piatok 25. júla 2014

Astor: Soft Sensation Color & Care

Ahojte!
Po množstve recenzií na pleťovú, či telovú kozmetiku nastal čas na trošku zmeny. Dnes som si vybrala produkt dekoratívneho charakteru, konkrétne sa bližšie pozrieme na rúž od Astoru, ktorý je v predaji cca od mája tohto roku - Soft Sensation Color & Care :)
Soft Sensation Color & Care od Astoru - dlhotrvajúce hydratačné rúže s intenzívnym farebným efekom zanechajú pery krásne jemné a farebné.

Vlastnosti rúžu Soft Sensation Color & Care:
- okamžitá extra hydratácia ochraňuje pery a zanechá ich nádherne hebke, hydratované a príjemné na dotyk,
- vysoko intenzívna farba dodá perám tú správnu iskru a sexi príťažlivosť,
- zmyselná krémová textúra rúžu sa stará o pery už pri samotnom nanášaní a tento skvelý pocit vám vydrží po celý deň,
- SPF 20 pomáha chrániť pery pred škodlivým slnečným žiarenim,
- obsahuje komplex vitamínom A,C a E,
- obsahuje zmes hydratačným ingrediencií, ktoré zahŕňajú kyselinu hyalurónovú /pomáha zaceliť popraskané pery a redukovať jemné vrásky/ a výťažky z  granátového jablka /absorbuje vodu a pomáha tak redukovať výskyt jemných vrások/.

Tak toľko oficiálne informácie o hydratačnom rúži, môžem len potvrdiť všetky pozitívne skutočnosti. Rúž krásne hydratuje pery, skvelo sa o ne stará, nemám pocit sucha, sú hydratované, krásne farebné, no zároveň veľmi jemné. Mám problémy s popraskanými perami, takže sa mi zvykne usadiť rúž v drobných ryhách, zvýraznia sa mi suché miesta na perách, no ako môžete vidieť na fotke, pery sú krásne jemné, vláčne hydratované. Mám pocit akoby som mala na perách balzam a zároveň mám pery krásne sýto nalíčené. Hotový luxus pre moje pery! A luxusné je aj balenie samotného rúžu, ktorý sa ukrýva v krásnom zlatom puzdre s bielym vrchnáčikom, na ktorom je vygravírovaný pozdĺžny nápis ASTOR.

Dostupné odtiene: 23 - ružové, fuchsiové, purpurové, koralové, červené, béžové a hnedasté odtiene.
Odporúčaná cena: 159 Kč / 6,49 EUR
Astor: Soft Sensation Color & Care - odtieň 602 Soft Caramel
Všimli ste si už nové rúže Soft Sensation Color & Care v drogériách? Zaujali vás a pristavili ste sa pri nich, alebo vás nechali absolútne chladnou? Na výber je neskutočné množstvo odtieňov, z každého rožku trošku, každá si príde na svoje. Verte mi stoja za to :)

4 komentáre:

  1. rúž vyzerá byť fajn, aj keď ja mám radšej matné odtiene. Ale je super že vydrží tak dlho, mne sa zvyčajne ten môj zotrie do hodiny (alebo si ho zotriem ja, haha)

    XOXO
    www.lookjournals.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vydrz som nespominala, zabudla som sa k nej vyjadrit taka hodinka az dve no ja si vzdy doprajem dalsiu vrstvu...licim s saked idem von je prirodzene ze pijem papam a stiera sa to :) to ze vydrzi cely den je z oficialneho textu :)

      Odstrániť
  2. pekná a jemná :) mám rada takéto odtiene :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. astor je pre mna dost drahy špas ale brusim si zuby na lip butter ale uvdiim,, tato farba je pekna:)

    OdpovedaťOdstrániť