štvrtok 25. júna 2015

Dermacol - Hyaluron Cleansing Micellar Lotion

Pred pár dňami som zverejnila článok na micelárku od Biodermi a dnes vám tu predstavím ďalšiu micelárnu vodu, ktorá je okrem citlivej pleti vhodná aj na pleť zrelú! Podobne ako Bioderma je ladená do tónov červeno - ružovej farby, ktorá sa, ako som si pri rôznych micelárnych vodách všimla, stala akýmsi symbolom citlivej pleti. Možnože už tušíte a možnože nie, že dnešný článok bude venovaný micelárnej vode značky Dermacol s obsahom kyseliny hylaurónovej.
Som takého názoru, že pleť, ale aj vlasy si napríklad dlhodobým pôsobením určitého produktu zvyknú, a preto je podľa mňa hodné, podobne ako pri liekoch obmieňať produkty, ktoré denno-denne používame. Náhradu za moju obľúbenú micelárkou od Biodermy som našla v radoch Dermacolu a je ňou Hyaluron Micellar Lotion, ktorú vám dnes trošku bližšie predstavím. Zohnať ju môžete napríklad aj na parfums.sk, kde sú dostupné ďalšie micelárne vody tejto značky.
Dermacol Hyaluron Cleansing Micellar Lotion - micelárna voda s kyselinou hyalurónovou. Osviežujúca čistiaca micelárna voda perfektne odstráni nečistoty pleti, dokonca aj vodoodolný make-up. Kyselina hyalurónová pleť spevňuje, vypína a hydratuje.

Použitie: Ráno a večer aplikujte na pleť pomocou vatového tampónu. Najprv odlíčte oči a pery, potom zvyšok tváre. Pri odlíčení tváre postupujte vždy smerom od stredu do strán a jemne stierajte. Nakoniec vyčistite aj krk a dekolt. Neoplachujte.
Balenie micelárnej vody s obsahom kyseliny hyalurónovej som vám v úvode článku už trošku načrtla. Micelárka podobne ako ostatné dostupné na trhu využíva balenie vo forme flašky. Hrdlo respektíve samotný vrchnáčik je krásne zladený do ružovo-červenej. Niektoré popisy ako aj obrázky na balení si tiež prepožičali tento odtieň a krásne tak vynikajú na zlatom podklade. Objem micelárky je úctyhodných 400 ml, takže je vhodná skôr len na doma, niekde na cesty by som ju z úsporných dôvodov nebrala so sebou:)
Micelárka je vhodná pre zrelú i citlivú pleť, vhodná na odličovanie i čistenie pleti. Jej šetrné a jemné zloženie poskytuje možnosť aplikácie aj na citlivé očné partie. Milujem produkty,ktoré sú vhodné ako na pleť tak i na oči. Je to veľmi praktické, keď sa nemusíte oháňať rôznymi produktami, šetrí to priestor v kúpelke aj čas, ktorý v nej strávite. Micelárna voda je navyše vhodná aj na odličovanie vodeodolných produktov, takže vás nesklame v žiadnom prípade.
Poznáte to, keď máte svoj obľúbený produkt, ktorý používate už roky, a potom sa vám dostane iný podobne zameraný a vo vás to vyvolá značnú dávku zvedavosti? Sama o sebe by som asi svojvoľne nesiahla po tejto micelárnej vode, ale som vďačná za možnosť otestovať jej kvality na vlastnej pokožke. 
Micelárka s obsahom kyseliny hyalurónovej ma milo prekvapila. Po jej použití bola pleť krásne čistá a naopak odličovací tampón na seba nebral všetky nečistoty, ktoré sa počas dňa na mojej pleti usídlili. Pleť po očistení pôsobila ihneď zdravším sviežejším vzhľadom a sviežo som sa aj cítlila. Pleť opäť po očistení krásne dýchala a ja som sa cítila akoby znovuzrodená. Nepociťovala som žiadne pocity pnutia, či stípania, po dočistení pleť bola krásne hydratovaná. Bola som naozaj milo prekvapená a dovolím si tvrdiť, že tento produkt sa Dermacolu vážne vydaril.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára