nedeľa 13. júla 2014

Krásne opálená a rozžiarená pokožka s Dermacolom

Ahojte!
Dnešný post bude mixom noviniek, ktoré si pre nás prichystal Dermacol, všetky však majú niečo spoločné. Pýtate sa čo? Vďaka nim môžete dopriať svojej pokožke zdravší opálený vzhľad počas letnej sezóny, vaša pleť sa vďaka nim krásne rozžiari, ideálny pomocníci pokiaľ vás ešte slniečko nestihlo správne opáliť, respektíve ste skôr bledší typ a máte problém dopriať si snedé opálenie :)
Ako prvý sa mi dostal do rúk telový make up Perfect Body make up, vďaka ktorému môžeme dopriať opálený vzhľad svojmu telu :) Dostupný je v dvoch odtieňoch Caramel a Sand, dá sa krásne rozotrieť, je síce trošku hutnejší takže ho treba rýchlejšie rozotierať, no výsledok stojí za to! Viac sa mi osvedčil odtieň Caramel, keďže moje nohy sú dosť bledé a vždy sa mi nohy najťažie opaľujú. Každý rok, keď začne sezóna holých nôh, keď si chcem obliecť sukňu sa tak trošky hanbím odhaliť svoje bledé nôžky :) Nemám rada samoopaľovacie produkty, nie je nič pre mňa. Spomínam si, že za éry môjho stredoškolského štúdia bol veľmi populárny samoopaľovák od Garnieru, ktorý zanechával totálne oranžovú pokožku, uff desný produkt :) Asi vtedy som zostala taká skeptická voči samoopaľovákom a nepomýšlala som na to, ako si dopriať dávku falošného opálenia. 
Telový make up sa predáva v objeme 100 ml, čo je super praktická veľkosť. Ako som už spomínala je trošku hutnejší takže, sa ťažšie zapracuje do pokožky, treba ho rýchlejšie aplikovať a rozotrieť, no výsledný efekt stojí za to. Zmyjete ho za pomoci sprcháču, s čistou vodou, to nejde, je naozaj vodeodolný! Produkt je celkom zaujímavý a získal si ma oveľa viac ako napríklad taký Instant Tan od Rimmelu, pri ktorom mi vlbec nevyhovuje konzistencia taká akoby fluidná, tekutejšia, riedka, a aj výsledný efekt je taký málo výrazný na môj vkus. Pri tomto telovom make upe od Dermacolu, je viditeľný rozdiel pred a po aplikácii make upu, krásne dodá opálenie, zjednotí tón pokožky, prekryje jemné žilky, či modrinky. 
Perfect Body make up bola trošku staršia novinka, teraz prídu na rad tie novšie :) Ako prvý vám predstavím vodeodolný tónovací ochranný fluid na tvár Sun, s ochranným faktorom SPF 50! Je vhodný na horúce letné dni, kedy chcete byť krásna, no nechcete použiť make up, zároveň potrebujete ochranu pre citlivú pokožku pleti. Tónovací fluid krásne zjednotí tón pleti, hydratuje  a chráni ju zároveň pred UVA aj UVB žiarením! Konzistentne je taký redší, veľmi príjemne sa rozotiera. Je tmavší, takže odporúčam používať až keď sa trošku opálite, aby ste nepôsobili komickým dojmom. Ja sa nezvykne veľmi opáliť na pleti, preto som ho posunula kamoške, ktorá ho využije narozdiel odomňa. Sám o sebe ma produkt nadchol, páči sa mi hygienické balenie v podobe pumpičky. 
Teraz prejdem k posledným dvom novinkám, ktoré som si dnes pre vás prichystala. Skrášľujúce rozjasňujúce hydratačné fluidum  - Sheer Face Illuminator - French Rose - pleti dodá krajší, rozžiarenejší vzhľad, vďaka miliónu trblietok, ktoré  sebe ukrýva. Svetlo odrážajúce čiastočky opticky maskujú vrásky, kruhy pod očami a iné nedokonalosti. Ultra ľahká textúra so silikónmi, kyselinou hyalurónovou a vitamínom E vyhladzuje, hydratuje a zvláčňuje pleť. No, čo sa týka tohto produktu, to je čisto vec vkuse každej jednej z nás. Ja osobne neznášam, keď sa celá ligocem, bronzre môžem, tam mi trblietky nevadia, ale tento rozjasňovač, si ma akosi nezískal. Asi je to aj tým, že ho celkom dobre neviem  používať. 
Dermacol si pre vás pripravil pár tipov, ako na to a ja som si dovolila ich sem pre vás skopírovať :) 
Nech sa páči:
- pridajte malé množstvo fluidu do svojho hydratačného krému a dosiahnete okamžite rozjasňujíci efekt.
- opticky povytiahnutú tvár docielite, ak aplikujete malé množstvo nad aj pod obočie a na bradu,
- jemne vklepte prstami na lícne kosti, opticky „vystúpia“,
- ľahko vklepať ho môžete tiež na očné viečka, do vnútorného aj vonkajšieho kútika oka, oči sa rozžiaria a budú pôsobiť väčším dojmom,
- zjemniť ním môžete tiež tmavé miesta okolo nosa,
- ak chcete opticky zoštíhliť nos, veďte tenkú líniu od hornej časti nosa k jeho špičke,
- pre zvýraznenie pier ich zvonku orámujte a vklepte nad hornú peru.
Bronzingová paletka si ma získala z týchto produktov najviac. Preto som si ju nechala asi aj na záver :) Pleti dodá krásny opálený vzhľad, zjednotí tón pleti, dajú sa s ňou krásne modelovať kontúry tváre. Páči sa mi kombinácia dvoch odtieňov v paletke, pričom ten zlatistý je krásne trblietavý a pleti dodá krásny zdravý vzhľad.  Druhý odtieň, ktorý paletka obsahuje je tmavší, hnedastý a matný, obľúbila som si ho a predovšetkým ho používam namiesto lícenky.
Podobne ako pri rozjasňovačoch, tak aj pri bronzingovej paletke má pre nás Dermacol pár tipov, ako produkt využiť:
1. Bronzovo zlatý rozjasňovač môžete nanášať väčším guľatým štetcom na celú tvár. Najlepšie je ho však naniesť intenzívne na tvár.
2. Tmavší hnedý odtieň rozjasňovača je určený na modeláciu kontúr tváre. Nanášajte ho menším guľatým štetcom na čelo k hraniciam vlasov, spánky, pod lícne kosti, čeľusť a boky nosa. Možno použiť aj na tieňovanie očných viečok.
Nezabudnite rozžiariť bronzerom dekolt, kde je bronzovo zlaté trblietanie veľmi efektné.
***
Aký je váš vzťah k podobným produktom? Rady si dodáte falošné opálenie za pomoci tónovacích produktov? Používate bronzery, ktoré zvýraznia opálenie vašej pleti alebo vás podobné skrášlovania nechávajú absolútne chladnou?

2 komentáre:

  1. Ten karamelový body make-up musí byť fajn, možno vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bronzery mám veľmi rada a na tento od Dermacolu si už dlho brúsim zuby :)
    Pozývam ťa ku mne na blog na GA o balíček plný kozmetiky:)

    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2014/06/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť