sobota 5. apríla 2014

She: Quattro Eyeshadow

Ahojte!
Dnes tu mám pre vás taký mix recenzie + líčenia s quattro paletkou značky S-he, ktorá je dostupná v DM Drogériách. Práve vďaka spolupráci som sa dostala k tejto paletke spolu s ďalším produktom, ktorý vám predstavím niekedy inokedy, ale ktorý som stihla otestovať skôr než paletku :) Priznám sa nemám veľmi veľa skúseností s dekoratívkou značky S-he. Popravde som bola skeptická aj voči tejto paletke, ale zase raz som došla na to, že niekedy je dobré utvoriť si vlastný názor, na vlastnej skúsenosti, bez ohľadu na to, čo nám našepkáva intuícia, či náš prvý dojem. Objavila som skvelú značku, za skvelú cenu, ale tých samozrejme DM drogéria ponúka niekoľko :)
Neviem, či ostatným blogerkám prišla na otestovanie iná verzia tieňov ako mne, ale som vďačná za túto kombináciu tieňov. Nie raz som sa vyjadrovala ako veľmi mám rada zemité odtiene, ktorými sa dá líčiť len tak obyčajne na denné bežné nosenie, no dá sa s nimi aj vyhrať a použiť ich na večerné líčenie. Presne toto vám ponúka aj paletka, ktorá v sebe skrýva štvoricu príbuzných odtieňov, ktoré sa skvele dopĺňajú. Dá sa s nimi vyhrať, použiť len niektoré, alebo použiť všetky štyri! To závisí od vášho vkusu, nálady, či príležitosti, na ktorú sa líčite. 
Ako som už spomínala, bola som skôr skeptická, ale tak paletku som sa rozhodla vyskúšať. Nerada skúšam nové veci, hlavne dekoratívnu kozmetiku, predovšetkým riasenky vo chvíli, keď sa niekam chystám, nikdy neviem ako to dopadne, a nikdy by nebolo viac času naprávať škody. Sama neviem, prečo som po tieňoch siahla pred odchodom z domu na babskú jazdu, asi aby som mohla ospevovať, čo za super tiene som objavila :) 
Vôbec som netušila, čo za skvelú kvalitu v sebe značka S-he skrýva, myslela som si, že je to značka pre násťročné, ktoré ešte len s líčením začínajú, nemajú veľa peňazí na investovanie, do drahšej kozmetiky a podobne. Áno bola som predpojatá, priznávam, teraz to už viem...
Tiene ma teda okrem zvolenej zemitej verzie potešili aj svojimi vlastnosťami. Myslela som si, že sa asi budú dosť prášiť, že ich výdrž nebude bohvieká, no mýlila som sa. Sú skvelé, krásne sa s nimi líči, pekne pigmentujú, na fotkách mám síce podkladovú bázu, ktorá pigmentáciu tieňov zvýrazní, ale sú sýte aj bez použitia bázy. Pekne priľnú na viečko, skvele sa nanášajú, kombinujú a tieňujú. Ich výdrž je slušná, najdlhšie som ich mala na sebe asi sedem hodín, no bola použitá aj báza pod očné tiene od Dermacolu - Eye Primer. Spolu s bázou sa môžete tešiť na krásny, sýty vzhľad vášho líčenia po dobu niekoľko hodín, nemusíte sa báť, že by sa tiene zhlukovali, či zlievali. Niekomu by možnože chýbal aplikátor, ktorý by sa asi dal očakávať pri verzii quattro očných tieňov. No ja sa už asi zo dva roky líčim výhradne štetcami, takže mi aplikátor nechýba :)
Na fotke očí môžete vidieť očné tiene priamo v akcii. Použila som všetky 4 odtiene, ktoré v sebe paletka skrýva. Najskôr som na celé viečko naniesla najbledší odtieň /v ľavom dolnom rohu/, potom som za pomoci skoseného štetca naniesla tmavší hnedý tieň / vpravo hore/. Za pomoci plochého štetcu som naniesla ešte na stred viečka bledší hnedý odtieň /vpravo dolu/. Potom som naniesla ešte trošku najbledšieho odtieňu pod obočie a natjmavši čierny odtieň  na spodnú líniu rias. Na dokončenie líčenia očí potom stačilo už len naniesť riasenku, ja som použila Max Factor - Wild Mega Volume, na spodné riasy som použila Dermacol - Vampire Mega Long Lashes. Obočie je dokreslené s ceruzkou, taktiež značky Max Factor v odtieni  2 Hazel.
***
Máte skúsenosti so značkou S-he? Tiež vás milo prekvapila svojimi prednosťami? Aké iné produkty okrem očných tieňov stoja ešte za vyskúšanie?

9 komentárov:

  1. Značku She nemám rada, raz som si kupovala lak na nechty a povedala som, že už nidky viac. Ale táto paletka je krásna, páčia sa mi aj farby, takže možno dám tejto značke ešte jednu šancu. :))

    liveinfoxworld.blogspot.com

    ...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zatial vlastnim tiež len očne tiene ale tieto su velmi pekne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Stíny mají hezký výběr barev, určitě bych je využila.

    By-Moni

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S touto značkou zatím žádné zkušenosti taky nemám.. Ale ty stíny vypadají opravdu dobře, líbí se mi ty odstíny..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vyzera to super! :)

    http://just-close-eyes-and-start-dream.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Fuuha ani sa mi nechce veriť, že majú takú skvelú pigmentáciu, super:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tuhle značku zatím zdárně ignoruju, ale vidím, že je to chyba. Pigmentace je skvělá!!! :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Wow, vypadají super, to bych tedy vůbec nečekala :D Asi této značce začnu věnovat trochu více pozornosti :))))

    OdpovedaťOdstrániť