piatok 2. marca 2012

* GIVEAWAY *

Ahojte kočky, keďže som si všimla, že na iných blogoch vo veľkom fičia Giveaway  rozhodla som sa aj ja  usporiadať jednu pre vás ;)

O čo vlastne ide? Prichystala som si pre dve z vás kozmetické balíčky... 

Balíček č. 1 zameraný na líčenie očí, ktorý obsahuje:

- mono očné tiene Essence s metalickým efektom  /30 Happy Hour/ 
- obojstrannú vodeodolnú ceruzku na oči Rimmel /007 Party Girl/
- špirálu Rimmel Extra Super Lash /101 Black Black/


Balíček č. 2 zameraný na nechtíky, v ktorom nájdete:

-  lak na nechty Essence Multidimension /07  So Crazy/
-  lak na nechty Essence Colour & go /62 Reach Peach/
-  lak na nechty Essence SOS repair & care serum


Okrem toho v každom balíčku nájdete ešte vlasový produkt CHI Silk Infusion /15 ml/. Viac o tomto prípravku sa dočítate aj na mojom blogu po kliknutí na tento odkaz - > Chi Silk Infusion.

Získať ich môžete veľmi jednoducho, stačí ...

...ak ste zo Slovenska alebo Českej republiky,
...ak sa stanete následníkom môjho blogu
...ak do komentáru pod tento príspevok napíšte vaše meno a mailový kontakt, aby som vás mohla v  prípade výhry kontaktovať, a číslo balíčku, ktorý by ste chceli vyhrať,
...ak mi napíšete pod tento príspevok komentár, čo sa vám na mojom blogu páči alebo naopak nepáči, čo ďalšie by ste uvítali alebo skrátka hocičo, čo máte na srdci....

Ako sa stanete následníkom môjho blogu? (Pripojíte sa k tejto lokalite -> vpravej lište môjho blogu),


Po kliknutí na modrý obdĺžnik vám vyskočí na monitore nové okno, kde máte na výber účet, cez ktorý sa pripojíte k môjmu blogu...


Samozrejme komentáre pod inými príspevkami môžu byť len plusom premýšľam totiž o treťom špeciálnom balíčku, ktorého majiteľku si však vyberiem JA.

Žrebovať výherkyne budem cez random.org v čase, keď spoločne prekročíme hranicu 55 followerov ... Najneskôr však dňa 16. apríla (v deň mojich menín ;)) Ak táto hranica dovtedy nespadne :)

Prajem vám veľa šťastia !

45 komentárov:

  1. Tvoj blog sa mi páči, najmä o pečiatkovaní s Essence.
    Páči sa mi balíček č.1.

    michaela.provaznikova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne pozadie a super výhry mňa by potešila ta č.2

    kee.ty@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. úžasné ceny,druhý balíček je dokonalý,boli by to moje prvé laky od essence :) tvoj blog sa mi páči,inak by som ho asi nesledovala,no okraje stránky sa mi až tak nepáčia,možno by bolo lepšie niečo bledšie,bez obrázkov a tak,ale to je maličkosť
    ten tretí výherca by bol super! :)
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kočky nezabudnite napísať aj svoje meno / Miška už nemusíš - máš ho v maily a Katia teba poznám, tak ani ty nemusíš/, ale vy ostatné ho už píšte prosím, je to jedna z podmienok, aby som sa vyhla duplicitným záujemkyniam ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, připojuju se, protože mě kosmetika baví a ráda se ní odreagovávám :) v případě výhry by mě potěšila 1) mail: dededkova@gmail.com

      Odstrániť
  5. tvoj blog je super, už sa sním pomaly zoznamujem ;) ale hneď ako som sa naňho kukla, tak som videla že pekný, pekné pozadie, a zaujímavé príspevky ;) ........ Barbora Chábová...babapp@azet.sk a páči sa mi balíček zameraný na nechtíky (č.2) :) :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. hmmm....ako tak pozeram, tak zase jeden zaujimavy blog:))asi ho budem castejsie sledovat:)))paci sa mi to pozadie:)a aj balicek c. 1 :))))

    Eva Ferencakova
    ewyta19@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. aj ja som zavítala na tvoj blok :)mne sa nepáči jedna vec,ale to je len maličkosť-ked si robila recenziu napr. na rimmel,si to popisovala v obrázku,a niekedy to nebolo čitatelne :)ale zas až taka chyba to nie je :)
    a páči sa mi balíček 2 :)

    lucia ančicová
    lu-cinda@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pretože na Rimmel produkty robím blogy priamo pre stránku rimmel.sk, kde sa vkladajú vo forme obrázku, takého, ktorý potom vkladám aj sem..nabudúce skúsim text napísať aj sem a pridať fotky produktu ako aj blogu :)

      Odstrániť
  8. Ja som sa dozvedela o tvojom blogu, prostredníctvom essence slovakia na facebooku. Pomyslela som si, že to môže byť celkom fajn.. tak som teda začala čítať a už asi hodinku ho čítam a celkom zdielam tvoje názory. Najviac sa mi páči essence rubrika.. asi preto lebo som veľký milovník tejto značky.. :).. a uplne mega naj je ten matte lak.. :) ja ho mam tiež a zbožnujem ho :)... na tvojom blogu ma zaujalo pozadíčko pretože milujem fialovú farbu. takej farby je aj moja izba a keď tak pozerám fialové steny a hneď nb s tvojou fialovou stránkou musím povedať jedno slovo a to DOKONALOSŤ ... idem ja ďalej študovať tvoj blog.. a tesím sa čo sa dozviem ďalej:)

    AK by som vyhrala tak moje meno je Diana Tóthová a mail tothova.diana@gmail.com :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sledujem. (:
    Vybrala by som si balíček číslo dva.
    Tvoj blog som objavila len nedávno ale páči sa mi.

    istokova.kristina@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. martina.kudriova67@gmail.com potesil by ma balicek cislo 1

    mam rada taketo typy blogov a nasla som tu aj vela zaujimavych veci som velmi rada ze som na tento blog narazila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. fredyqa@azet.sk , Frederika
    baliček čislo 2 :-)
    mam rada taketo blogy plne recenzii!:))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. simonakocurkova@gmail.com

    sledujem, som zo Slovenska a vyberám si balíček určený na líčenie očí :)

    blog sa mi páči, možno by boli lepšie kvalitnejšie fotografie..

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Som čerstvý fanúšik tvojho blogu a tak idem prelúskať aj ďalšie príspevky :) vlastne toto je prvý blog kde sa pripájam alebo ako to nazvať :D
    mňa by potešil balíček č.1 a to už len kvôli CHI, keďže po tom pokukujem už dlhšie ale obávam sa objednať :D
    (m.cvancigerova@gmail.com, Martina)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Sledujem ta!:)
    supercutesupereasy@yahoo.com
    Ak by som vyhrala prijala by som 2. nechtarsky balicek:D
    A najviac sa mi na tvojom blogu pacia prispevky o lakoch a vsetko s tym spojene, kedze aj moj blog je zamerany hlavne na nechty:) prajem ti vela stastia v blogovani.

    http://www.supercutesupereasy.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. no super aj ty už maš giveaway :D sledujem ťa a balíček sa mi páči prvý :o) Tereza.Hiblarova@gmail.com :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Mně se na jednu stranu líbí příspěvky, kde je recenze a fotky jakoby v jedné fotce - je super, že má tak každý příspěvek jiné barevné pozadí. Ale na druhou stranu provedení trošku pokulhává - text se špatně čte a fotky jsou maličké, chtělo by to vychytat, protože nápad je to dobrý, ještě jsem to u žádné blogerky neviděla.

    jméno: Petra P.
    mail: viennettka@centrum.cz

    V případě výhry bych si přála balíček číslo 1.
    P.S.: Návrh na změnu - zrušila bych ověřovací slovo ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. sledujem:)
    nikola banarova
    lola181@centrum.sk

    páči sa mi pozadie, mám rada takéto veselé -fialové :) motýlikové veci, inak toľko lakov mať čo máš ty,by som nestíhala míňať, lebo ja si nechty nalakujem, len po dvoch dňoch keď už sa lak olupuje to odlakujem a už sa mi nechce zase na dva dni alebo ako mi to vydrží lakovať a niekedy ani nemám čas :D ale keď ma to pochytí tak lakujem lakujem, ladím s oblečením či doplnkami a potešil by ma práve 2.balíček.. ináč to by mali nazvať nejakým menom túto lakovú mániu:)

    a ten prípravok na vlasy mala aj kamarátka, no moc som tomu neverila, lebo to používala prvý krát keď som ju videla a ešte nevedela ako to zaberie a potom nespomínala, ale keď prečo by to fungovať nemohlo, že :D nemôžem byť taká negatívna :D

    OdpovedaťOdstrániť
  18. O tvojom blogu som sa dozvedela vďaka Essence :) Veľmi pekný, príjemne pôsobí, motýlikov mám rada :) Priznám sa, páči sa mi oba balíčky, čiže, ak by sa mi pošťastilo a vyhrala by som, ktorýmkoľvek ma potešíš :) Veľmi pekne ďakujem s pozdravom Petra Grimmová- petragrimmova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. uz som clenkou :) paci mi blog, nasla som tu vela zaujimavych veci:)))paci mi tento fialove pozadie, najviac mi pacia prispevky o lakoch :))
    balíček sa mi páči prvý:))

    meno: Mária Parádiová
    mail: marcsikatany@azet.sk

    dakujem za sancu :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ahoj,páči sa mi tvoj blog,pretože je to ten typ blogu,kde sú recenzie na výrobky a to dosť pomože pri výbere kozmetiky.Tvoj blog je pekne graficky spracovaný,veľmi sa mi páčia aj fotografie častí tváre PRED a PO testovaní výrobku.Najviac ma zaujali kategórie Top 5,Essence a Rimmel.V kategórii Rimmel sa mi páčia blogy,totižto kedysi som chodila na oficiálnu Rimmel stránku a každý deň som sledovala blogy od Rimmel agentiek,no potom stránku nejako upravili a ja som tie blogy už nemohla nájsť.Preto som sa veľmi potešila,ked som blogy uvidela na tvojej stránke.Myslím si,že mne aj ďalšim kočkám táto stránka pomože pri výbere kozmetických výrobkov.
    Čo sa mi nie že nepáči,ale skor mi to chýba,že pri niektorých výrobkoch nieje uvedená cena.Ale to len taký detail.
    A ešte jedna vec,páčilo by sa mi napríklad uviesť ku výrobkom tvoje hodnotenie od 1-10,bolo by to možno fajn na zhrnutie pod celkovou recenziou.
    Prajem Ti veľa chuti a nápadov do ďalšej tvorby blogu. :)

    V prípade výhry by som sa potešila balíčku č.2 .
    Pekný zvyšok dňa. meno: Tajana Krnčanová mail: marhulqa44@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  21. ahoj...o tvojom blogu som sa dozvedela z fb Essence..milujem objavovat nove blogy o kozmetike a tento zatial usiel mojej pozornosti ale uz to je napravene :) paci sa mi ze sa venujes najme cenovo dostupnej kozmetike pre bezne dievcata-studentky :) uvitala by som napr. porovnavanie najpouzivanejsich vyrobkov v roznych obchodov ako su obchodne retazce, dm, teta drogeria atd (z hladiska ceny) proste take rady kde dobre a lacno nakupit must have produkty :) ak by sa na mna stastie usmialo, tak dam prednost balicku c.2 :)

    katka
    katarina.gajdzikova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zapojuju se :))
      Eliška Bugáňová
      elizska@centrum.cz
      Kdyžtak balíček č.1 :))

      Odstrániť
  22. První co mě na blogu zaujalo je fialový design:)
    Nejraději mám recenze na články,hodně mě to ovlivní při kupování:)
    Žaneta Koukalová
    wr55@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  23. GFC sonidlo
    sonidlosnails@seznam.cz
    Balíček č.1
    Na tvém blogu jsou velmi zajímavé ty postery nebo jak to nazvat. Takové ty malé plakátky v příspěvku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Blog sa mi veľmi páči, a najviac ma zaujal nail art :)
    viac ma zaujal balíček číslo 2 :)

    axerka@gmail.com
    Drahomíra Čarna

    OdpovedaťOdstrániť
  25. meno napisem az v pripade vyhry. nechcem zverejnovat

    vyhrat by som chcela prvy balicek, ale v podstate mi to je jedno, strasne by som chcela to CHI

    a na blogu sa mi paci asi vsetko :)

    beautybybellatrix@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Mne sa veľmi páči vzhľad blogu, fialovú zbožňujem :)

    misinka.h@centrum.sk
    Michaela Hajdučková
    č.2

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Máš veľmi zaujímavý a krásny blog :) veľmi sa mi páči aj keď rada by som uvítala viac vecí od Essence alebo od Avonu :D ináč ti nemôžem nič vytknúť

    natasa.findrova@gmail.com

    je mi jedno ktorý balíček ale pre mňa by bol asi väčším plusom balíček číslo 1.

    VEĽA ŠŤASTIA S BLOGOM

    OdpovedaťOdstrániť
  29. tvoj blog som objavila asi len pred týždňom, milujem motýliky a už len kvôli tomu krásnemu pozadiu sa sem rada vraciam :D aj články máš super :) z balíčkou by som mala záujem o balíček č. 2 :)

    mon.benova@gmail.com

    Monika Beňová :)

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Tvoj blog je zaujimavý a pekný, všetko je tip top, baví ma objavovať zaujímavosti o líčení, alebo o nechtoch a veľmi ma zaujal návod na pečiatkovanie :)Mám záujem o balíček č.1

    19natalqa19@azet.sk
    Natália Šimková

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Ahoj, ja ta sledujem cez bloglovin..tvoj blog je super - najma recenzie. Iva :) ivanariskova@yahoo.com

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Ako tak pozerám na tvoj blog, je naozaj pekný, aj ten vzhľad je veľmi pekný, fialovú zbožňujem a tie motýle to tam krásne dotvárajú. Potešil by ma balíček č.1

    moncurik1@post.sk
    Monika Lednická

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Zboznujem fialovu, takze pozadie ma dostalo. Tvoj blog citam dost casto, akosi som len pozabudla dat: pripojit sa k tejto lokalite :D
    zuzanalabudova1@gmail.com
    Zuzana Labudová

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Krásny blog...veľmi sa mi páči...dostalo ma to motýlikové pozadie, tiež recenzie sú veľmi dobre spracované a hlavne fotky k nim su super... najviac sa mi páci sekcia Nial Art...vidno že si na blogu dávaš záležať a baví ta to.
    Katka

    nizlova.katka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Máš nádherný bloček ! :) Taky jsem se přidala do soutěže - 1070aneta1070@gmail.com :) ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Ahoj.. :) velmi pekny blog..najviac sa mi pacia clanky o kozmetike Essence.. :) mas to tu pekne, prehladne, farebne.. :)

    ..paci sa mi balicek c.2

    Silvia Majorosova
    sylweliee@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Ahoj, tvoj blog sa mi veľmi páči, tie motýliky sú fakt super :)a články tiež super spracované balíček sami páči druhý :)

    Martina Holíková
    holikovamartina1@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Ahoj :)sledujem tvôj blog:)
    Mám tiež rada fialovú farbu.
    Je pekne spracovaný:)všetko je prehľadné:)Vidno ,že ťa baví kozmetika. Len tak ďalej!:)

    Moje meno je Petra Máliková
    petka.malikova@gmail.com

    + páči sa mi balíček číslo 2:)

    Prajem Ti pekný deň.

    OdpovedaťOdstrániť
  39. tak som tu prvý raz a už som si to tak zbežne popozerala a vypadá to tu dobre :)

    sledujem - dištanční študenti
    meno - Marta Vršková
    mail - killer@privatnet.sk

    a balíček číslo jedna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  40. STOP ...Idem sa na to popozerat, svoje komentare vylucim, niektore doplnujuce zlucim a ide sa zrebovat

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Zuzana Zrneková, vivi1000@centrum.sk (yahoo ucet pusinka11)
    Neviem ako to na takychto blogoch funguje, ale viem, ze robis super recenzie na kozmetiku a velmi poctivo. tak trosku ak sa tu otukam ti napisem viac :) ale pekne pozadie blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  42. keby nahodou balicek c.1 :) z. zrnekova

    OdpovedaťOdstrániť