty.

1 komentár:

  1. Tiež mám veľmi dobré skúsenosti s e-shopom a celkovo si ma bulharská ruža získala. :) chválila som ju už raz v článku, a chválim ju opäť - aj v najnovšom poste, tiež zhodou okolností od bioruza.sk :)

    ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť