streda 25. novembra 2015

Dermacol: Body Love Program

Ahojte!
Spevňovať postavu takto tesne pred Vianocami? A prečo nie :) Keď to ide tak ľahko aj počas rutinnej starostlivosti o svoje telo s prípravkami zameranými na spevnenie postavy, ktoré boli vyrobené z lásky k nám a nájdeme ich pod mottom "Body Love Pogram" značky Dermacol.
V sortimente Dermacolu nájdeme viacero produktov určených na spevnenie pokožky, ja vám dnes predstavím dva z nich, ktoré sú vhodné na denné použitie: sprchový gél Enja Firming Shower Gel a telové mliečko Enja Firming Body Balm.
Enja Firming Shower Gel - Spevňujúci sprchovací gél - 250 ml

Spevňujúci prchovací gél dopĺňa program starostlivosti ENJA na formovanie postavy! Unikátna kombinácia stimulujúceho ženšenu a chladivého mentolu dodáva pokožke okamžitý pocit sviežosti a energie. Prenikavá vôňa zázvoru má povzbudzujúce účinky. Stimulujúci ženšen a chladivý mentol podporujú metabolizmus pokožky.
Sprchový gél je umiestnený v tube na aké sme zvyknuté u krémov na ruky, takže je postavený na hlavu :) Vyhovuje mi tento typ balenia, keďže pri dopotrebovávaní produktu nemusím z neho dolovať prvé posledné. Dizajnovo sa produkt zaodel do krásnej zlatej perlete. Tuba je z mäkkšieho materiálu takže sa príjemne stláča a produkt z nej s radosťou vychádza von, aby sa s láskou staral o vašu pokožku.
Sprchový gél je priehľadnej fialkovej konzistencie, je vcelku viac tekutý, pri prvom použití sa mi čo - to vyšmyklo, ale už som si naňho zvykla. Veľmi mi imponuje vôňa sprchového gélu, ktorá je svieža a energická a zároveň mi príde trošku exoticky orientálna. Produkt krásne pení a zanecháva pokožku, čistú, prevoňanú a hydratovanú.
Enja Firming Body Balm - spevňujúci telový balzam 250 ml

Spevňujúci telový balzam s hĺbkovým účinkom pre viditeľne hladšiu, pevnejšiu a pružnejšiu pokožku. Účinné spojenie koenzýmu Q10, kreatínu a výťažku z hroznových jadierok chráni a posilňuje kolagénové a elastínové vlákna, redukuje prejavy pomarančovej kože a spomaľuje starnutie. Aktívne hydratačné látky dodávajú telu hodvábnu jemnosť a vláčnosť.
Podobne ako sprchový gél tak aj telový balzam z radu Enja Firming sa zahalil do zlatavého plášťu a svoje ženské zaoblené krivky doplnilo ružové detaily okolo vrchnáčiku. Telový balzam má typický dermacolský vzhľad. Konzistentne je produkt stredne hustejší biely krémik, podobný ako mnohé iné telové mliečka, ale... Ale má v sebe výnimočné zložky, ktoré pomáhajú našej pokožke stať sa pevnejšou.
Telový balzam je skvelý krásne hydratuje pokožku, zanecháva ju jemnú, hebkú, vláčnu, chránenú, prevoňanú a navyše už počas krémovania cítim ako mi pokožka najmä na stehnách a brušku pevnie. Je to síce len také dočasné spevnenie pokožky počas másažného krúživého rozotierania. Ale je to veľmi príjemný pocit, keď priamo citím, čo sa deje s mojim telom už počas aplikácie produktu.
Nie som blázon a nemyslím si, že len sprchovaním a následným natrením sa za pomoci telového balzamu budem mať postavičku ako lusk. Je potrebné preto urobiť aj nejaký ten pohyb a športovú aktivitu, po ktorej si doprajete sprchu a starostlivosť o pokožku s telovým balzamom, ktorý je skvelým doplnkom k formovaniu pevnejšej postavy.

V sortimente Dermacolu okrem týchto dvoch produktov nájdete v rade Body Love Program ešte aj ďalšie produkty, ktoré sú zamerané na bruško, poprsie, či celulitídu a strie, takže je naozaj z čoho vyberať!

3 komentáre: