sobota 2. novembra 2013

Printic.

Ahojky!
Ruku na srdce. Kedy ste si naposledy dali vyvolať fotky? Ja si ani nepamätám. Priznám sa mám v počítači priečinok s fotografiami, ktoré si chcem dať vyvolať, ale jaksi som sa k tomu ešte nedokopala. Doma máme veľkú krabicu plnú fotiek, zopár albumov. Vždy keď vidím mamine fotky z mladosti, čiernobiele s bláznivými pózami je mi ľúto, že ja mám len priečinky na ploche počítača... Môžem sa len modliť, aby mi neodišiel harddisk, bo bude po nich :) Moderná doba je veľmi pretechnizovaná, ale môžeme byť len rady za skvelé myšlienky. Jednou z nich je aj mobilná aplikácia Printic., vďaka ktorej si jednoducho pár ťuknutiami do mobilu objednáte tlač fotiek z vášho mobilu, facebooku, instagramu,... Fotky vám prídu domov v priebehu pár dní. Ja som si svoje objednávala vo štvrtok a už v pondelok som ich mala doma :) Fotografie uvidíte  v závere článku, teraz vám ešte trošku vysvetlím ako táto mobilná aplikácia funguje...
Aplikáciu si môžete stiahnuť cez Googleplay. Vytvoríte si svoj účet a zvolíte možnosť výberu fotiek, ja som si vybrala facebook. Na svoju fotku si môžete pridať aj popis a to ťuknutím na pero v dolnom rohu fotky :) Ak už máte vybrané fotografie, pokračujete v objednávaní ťuknutím na Next. Potvrdíte svoju adresu, ktorú ste zadávali pri registrácii, ak by ste chceli fotografie zaslať svojim priateľom, môžete zadať aj ich adresu. Potom už len potvrdíte objednávku a nadšene očakávate príchod obálky :)
Cena jednej fotky je 0,79 € a minimálne množstvo objednaných fotografií je v počte 3 kusy. Navyše ak použijete kód MAILLOVE získate dve fotografie zdarma!
Spolu so sestrou sme si každá zvolila fotky, ktoré chcela... V priebehu pár dní nám prišli domov uložené v chutnej oranžovej obálke. Fotografie v polaroid formáte majú úžasnú kvalitu. Pripájam fotografie fotiek, ktoré sme si objednali...nech sa páči, kochajte sa :)

2 komentáre:

  1. Zaujalo ma to, určite vyskúšam :)

    btw. Followneš ma späť? :)
    http://just-close-eyes-and-start-dream.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež som mala tu možnosť vyskušať tuto aplikaciu :) tieto fotky sa mi velmi pačia

    OdpovedaťOdstrániť