utorok 18. augusta 2015

Vichy - sada ako stvorená na leto

Milujem rôzne cestovné balenia či vzorky a mini produkty, ktoré si s obľubou balím so sebou na cesty. Takéto mini verzie produktov vám postačia na tých pár dní, čo ste preč z domu a okrem iného aj šetria miesto v batožine. Vždy, keď sa niekam chystám, najviac toho beriem z kozmetiky. :) Veď to poznáte. Minulý týždeň sme s priateľom dovolenkovali v Čachticiach a mne sa veľmi osvedčila sada produktov Vichy, ktorá je na leto ako stvorená. Ide o micelárku, krémik, mini opaľovák a termálnu vodu v spreji!
Vichy Pureté Thermale čistiace tonikum dokonale odlíči vašu pleť bez toho, aby ju vysušilo. Tonikum je špeciálne určené pre citlivú pleť, ktorá je častejšie podráždená, čo býva sprevádzané nepríjemnými pocitmi pálenia. Vďaka vysoko ukľudňujúcemu extraktu z ruže je pleť upokojená, a pritom vyčistená do hĺbky. Micelárna technológia umožňuje odlíčenie pokožky bez nadmerného trenia, ktoré by mohlo vyvolávať ďalšie podráždenie. Tonikum môžete používať ako na odlíčenie pleti, tak aj na odlíčenie očí. Vichy Pureté Thermale čistiace tonikum neobsahuje alkohol ani mydlo.
S čistým svedomím môžem povedať, že som zostala veľmi príjemne prekvapená vlastnosťami tejto micelárky. Jediné, čo mi na nej prekážalo je snáď asi len voľný prietok, chýbala mi nejaká prepážka v hrdle produktu. Ale na to, že sa jedná o mini verziu o objeme 30 ml, sa nad tým hádam netreba ani pozastavovať. Produkt je skvelý. Dovolím si tvrdiť, že minimálne tak dobrý, ako moja obľúbená micelárka od Biodermy. Moju citlivú pleť Pureté Thermale vôbec nezaťažila, práve naopak, dodala jej akýsi pocit sviežosti a čistoty. Po jej použití som nemala žiadne pocity pnutia, pálenia a ani pocit suchších miest na tvári. Voda dokonale odlíčila, ale aj prečistila moju pleť. Je skvelá aj na citlivé očné partie!
Ľahký denný krém Vichy Aqualia Thermal Légere: Starostlivosť zameraná na dehydratovanú pleť - zaisťuje hydratáciu, posilnenie a upokojenie po dobu 24 hodín. Pri výrobe bola použitá nová technológia mikrodifúzie termálnej vody z Vichy priamo do jadra buniek. Termálna voda z Vichy s posilňujúcimi a upokojujúcimi účinkami a Hyaluronine Active sú prvýkrát spojené v mikrokapsulách, ktoré difúziou prenikajú priamo do buniek epidermis. Pleť je nasýtená vodou, akoby bola zavlažovaná vnútornými mikrosprejmi.
Denný krémik je veľmi ľahunký, príjemne sa rozotiera po pleti. Priam ihneď sa vsaje do pokožky a pleť krásne hydratuje a rozžiari. Nezanecháva mastný film a pleť skvelo hydratuje počas celého dňa. Z celej sady si ma práve tento produkt získal najviac, a to najmä pre jeho schopnosť neskutočne hydratovať moju pleť, ktorá v lete po inom, ako hydratácii, ani netúži.
Vichy Idéal Soleil Bronze hydratačný gél - fluid na tvár optimalizujúci opálenie. Ochranná starostlivosť na tvár SPF50, s vysokým faktorom ochrany proti UVB + UVA lúčom. Obsahuje MEXORYL® XL + MINERÁLY. Určené pre citlivú pleť. S termálnou vodou z Vichy - pôsobí posilňujúco a upokojujúco. Fotostabilný. Hypoalergénny. Bez parabénov.

Opaľovací fluid na tvár mi dodal pocit istoty najmä vďaka jeho faktoru 50. Moja tvár bola vždy trochu viac citlivejšia na slniečko a už nerada riskujem chyby z mladosti v podobe začervenanej, spálenej a napnutej pokožky. Konzistentne mi fluid vyhovuje, príjemne sa rozotiera a nezanecháva na pokožke biele fľaky. Vďaka jeho vysokému faktoru bola pleť chránená pri extrémnych horúčavách, kedy sme sa nemali kde a ako pred slnkom skryť.
Vichy Eau Thermale - termálna voda z Vichy obsahuje minerálne soli a stopové prvky, je vhodná pre všetky typy pleti. Upokojuje podráždenú pleť a posilňuje jej obranyschopnosť. Pre svoje vlastnosti je pridávaná do všetkých produktov kozmetiky Vichy. Termálna voda z Vichy je známa v lekárstve tým, že podporuje bunkovú výmenu a stimuluje obranyschopnosť organizmu. V dermatológii je tiež používaná pre posilnenie odolnosti pokožky, upokojenie rôznych podráždení a antioxidačné vlastnosti. Zmierňuje začervenanie pokožky.
Posledný produkt, ktorý vám dnes predstavujem je táto termálna voda v spreji. Milujem tieto skvelé vychytávky, ktoré v lete zaručene osviežia a dodajú pocit schladenia, upokojenia a hydratácie. Balenie je ideálne, priam kabelkové. :) Produkt si iba hodíte do kabelky a máte ho stále po ruke. Určite ste sa už každá jedna stretli s obdobným produktom iných značiek. Podobné produkty sú asi cca dva roky súčasťou mojej letnej kozmetickej výbavy, pretože dodajú pocit sviežosti kedykoľvek a kdekoľvek.

2 komentáre:

  1. Vichy som zatiaľ skúšala len šampón a musím povedať, že je naozaj super! :).

    kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, ráda bych tě pozvala k sobě na giveaway :) snad tě to neurazí :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť