štvrtok 26. februára 2015

Yankee Candle: LOVE IS IN THE AIR

Skúsme sa zahrať na malú hru – asociácie - čo vám prešlo mysľou pri prečítaní si nadpisu tohto voňavého článku?
Koľkým z vás napadla známa pieseň Paula Younga s rovnomerným názvom ako nesie nová edícia Yankee Candle vonných sviečok –  LOVE IS IN THE AIR. Láska je vo vzduchu, láska je všade okolo nás, láska je vo vzduchu, v každom pohľade, v každom zvuku...a takto by sa dalo pokračovať ďalej a ďalej. Láska je naozaj všade kde sa pozriete, vnímame ju rôznymi zmyslami a čuch patrí tiež k nim. Poláskajte svoje čuchové vnemy, zapáľte si vonnú sviecu Yankee Candle a s láskou prevoňajte svoj domov. 
Úžasne zrelé, slnkom láskané ovocie prekypujúce sviežim citrusom na omámenie zmyslov – tak toto všetko nájdete ukryté vo vonnej sviečke, ktorá nesie názov Pink Grapefruit. Okrem Pink Grapefruitu sa môžete tešiť aj z vonnej sviečky Red Raspberry.
Tradičný dizajn tejto sviečky odráža teplo domova a uvoľnený štýl. Pohodlné a jednoduché použitie. Vyrobené za použitia najlepších surovín vrátane čistých prírodných vonných výťažkov. Rovnomerne prevoňaný parafín v potravinovej kvalite. Naša malá Housewarmer ® Jar Sviečka Vám ponúka 25-40 hodín skutočného potešenia z vône.
Príbeh Yankee Candle je tiež postavený na láske. 16 ročný Michael Kittredge sa rozhodol, že vyrobí pre svoju mamu vianočný darček v podobe vonnej sviečky z roztavenej pastelky. Tá zožala veľký úspech u rodinných priateľov a známych a postupne tak začal podnikať a vyrábať vo veľkom, až vybudoval spoločnosť Yankee Candle.
Viac o voňavej svieci Pink Grapefruit,ako aj zopár rád ako predĺžiť a skvalitniť životnosť sviečky, či dokonca ako využiť samotný pohárik v ktorom je umiestnený vonný vosk si prečítate v celom článku - TU.

3 komentáre: