pondelok 21. júla 2014

Námornícke nechty / letná súťaž s Rimmelom/

Ahojte!
Dnes ešte taký menši postík pre vás moje milé, nestihla som ho pred dovolenkou, a kým som sa vrátila čakala ma doma už aj výhra. Tak som sa rozhodla spojiť nail art aj s takou menšou pochvalou v podobe výhry :)
Rimmel pred nejakým časom zerejniť na svojom Fb profile výzvu, niečo v tom zmysle vytvoriť letný nail art, ktorý súvisí s témou dovolenka. Rozhodla som sa pre námornícky stýl, keďže kresliť západy slnka, palmy alebo niečo v podobnom duchu už bolo medzi zapojenými príspevkami, nechcela som sa opakovať a navyše som už v minulosti podobný nail art na svojich nechtoch vytvorila, takže som vedea do čoho idem. Keď sa zapájam do súťaží som dosť na seba kritická a keď niečo nie je podľa mojich predstáv som zlá, nervózna a sklamaná :)))
Ako podklad som zvolila nude lak od Rimmelu - Salon Pro /125 Oh, Mr Darcy!/, námornícke prúžky som sa rozhodla nalakovať vo farebnej kombinácii modrej a červenej, ktorá je typická pre tento štýl. Na palec a ukazovák som si zvolila dvojkombináciu lakov 60 Seconds, taktiež od Rimmelu, sú to laky z limitky, ktoré pre Rimmel navrhla spevácka Rita Ora, konkrétne odtiene / 863 Do Not Disturb - spodný prúžok a 823 Blindfold me Blue - zvyšné dva prúžky/. Na prstenník som taktiež volila prúžky tento raz s lakom 60 Seconds od Rimmelu / 440 Sun Downer/, na fotke to veľmi nie je vidieť ale spodný prúžok som volila vo farbe takej zlatej perlete, tento lak som volila aj ako druhú vrstvu na nude lak pod kotvu. Je to lak od Dermacolu - Glamour Sparkling / číslo odtieňa mám už žial zošúchané/. Kotvu soms a rozhodla dať v sivej farbe, nakoľko sa mi hnedý lak nehodil k tejto kombinácii ostatných lakov, použila som opäť lak od Rimmelu 60 Seconds / 803 Man Overboad/. Nakoniec som už len nechty prešla Top Coatom - Quick & Dry od Essence. Niektoré použíté laky vidno aj v koláži. Zámerne som volila Rimmel laky, pretože to bola súťaž, ktorá prebiehala na ich stránkach :)
Vyhrať mohli tri zapojené slečny a výhrou pre ne bolo 5 lakov od Rimmelu podľa vlastného výberu. Výber bol pre mňa trošku zložitejší, kedže prevažnú väčšinu lakov doma už asi mám :) No našla som si pár kúskov, žial nie na všetky som našla na nete swatche, takže som spokojná až na jeden, a práve ten som nevedela nájsť reálne na nechtoch.
Výhra zľava -> doprava: Salon Pro - 402 Urban Purple, I ♥ Lasting Finish - 505 Get It While It`s Hot!, Nail Nurse - Nail Base & Top Coat, 60 Seconds - 500 Caramel Cupcake, 60 Seconds - 315 Ready, Aim, Paint! 
Zapojili ste sa do súťaže alebo vám unikla? Respektíve, zapájate sa do podobných súťaží? Výhra v podobe vlastného výberu je asi najlepšia možnosť, volili by ste inak? Ja som v poslednej dobe dosť zameraná na nude laky a klasický červený mi v mojich zásobách fakt chýbal, ten I ♥ Lasting Finish bol asi trefa vedľa, uvidíme možnože na nechtoch príjemne prekvapí :)

5 komentárov:

  1. To je pěkné, hned bych s nimi vyrazila někam k vodě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jé to jsi šikovná! to bych asi nezvládla, hlavně na to nemám trpělivost :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tie námornícke nechty by sa páčili môjmu priateľovi ! Asi sa inšpirujeeem :)

    Moja Giveaway- www.nikoletavujisicova.com

    OdpovedaťOdstrániť