pondelok 7. júla 2014

Astor: Seduction Codes

Ahojte!
Konečne tu máme leto ako sa patrí :) Uvidíme dokedy náteplo vydrží, dúfam že čo najdlhšie keďže robím už len do piatku, a potom ma čakajú vytúžené dva týždne voľna :) Vonku bolo dnes neskutočne horúco, uff v lete sa takmer vôbec nelíčim, postačí mi ozaj minimum, balzam alebo jemný lesk či rúž, špirálka poprípade ešte púder. Presne podobne líčenie v tomto duchu som zvolila aj pre dnešný deň, a rozhodla som sa pre recenziu riasenky Seduction Code N°1 od Astoru.
 Riasenka Seduction Codes 
Astor  vám predstavuje objemovú a zároveň oddeľujúcu riasenku Seduction Codes, za pomoci ktorej budete môcť zvádzať! Riasenka dodá riasam objem a krásne ich zvýrazní. 
- riasenka obsahuje hodvábne zloženie s kolagénom a keratínom pre zvodný objem,
- má tvarujúcu kefku v tvare presýpacích hodín, za pomoci ktorej perfektne oddelíte jednu riasu od druhej,
- sľubuje až 16 hodinovú výdrž sýtej a intenzívnej farby,
- riasy nezlepí, ani nevytvára žmolky.

Objem: 10,5  ml,
Odtieň : čierna verzia,
Cena: 189 Kč; 7,49 Eura.
Riasenka sa skrýva v krásnom zlato-čiernom puzdre, pôsobí na mňa veľmi luxusne, nie darmo sa hovorí, že aj obal predáva. Ale čo sa ukrýva pod zlatou pozlátkou? Hoci to na fotke vidieť veľmi nie je, riasenka má kefku v podobe presýpacích hodín, podobnú má aj Max Factor - Mega Effects alebo Retro Glam` Eyes od Rimmelu. Kefky väčšie a objemnejšie sú asi moje naj, som na ne zvyknutá, keď chytím do ruky iný typ kefky tak som taká skeptická a trošku mi trvá, kým sa ňou naučím líčiť, takže pre mňa plus bodík navyše za typ kefky :) Ale to je len o vkuse každej jednej z nás. Riasenka je svojou konzistencou skvelá, nie je veľmi mokrá, neotláča sa mi na viečko, síce sa jej trošku viac naberie na špic kefky, ako vidíte aj na fotke, ale to sa raz - dva otrie. Skvelo sa mi  ňou líčia aj spodné riasy, ako aj vnútorný, či vonkajší kútik. Kefka mi riasy nezlepuje, to je asi jediná vec, ktorú nie som ochotná tolerovať! Keď sem - tam čosi otlačí / nie je to jej prípad/ neberiem to tragicky, dá sa to odmaľovať, ale zlepené mihalnice sú pre mňa katastrofa! Riasy mi krásne zvýrazní, zahustí, dodá na objemne a aj trošku predĺži, ja som s ňou spokojná. Veď posúďte samy :)
Páči sa vám moj "zvodný pohľad," ktorý som vytvorila za pomoci riasenky Seduction Codes? Máte s riasenkou osobnú skúsenosť? Páči sa vám, či máte na ňu iný názor? 

4 komentáre:

  1. Naozaj krásne predlžuje a riasy pekne od seba oddelí, to dokáže máloktorá riasenka. Skúsenosť s ňou ešte nemám ale páči sa mi veľmi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám ju a je to môj obľúbenec, som s ňou veľmi spokojná :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zatím jsem na ní jen koukala,ale nekoupila :) a jinak máš pěkný oči a linky :)
    http://terusweetgirl.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pred pár dňami som nad ňou rozmýšľala v DM, ale nejako mi nebola sympatická :D možno zmením názor teda...

    OdpovedaťOdstrániť