nedeľa 27. júla 2014

Sally Hansen: Set na manikúru

Ahojky!
Dnes som si robila manikúru, po dvoch týždňoch totiž nastupujem do práce, takže som sa rozhodla pre skrátenie mojich pazúrikov, ktoré mi riadne podrástli z ničnerobenia :) Ale nie :) S dlhými nechtami, aj tak neviem veľmi fungovať a často sa mi potom začnú lámať, na ukazováku sa mi aj trošku krúti jeden bok a nezdá sa mi to už moc estetické. Takže  taký zlatý stred je pre mňa ideál. Možnože sa niekomu zdá, že mám dlhé nechty, no moja prirodzená dĺžka, respektíve nechtová platnička je dosť malinká, asi za to môže moje obhrýzanie si nechtov z detstva, alebo to mám jednoducho od prírody.
Set na manikúru Sally Hansen
Na manikúru sa mi veľmi osvedčila sada od Sally Hansen, ktorú som si kúpila cca dva mesiace dozadu. Vždy som mala len nejaké pilníky, kovový - pre vyberanie špinky spod nechtov a zbrúsenie krajov :) Sklenený pre zarovnávanie a skracovanie. No túžila som po klieštikoch, tak som sa rozhodla, že si jedny kúpim. Voľba padla na Sally Hansen, známu to značku vo svete nechtov! No a keď som si už pozerala sortiment Sally Hansen pri nakupovaní online cez parfums.sk rozhodla som sa pre celý set na manikúru, ktorý sa mi zdal celkovo výhodnejší ako jednotlivé kúsky a navyše obsahuje aj praktické puzdro, takže už nemusím ňúriť krížom krážom po poličkách, kde som zase čo položila. Navyše výrazná oranžová farba puzdra sa vám hneď zjaví na očiach, keď zrakom pátrate po prvej pomoci pri menšej nehode ako je nalomený či rozštiepený necht.
Sada obsahuje: kovový pilník + klieštiky na nechty + odstraňovač kožičky + leštička na nechty + púzdro (15 x 6 x 2 cm)
Celý set mi prišiel domov zabalený v priehľadnej plastovej krabičke, nástroje na manikúru boli umiestnené v takej priehľadnej plastovej podložke s odliatkami pre jednotlivých pomocníkov. Puzdro bolo umiestnené pod touto podložkou. Raz-dva som si prehodila inštrumenty do puzdra a ochkalaa tešila sa zo svojej sady na manikúru :) 
Set na manikúru obsahuje celkovo teda 5 produktov, i keď samotné puzdro nejako extra vašim nechtom nepomôže, poteší vás jeho praktickosť a využiteľnosť. Brala som si ho aj na dovolenku a skvelo sa mi o jeho kraj nasúvali vlásenky :) Ale to len tak pomimo :)
V sade na manikúru na vás teda okrem puzdra čakajú:
- klieštiky na nechty,
- kovový pilník,
- odstraňovač kožičky,
- obojstranná leštička na nechty.
Vzadu na balení na vás čaká okrem popisu aj Tip značky Sally Hansen:
"Najskôr prsty namočte do teplej vody, aby nechty ako aj kožička zmäkli. Pomocou klieštikov potom  upravte nechty do požadovanej dĺžky, pilníkom upravte nechty do požadovaného tvaru - postupujte vždy  v jednom smere, vždy od strany do stredu. Následne použite odstraňovač kožičky, najskôr gumovou časťou  kožičku zatlačte, a potom ostrou stranou v tvare V jemne odstráňte okraj kožičky."
Trošku ma prekvapilo, že nám Sally Hansen neponúkol žiaden tip, čo sa týka leštičky na nechty, akoby aj pozabudli, že sa v sete na manikúru nachádza, ale nič to :) Nechty si vždy upravujem tak, že ich najskôr skrátim a až potom zapilníkujem. Vždy som pilníkovala smerom zboku do stredu, takže pre mňa nič svetoborné, neobjavila som Ameriku, ale pre niektoré môžu byť tieto rady užitočné. Čo sa týka odstraňovača kožičky, teši ma jeho druhá gumová časť, ktorou sa ľahko kožička zatlačí, vždy som používala pomarančové drievko a potom ten odstraňovač zo storočného pilníku, takto to mám 2 v 1 a nemusím hľadať po celej izbe, kde čo mám....Nemyslite si nie som žiaden bordelár, no sme doma dve a ak rátam, že si sem-tam čosi žične ešte aj mamina, tak potom sa naozaj nemôžem spoľahnúť, že nájdem veci tam, kde ich aj položím :) Leštičku som používala zriedkakedy, no mala som taký hranatý obdĺžnik, ktorý ledva prežil jedno leštenie mojich 10 nechtov :))) To bol nejaký darček v časopise pre ženy, slečny, tuším k tomu boli aj rozdeľovače na pedikúru. Viete, čo myslím, že? Nepoznám totiž odborný názov tej srandy, ktorá sa používa pri lakovaní nechtov na nohách. 
Pohľad na práve upravené nechtíky so sadou od Sally Hansen :)
No a čo som chcela povedať, že som rada, že som objavila skvelú sadu na manikúru sa super cenu. Chcela som len klieštiky, stoja cca 6 euro a mám celú sadu za niečo vyše 8 eur. A to se vyplatí! Mám rada super výhodné nákupy a táto kúpa patrí medzi ne :) Sadu používam pravidelne, veľmi som si na ňu zvykla. Klieštiky sú super ostré, raz -dva odcvaknú čo potrebujem. Pilník je skvelý, najskôr ma prekvapila jeho taká akoby skôr oblá časť hrotu, som zvyknutá na špicaté hroty, čo sa kovových pilníkov týka a celkovo je pilník taký nie plochý, skôr jemne zaoblený, či skôr prehĺbený. Necht pekne padne do stredu pilníka, skvelo sa s ním zaobľujú hrany nechtu, skrátka je super. No chýba mi tá ostrejšia časť na vyberanie špinky spod nechtu :) Ale na to je super aj starý tupý pilník. Odstraňovač nechtovej kožičky je fajn, ako som už vyššie spomínala páči sa mi obojstranné využitie, navyše gumová časť je jemnejšia k citlivej časti nechtu v porovnaní s pomarančovým drievkom. Leštička ma asi trošku sklamala, keďže však celkovo tento typ pomôcky nevyužívam, tak mi to je viac - menej jedno. Sklamala ma však v tom, že pri leštení sa mi už akoby začal šuchať dolu nápis Sally Hansen, ktorý inak zdobí každú jednu časť setu na manikúru. Ďalej sa mi trošku preliačila samotná leštička, ktorá je dosť mäkká a pri leštení zvyknem trošku viac tlačiť na pílu a zostala mierne zdeformovaná. Čakala by som, že si bude držať tvar, ale čo už. Čo sa týka samotného leštenia nevidím žiadnu vadu, na jednej strane leštičky nájdete sivú polovicu Step 1: Smooth - krásne vyrovná a zjemní povrch nechtu. Druhá biela časť Step 2: Buff -  nechty krásne vyleští. Na druhej strane leštičky na nachádza Step 3: Shine - za pomoci tejto strany krásne rozjasníte svoje nechty. 
***
Máte svoju sadu na manikúru, alebo máte len radu rôznych pomocníkov, ktoré vám ju nahrádzajú? Podľa mňa je lepšie investovať do celej sady, je to jednak výhodnejšie, ďalej sa produkty k sebe hodia, máte všetko na jednom mieste - pokope. Stačí si otvoriť puzdro a vytiahnuť si pomôcku, ktorú práve potrebujete, alebo si len rozložiť sadu a venovať sa sebe a svojim pazúrikom :)

7 komentárov:

  1. krásne máš nechty :) a sada sa naozaj oplatí za toľko peňazí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeej dakujem za pochvalu :) Na nechtoch si vazne potrpim, tak som rada ze to je aj vidiet :))

      Odstrániť
  2. wau paráda...máš krásne prirodzené nechty, závidím ti, že sa ti nelámu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neboj, dospejes do stadia, kedy aj tvoje budu rkasne, len sa treba starat...aj za to som chcela kliestiky ...ked soms trihala noznickami akoby sa miz toho stiepili...vlani som bola doslova zufala ze som jedla aj tabletky s vitaminmi, pouzivam aj rozne olejceky, spevnovace laky na starostlivost, a snazim sa menej lakovat a cekom som si aj zvykla na svoje prirodzene nechty, ze mi ani nechyba ked nemam nalakovane :) niekedy som musela mat vzdy nejaky lak ci nail art, asi aj caste lakovanie skodi nechtom

      Odstrániť
  3. super článok Danka a máš naozaj pekné nechty, mne sa poslednú dobu veľmi lámu...:) a to si ich už moc nelakujem...:D a inak túto sadu si minule kúpila teta a je s ňou spokojná...:)tak si ju asi zadovážim aj ja:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, ze nie som jedina ktora je so sadou spokojna :)

      Odstrániť
  4. Ahoj zvu tě k nám na blog kde právě teď probíhá GIVEAWAY
    http://klarissaaddell.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť