piatok 12. apríla 2013

Lanvin: Marry me!

Аhojte!
Dnes by som sa opäť raz rada venovala mojim obľúbeným parfumom, medzi ktoré patrí pre mňa už taká klasika od Lanvin - Marry me! Vôni som verná už pekných pár rôčkov, asi tri. Pamätám si, že bola úplne novinkou na trhu, keď sme si našli k sebe cestičku :)
Marry me ! je vôňa pre devy odvážne a zamilované. Lanvin vo svojom parféme zachytáva vášeň, šťastie, túžbu, ktorú pociťujeme pri láske. Lanvin zhmotnil voňavý okamih, romantickú a zmyselnú esenciu, ktorá je plná optimizmu. Vôni nechýba zmyselnosť a na zamilované dievčatá pôsobí ako elixír dobrej nálady. Vôňa je bláznivá ako naše prvé lásky, je plná harmónie prepojených ingrediencií ktoré nám vyvolajú na tvári úsmev.
Vôňa je určená pre ženy, ktoré milujú pocit, že sú milované a neboja sa povedať "Vezmi si ma !" Marry me ! je sen o láske, ktorý Lanvin predstavil v roku 2010. 
Marry me ! sa nám otvára svojou hodvábnou zmesou trpkého sevilského pomaranča so sviežosťou a jemnosťou broskyne,  v kombinácii s delikátnosťou jazmínového čaju a podmanivej frézie. Sladké srdce vône je prevoňané vďaka jemným tónom karibskej magnólie a krištáľovo čistej esencie z ruží. Zmyselnosť vône vás jemne odhaľuje za pomoci omamného jazmínu. Základ vône je tak veľmi harmonický a charakterizuje nositeľku veľmi snovo a žensky zároveň. Biely céder a zmyselné pižmo, tak na tomto základe žiaria biele kvety, ktoré dokonale vyniknú na hrejivých tónoch exotickej ambry.
Marry me! je veľmi spontánna vôňa kúzelnej zmesy ingrediencií, ktorú môžete nosiť po celý deň a v každom ročnom období.

Zloženie parfému Lanvin - Marry Me! 
Hlava: tuniský pomaranč, jazmín Sambac, broskyňa, frézia.
Srdce: arabský jazmín, ruže, karibská magnólia.
Základ:  biele kvety, ambra, pižmo, céder.
Flakón vône Marry me ! je inšpirovaný návrhárom Alberom Elbazom a odkrýva nám v sebe podstatu módneho domu Lanvin. Flakón je priehľadný, moderný, ženský a interpretuje sa nám pomocou motívu mašle. Strieborný rozprašovač spolu s vrchnáčikom dávajú jemne vyniknúť Art Deco štýlu, vďaka svôjmu mierne asymetrickému tvaru. Okolo hrdla flakónu sa pýši ružová saténová mašľa, ktorú navrhol už spomínaný Alber Elbaz. Mašlička je veľmi vkusná a elegantná. Názov vône Marry me ! má podobu podpisu na flakóne, prostredníctvom ktorého nám Lanvin posiela milý odkaz - výbuch smiechu, vyznanie, búšenie srdca...

V reklamnej kampani nám Lanvin ponúkol párik dvoch milencov, ktorý sa bicyklujú v parížskom parku,  a popritom objavujú romantické zákutia parku. Párik je veľmi elegantní, uvoľnení, dokonale tak stvárňujú predstavu o bezstarostnom parížskom štýle.
Marry me ! ma veľmi prekvapila, je to skvelá vôňa, svieža, iskrivá, pútavá, jemná, kvetinová vôňa, ktorá ma  len tak ľahko neomrzí. Vôňa je naozaj plná spontánnosti, svojím zložením pôsobí veľmi jemne, vôbec nie je prekombinovaná, nie je v nej nič čo by mi prekážalo.
Síce je vôňa podľa rôznych interpretácií vhodná na každé ročné obdobie, no u mňa jej pravá chvíľa prichádza spolu s jarným obdobím, petrváva počas leta a s koncom babieho leta za ňu hľadám náhradu. Marry me ! nepôsobí rušivo a má dobrú výdrž. Je príjemne sviežo sladučká - romantická vôňa určená na bežné nosenie. S Marry me! sme naladené na jednej vlne, vo svojej podstate ma vystihuje, stali sa z nás spriaznené duše. Vôňu niekedy vôbec ani nevnímam, ale moje okolie ju hodnotí veľmi kladne a pozitívne.
***
Zaujala vás vôňa natoľko, aby ste jej podľahli a vzali si ju za svoju? Mňa osobne veľmi nadchol názov vône ako aj dizajn flakónu, roztopašná reklama, to všetko ma nejako podnietilo k tomu, aby som Marry me ! spoznala bližšie. Je to moja úplne prvá Lanvinkovka. Vôni som verná cca tri roky a stále ma neomrzela. Máte aj vy na svojej poličke vôňu, ktorej ste verné aj po rokoch? Ak áno, ktorá to je a čím vás zaujala?

7 komentárov:

  1. tak Marry me som sa akurát nedávno vybrala ovňať do parfumerky. No nejak ma neoslovila. Mojou dlhoročnou vôňou je úplne jednoduchá Celebre z Avonu - tá mi proste tak úžasne vonia, že k nej vždy rada vraciam.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja ju milujem! na prvé pričuchnutie som mala pocit, že je to orgován, potom sa to zmenilo na jazmín :) je eveľmi energická, hoci silne jazmínová a páči sa aj môjmu priateľovi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Voní úžasně :)

    Zvu tě na svojí první GA!!! :))) BYLA BYCH RÁDA ZA TVOJÍ ÚČAST :)

    http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám nejraději Calvina Kleina Euphoria, to byla láska na první pohled:))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tá vona je fakt skvelá :)
    http://mimslady.blogspot.sk/2013/04/prva-giveaway-na-uvitanou.html
    pozývam ta na moju GA :)

    OdpovedaťOdstrániť