sobota 15. apríla 2017

Oriflame - tuhé mydlo La Praline

Som veľkou milovníčkov mydiel, či už tekutých alebo tuhých, ale aj krémov na ruky. Veľmi si potrpím na vzhľad svojich rúk. Jednak na upravené nechty, ale aj na pokožku rúk, ktorá je veľmi jemná a vyžaduje si viac starostlivosti. Veď takmer všetko, čo robíme, robíme práve s rukami. Nehovoriac o nežnejšom pohlaví, ktoré si tak viac vyžaduje mať krajšie, jemnejšie ruky nielen na pohľad, ale aj na dotyk.
Teraz si však predstavte, aká je vaša pokožka rúk po takom poriadnom upratovaní. Ruky sú suché, pokožka napätá. Vždy si po upratovaní doprajem hrubú vrstvu krému na ruky, ktorá dá moje ruky do poriadku. Dnes sa bližšie pozrieme na tuhé mydielko z Oriflame, ktoré je neskutočne luxusné a umývanie rúk zmení na dokonalý pôžitok. K mydielku je dostupný aj krém na ruky. Spolu tak tvoria skvelú dvojicu pre naše nežné rúčky.
Oriflame - tuhé mydlo La Praline

Mydlo v tvare pôvabnej pralinky s luxusnou vôňou mliečnej čokolády a lieskových orieškov. Zanechá na pokožke príjemnú vôňu, do ktorej sa ihneď zamilujete. 
Tuhé mydielko od Oriflame má veľmi krásny obal, pastelové ružové vrecko, v ktorom je vložený produkt. Balenie je veľmi hravé, také dievčenské, nežné. Mydlo podobne ako aj krémik na ruky by boli aj vhodným darom pre nejednu devu. Taký dezert pre naše ruky.
Mydlo je jemne parfumované, vonia po čokoláde a orieškoch. Tuhé mydlo vďaka svojmu oválnemu tvaru pekne sadne do ruky. Veľmi sa mi páči názov produktu vtlačený do mydla. Mydlo tak získa na svojom vzhľade, už to nie je obyčajný produkt na čistenie rúk. Získava tak na hodnote a javí sa luxusnejšie.
Mydielko má ideálny oválny tvar, skvelo tak sadne do ruky a umývanie je veľmi prirodzené. Takmer ihneď sa mydlo jemne spení a krásne prečistí a prevonia ruky. Jemná parfumácia v podobe čokolády a orieškov je decentná, ideálna pre tento typ produktu. Ruky sú po očistení jemne hydratované, nepociťovala som pnutie ani suchosť. Necítila som potrebu nanášať vrstvu krému. Ruky po očistení krásne voňajú a sú jemne ošetrené.

1 komentár: