streda 4. februára 2015

Skvelý pomocníci pre moje nechty od Sally Hansen

Ahojte!
Dnes som si pre vás pripravila taký zhrňujúci článok o lakoch určených na starostlivosť od nechtíky značky Sally Hansen! Dovolila som si tieto tri produkty zhrnúť do jednej recenzie, pretože mi skvelo pomáhajú pri mojich neduhoch,akými sú: stvrdnutá nechtová kožička, krehké nechty so sklonom k štiepeniu a lámaniu sa.
 Complete Care starostlivosť o nechty 4 v 1
Zahŕňa v sebe: základnú vrstvu, ktorá vypĺňa hrbolčeky, bio posilňovač nechtov, podpora rastu nechtov, výrazná lesklá vrchná vrstva laku. 
Kompletná starostliosť o nechty pomáha hydratovať suché nechty, pomáha spevniť a udržať ich pružnosť, zamedzuje tak ich lámaniu. Nechty sú viditeľne silnejšie, dlhšie a žiarivejšie, zároveň dodáva nechtom lesk. Tieto všetky benefity získaš už v jednom kroku! Obsahuje zloženie zo vzácneho dreva okoume, ktorý okamžite vyhladí povrch nechtu, nechty sú tak pružnejšie a menej hrboľaté.  Morské minerály a prírodné bylinné výťažky a vitamíny dodávajú nechtu ochranný štít, ktorý pomáha obnoviť ich pevnosťť. Extra hydratačná starostlivosť je obohatená o avokádový olej, ktorý pomáha nechtom dodať pocit hydratácie a obnovuje pružnosť suchých a krehkých nechtov.

Tento lak je taký pomocník na viac problémov v jednom, zvykla som si po ňom siahnuť, keď nevolím žiadnu Ďalšiu povrchovú úpravu nechtov, i keď je vhodný aj ako podklad, či nadlak pod farebnú manikúru. Ja som si zvykla lak použiť v dvoch vrstvách samostatne len tak pre posilnenie a výžovu mojich nechtov. Lak nechty krásne spevní a dodá im lesk, takže pôsobia krajším a hlavne zdravším dojmom, výdrž je tak cca 3 či 4 dni, potom je už nutné vrstvy naniesť znovu alebo zvoliť farebnú manikúru.
 Instant Cutitcle Remover
Odstraňuje suchú nechtovú kožičku už za 15 sekúnd! Má priekopnícke géloé zloženie, ktoré bolo špeciálne vytvorené pre odstránenie prebytočnej nechtovej kožičky. Navyše pri pravideľnom používaní pomáha predchádzať problémom skôr, než začnú. Obsahuje aloe vera a harmanček, ktoré sú známe pre svoje schopnosť zlepšovať stav a skľudňovať suchú kožičku okolo nechtov.

Použitie je veľmi jednoduché. stačí naniesť malinké množstvo gélu po okolí nechtu a nechať chvíľku pôsobiť. Odporúča sa používať aj pod špičky nechtov. Po 15 sekundách môžete za pomoci pomarančového drievka zatlačiť nechtovú kožičku, následne ruky dôkladne umyte a osušte. Nepoužívajte viac ako 2x do týždňa. Mne sa veľmi osvedčila aplikácia za pomoci štetcu na nail art, kedy si vytlačím dostatočné množstvo gélu, z ktorého potom za pomoci štetčeku nanášam gél pozdĺž nechtov. Gélik na odstránenie nechtovej kožičky sa mi veľmi páči. Je to skvelý pomocník na moju nechtovú kožičku, ktorá ja často dosť tvrdá a suchá. Gélik kožu po okolí nechtu pekne zmäkčí a zároveň aj hydratuje. 
Miracle Nail Thickener
Pomáha posilniť slabé a tenké nechty. Obsahuje pokrokový kalciový a keramický gél k nechtom ľahko priľne a dokonale ich pokryje. Zo slabých nechtov sú tak jedným ťahom nechty silnejšie. Vrstva chráni nechty pred lámaním a štiepením. Posilňujúca starostlivosť vypĺňa nerovnosti a nechty tak vyzerajú hladšie, zdravšie a žiarivejšie. 

S týmto spevňovačom som najviac spokojná z trojice produktov, ktoré som vám dnes predstavila. Lak je vhodný aj ako podlak, ale tiež ho radšej podobne ako komplexnú starostlivosť používam radšej samostatne. Nechtom dodá vysoký lesk, vytvrdí ich a vydrží po dobu 5 až 6 dní. Nechty sú ihneď po nanesení laku pevnejšie a odolnejšie a tento pocit pretrváva aj po odlakovaní. 
***
Možnože sa teraz v duchu pýtate na čo je mi toľko pomocníkov na spevnenie a starostlivosť o nechty. Odpoveď je jednoduchá, pracujem manuálne, čiže rukami :) Činnosť ktorú vykonávam je miestami veľmi piplavá, často trpím narázom do kože na prstoch, čo neskutočne bolí, až si zahreším nielen v duchu,ale aj od srdca nahlas, teraz si predstavte,čo takýto silný náraz spôsobí nechtu. Navonok nič, ale všetko toto sa prejavuje časom. Krehkosť, lmavosť a štiepenie sú u mňa na dennom poriadku, a keďže si potrpím na krásne, zdravé a silné nechty pomáham si ako najlepšie viem :)

2 komentáre:

  1. Keďže som sa rozhodla opustiť gélové nechty, určite sa článkom nechám inšpirovať :) Ďakujem pekne za tipy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článok, výrobky starostlivosti o nechty od SH mám najradšej a len pred nedávnom som si kúpila ten odstraňovač na kutikulu ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2015/02/spotrebovane-produkty-5.html

    OdpovedaťOdstrániť