utorok 19. novembra 2013

Nivea: Pure Effect

Ahojte!
Ako trávite dnešný deň? Túto recenziu som začala písať už v nedeľu a ako som si myslela, že  jedným očkom pozerám Osobného strážcu a popritom pre vás napíšem túto recenziu, nakoniec ma predsa len film pritiahol k sebe:) A tak som si ja pritiahla perinu a nakoniec zaspala :DDD Takže ani recenzia, ani dopozeraný film, nič sa nedeje. Včera som mala namáhavý pracovný deň, s neskutočnými trapasmi, ktoré tu radšej nebudem popisovať, ale dnes je pohoda klídeček a k tomu Queen a ja sa môžem pustiť do dokončenia článku pre vás! Ide o dvojicu produktov Nivea Visage z radu Pure Effect. Kedysi dávno som mala Nivea Thermo, ktoré ale už neviem nájsť medzi produktami. Bola som s ním veľmi spokojná! Dnešný post však bude  o trošku odlišných produktoch, zameriam sa na super ľahký denný krémik a peeling, ktorý sa dá použiť aj ako pleťová maska :)
Super ľahký denný krém Anti-Spot bol vyvinutý špeciálne pre starostlivosti o problematickú pleť. Jeho vysoko účinné zloženie obohatené o výťažky z magnólie, ktoré sú známé svojimi antibakteriálnymi účinkami, bojuje proti nedokonalostiam pleti v 3 krokoch:
1. Efektívne pôsobí proti existujúcim pupienkom a nedokonalostiam.
2. Pomáha predchádzať vzniku nových nečistôt.
3. Pri pravidelnom používaní pleť dlhodobo hydratuje a neupcháva póry.

S krémikom som veľmi spokojná, prišiel mi vhod, nakoľko som práve urputne vytláčala posledné zvyšky s predchádzajúceho krému :) Krémik je super ľahunký, veľmi príjemne a rýchlo sa rozotiera po tvári, stačí ho malinkaté množstvo a ani necítim, žeby som nejaký krém na tvári mala, samozrejme cítim, že pleť je hydratovaná a jemná, ale žeby som mala pocit mastnosti, alebo nejakej napnutej pleti to nie. Primárne je krémik určený na starostlivoť o problematickú pleť, čo moja až v taká nie je, ale rozhodla som sa krémik skúsiť, nakoľko: mám sem tam problémy s menšími vyrážkami, trápia ma čierne bodky na nose a moja T-zóna je mastná, ale aj suchá zároveň. Myslím si, že krémik je pre ňu vhodný keď sa tak zamyslím nad jeho popisom a celkovo si myslím, že je vhodný pre mladšie ročníky a mladú pleť. I keď je moja 25ročná tvár vlastne ešte mladá? Duchom sa cítim na menej, takže áno:) Výzorom som tiež viac dievča ako žena, takže som si ho prispôsobila na svoju podstatu :DD Krémik je takej tyrkysovej farby, je to skôr nejaká emulzia ako krém. Inak neviem ako vy, ale keď som bola mladá a krémy neriešila, tak boli všetky v kelímku s vrchnáčikom a biele a krémové a teraz? Samé čudá-judá, nikdy neviete čo na vás po stlačení tuby vylezie :) Emulzia, géloidná textúra a tak ďalej... Ako som už spomínala, s krémom som spokojná, tiež si myslím, že konzistenčne sa ľahšie vstrebe do pleti ako klasický krém. Žeby som mala menej vyrážok a podobne, to sa nedá povedať, ale nie je ich ani viac, takže som rada, čo sa týka suchých miest, uvedomujem si, že hydratácia musí ísť hlavne zvnútra, ale ešte som sa dostatočne nenaučila prijímať tekutiny na litre. 
Konzistencia a vzhľad produktov
Hĺbkovo čistiaci peelingový krém All-in-1 bol vyvinutý špeciálne pre starostlivosť o problematickú pleť. Obsahuje výťažky z magnólie a ponúka 5 účinkov v 1 kroku:
1. Unikátny hĺbkovo čistiaci komplex odstraňuje z pleti nečistoty.
2. Antibakteriálne zloženie pomáha eliminovať baktérie, ktoré spôsobujú vznik pupienkov.
3. Peelingové čiastočky uvoľňujú póry a odstraňujú čierne bodky.
4. Účinné, ale jemné zloženie nedráždi pleť.
5. Ak sa nechá na tvári niekoľko minút, pôsobí ako pleťová maska, ktorá dlhodobo zmatňuje pleť.

Môžete ho použiť aj ako masku!!! Peeling a maska v jednej tube, super nápad! Hneď mám o tubu na poličke menej, obrazne povedané. Priznám sa čistiaci peelingový krém som použila ako peeling len raz. Oveľa viac ma nadchla myšlienka použitia krému ako masky. Vezmem štetec na make up a rozotriem si masku po tvári, samozrejme dávam pozor na očné okolie. Masku nechávam na pleti pôsobiť asi  5 minút a potom ju zmyjem. Používam ju veľmi nepravideľne, keď nemáme chlapov doma :))) Tak 2x do týždňa. Sestra sa obetovala a zapózovala mi pre vás :) Pri zmývaní masky z tváre nepoužívam žiaden produkt navyše, okrem vody, pretože pri jej styku sa prejavia iné vlastnosti čistiaceho produktu. Takže ide krásne dolu, krúživými pohybmi zmyjem masku dole, pričom si spravím aj jemný peeling, keďže produkt obsahuje drobné zrniečka. Maska ide ľahko dolu, nie je po pár minútach doslova prilepená na tvári. Pleť je po umytí krásne čistá, rozžiarená a ja som tým pádom spokojná. Niekedy nanesiem ešte krém, ale nie je to vôbec nutné. 
Používate produkty z radu Pure Effect od Nivei? Ako ste s nimi spokojné? Ktorý máte najradšej?  Pri kúpe produktu sa dáte zlákať viacnásobným využitím produktu, alebo vás to necháva chladnou? 

2 komentáre:

  1. Nepoužívám, zkušenosti tím pádem nemá, ale velmi mě tyto produkty lákají.:))

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak krém mě hodně zaujal a nejspíš se po něm i kouknu:)

    OdpovedaťOdstrániť