štvrtok 13. februára 2014

Cien: SOS krémik na ruky

Ahojky!
Dnes sa bližšie pozrieme aj na krémik na ruky, ktorý som si kúpila na základe pozitívnych ohlasov na kozmetiku Cien, dostupnú v obchodných reťazcoch Lidl. Dekoratívku by som si odtiaľ nekúpila neviem, nechcem byť nejaká predpojatá ani nič podobné...ale môj brat vraví, že "Co je z Lidlu není k jídlu..." Ja ich potraviny nezatracujem, dokonca mám pár obľúbencov, ale kozmetika nie, neviem neláka ma to príde mi to ako z 39viny a podobných 1000 a jeden drobností obchodíkov. Mám však rada odličovacie tampóny, keď miniem odlakovač z dm-ky, čaká ma na poličke ten z Lidlu. Krémik na ruky si chválilo viac ľudí, ja už ani neviem presne kto, ale často som sa o ten názor potkýňala a neodolala som a kúpila som si. Z dvoch dostupných variant, červená a modrá, som si pre mňa žiaľ zvolila tú červenú SOS verziu, v domnení, že v zime, keď moje ruky najviac trápi pocit sucha bude pre ne tým správnym balzamom. No nie je...
Cien - SOS koncentrovaný krém na ruky

Okamžitá hydratácia pre veľmi suché a namáhané ruky.
Použitie: Nanášajte niekoľkokrát denne podľa potreby a vmasírujte do pokožky. 

Cena - okolo jedného eura, nepamätám si tipujem takých 1,29 :)
Objem - 75 ml.
Krémik som si teda kupovala v domnení, že pomôže mojim večne suchým rukám, nestalo sa tak. Neviem no priznám sa používam ho veľmi zriedka a veľmi občasne. Ako možnože vidíte na prvej fotke je dosť minutý, asi taká polovica. Pochybujem, že vydrží a 200 použití, ako sa deklaruje v popise, či dokonca aj na prednej časti obalu. Použila som ho asi 15x. Prvé razy som nadávala ako pohan. Krém je strašne, neskutočne hutný. Pripomína mi vazelínu. Dojíma ma aj ďalšia vec, ktorou sa hrdí obal produktu na prednej strane vraj sa ľahko absorbuje do pokožky. To je snáď vtip týždňa! Vôbec, ale vôbec sa nevsaje do pokožky ani do minúty. či dvoch. Strašne blbo sa rozotiera, ak ho dáte viac, drolí sa vám na pokožke, vytvárajú sa akési žmolky. Čím viac sa snažím krém zapracovať do pokožky, tým viac sa drolí. Odporúčam, keď tak len jemne zľahka nakrémovať ruky, netlačiť na pílu a nič nerobiť. Vkľude sedieť, ničím nemanipulovať, nechať krémik kým sa sám vsaje asi takých 5 minút do pokožky. Používam ho niekedy pred spaním, kedy si ruky len natriem a ľahnem spať. Čo sa týka vône, smrdí mi, nie je to výrazná obťažujúca vône, ale keď si čuchnete nič vábivé vás nečaká. Pre mňa je to asi najhorší krémik na ruky, aký som mala, a to som ich vyskúšala už dosť, no stále hľadám čosi nové, lepšie, no toto bola trefa vedľa, domíňam ho, ale nový nekúpim, dokonca aj keby ho dávali zdarma k nákupu nechám im ho pri pokladni. 
***
Máte skúsenosti s kozmetikou z Lidlu? Používate? Stretli ste sa už s ich krémami na ruky, aký je váš názor na ne, predovšetkým na tento červený SOS? Aký krémik na ruky je pre vás ten naj? Teším sa na vaše reakcie.

14 komentárov:

  1. Mažu si s ním nohy na noc... nikdy jsem je neměla hebčí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem za radu, urcite vyskusam na nohy praveze taketo hutnejsie kremy mozem a vobec mi nenapadlo ho takto dopotrebovat

      Odstrániť
  2. Chci si ho pořídit :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Minulý týden jsem si také koupila krém z Lidlu, ale ten obyčejný modrý a strašně mě překvapil. Stál jen 20,- a za tu cenu je výborný!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som rozmyslala nad tym modrym, ale po tejto skusenosti s cervenym sa bojim, ale pri tej cene to asi risknem:DD

      Odstrániť
  4. Nedávno som si ho z núdze kúpila. A z veľkej časti s tebou súhlasím. Tá konzistencia mi na začiatku robila obrovský problém, ale po umývaní riadu mi vyhovuje. Inak ho moc nevyužívam.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ještě jsem nic z téhle značky nezkoušela,ale třeba ten krém bych díky ceně ráda vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no moja rada znela skor nie, ako ano ;)

      Odstrániť
    2. Ten modrý krém nandlový můžu doporučit je super jsem ho měla krásně se roztírá a voní.Teď musím dopoužívat krémy co jsem dostala ale pak si ho zas koupím byl dobrý,snad lepší než třeba od mixy ten byl tuhý a smrděl ale asi špatná kus.

      Odstrániť
  6. Lidl ma dobre vyrbky vela ich nemam ale balzam na pery je užasny ten medovy a telove maslo je tiež super a tento kremik som kupila raz mamine a strašne dlho vydrží už som sa nemohla pozerať na jej doničene ruky a on je fakt že SOS:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidis, na tie balzamy som zabudla, kupili sme si so segrou take 3 v baleni, vyzera to skoro ako labello classic a ten je ozaj dobry

      Odstrániť
  7. Mne vyhovovali a neuveriteľne voňali také krémove sprchové gély ! Radosť sa s nimi sprchovať a pri tom cena pod 1€ :)

    http://mona-recenzie.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já jsem si teda v Lidlu, ještě žádnou kosmetiku nekoupila, ale Lidl má plno kvalitních výrobků :) Já hlavně používám skoro všechno od Artristry :)
    http://luci-fashion.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Kozmetike z Lidlu tiež nejako extra nefandím, ale aktuálne skúšam jeden krém na ruky s vôňou bambuckého masla, je celkom fajn, len tá vôňa mi veľmi bambuckého maslo nepripomína. No originálne je to bambucké maslo a niečo tak asi tam preráža hlavne to niečo, nespomínam si teraz presne čo.
    biankacosmetics.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť