utorok 28. júna 2016

Max Factor: Velvet Volume False Lash Effect

Dnes tu mám pre vás po dlhom čase recenziu na dekoratívku, konkrétne na riasenku z dielne značky Max Factor - Velvet Volume False Lash Effect. Celkovo môžem riasenky False Lash Effect hodnotiť len veľmi kladne a ani táto nie je výnimkou. Riasenka je určená na objem a tie ja veľmi preferujem, pretože mi príroda nenadelila príliš dlhé riasy. :) Súčasťou riasenky je väčšia kefka, o ktorej si dnes povieme niečo viac, pretože vďaka nej môžeme dosiahnuť bohatší objem rias. Poďme sa teda spolu bližšie pozrieť na samotnú riasenku krok za krokom, aby sme sa o nej dozvedeli niečo viac.
Max Factor Velvet Volume False Lash Effect 

Max Factor vie, že ženy na celom svete túžia po plných riasach, ale mnohé objemové maskary pôsobia na pohľad stuhnuto a tvrdo. Maskara Velvet Volume False Lash Effect podporuje prirodzené riasy expertmi vyvinutou kombináciou novej kefky a penovej farby s prírodným včelím voskom. Výsledkom sú zamatové, temné a objemné riasy už po nanesení jednej vrstvy.
Balenie riasenky pôsobí na prvý pohľad veľmi luxusným dojmom. Veď kombinácia čiernej so zlatou je trefa do čierneho, ktorá zarezonuje a upúta za akýchkoľvek okolností. Obal riasenky je oživený zlatistými ornamentmi, na ktorom sa vyníma aj názov riasenky. Kefka, ktorá sa ukrýva vo vnútri je objemnejšia a pekne sa na nej striedajú rady s kratšími a dlhšími štetinkami, aby tak dokázali zachytiť a obaliť riasenkou aj tie najjemnejšie riasy. 
Inovačná kefka bola expertmi navrhnutá tak, aby farbu na riasy aplikovala hladko kombináciou dlhých a krátkych vlákien s optimálnymi rozstupmi, prečesávala ich, a súčasne ich zahŕňala bohatým objemom pri korienkoch. Inteligentná kefka pôsobí ako tandem s novým pokrokovou penovou farbou so zložením proti tvrdnutiu. Farba obsahuje prírodný včelí vosk pre hladký a príjemný pocit. Objem sa prispôsobuje prirodzenému tvaru rias. Výsledkom je zamatový a zvodný vzhľad rias. Taká je riasenka Max Factor -  Velvet Volume False Lash Effect.
* OBJEM: inovačná kefka pozostáva z krátkych aj dlhých vlákien, ktoré zachytia a pokryjú jednotlivé riasy od korienkov po končeky pre plný zamatový objem a oddelené riasy.

* ODDELENIE: usporiadanie vlákien kefky zachytáva a rozčesáva všetky riasy – aj kratučké a jemné; pokrýva ich hladkou, zamatovo-čiernou farbou.

* ZAMATOVÝ EFEKT: penová farba so zložením, ktoré netvrdne, je obohatená o prírodný včelí vosk a glycerín pre hladký pocit. Riasy nikdy nepôsobia stuhnuto ani neprirodzene.
Po aplikácii riasenky sú riasy nielen zvýraznené, ale vďaka krémovej náplni s obsahom prírodného včelieho vosku a zvláčňujúceho glycerínu sú tiež veľmi ľahké, nezaťažené a pružné, čo oceňujem. Riasenka ani vo viacerých vrstvách vôbec nezlepuje. Kefka každú riasu perfektne oddeľuje a dodáva jej objem. Na očiach farba zostáva krásne sýta od nalíčenia, až do večerného odlíčenia, ktoré je bezproblémové. Farba sa z očí nedrobí, pri aplikácii sa nerozmazáva. Konzistentne je riasenka skôr suchšia, takže nezanecháva mokrý efekt a neotláča sa. Riasy vcelku krásne zvýrazní a dodá im aj na objeme. Pohľad vašich očí pôsobí hlbším dojmom, takže dodá riasam aj krásnu sýtu farbu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára