štvrtok 3. apríla 2014

Realash: Eyelash Enhancer

Ahojte!
Dnešný post nie je žiadnou recenziou, je to skôr taká upútavka, informácia pre vás, že som sa rozhodla prijať spoluprácu s výrobcom séra na rast rias REALASH, ktorý mi poskytol tento produkt zdarma na zrecenzovanie. Oficiálna webová stránka je www.realash.sk
Zázračné séra na rast rias som videla a zaregistrovala cca rok dozadu, kedy som si pomyslela, že to asi nefunguje, tomu neverím, také čosi, to je nereálne. Reálne, či nereálne, neviem vám dnes povedať, to sa ukáže až časom :) 
Cca pred týždňom mi prišiel mail s ponukou na spoluprácu s podrobným popisom, ako si spoluprácu predstavujú. Ponuka ma zaujala, nakoľko ma zaujal samotný produkt :) Nakoľko mi prišiel nenútený mail, s jasnou predstavou, s formou ktorá je prijateľná, nenásilná. Mám voľnú ruku v tom čo napíšem, a tak by to malo byť :) Nie ako dnes kedy mi prišla ponuka napísať o firme XY jednu - dve vety s odkazom na ich web?! A čo som spadla z jahody :D 
Veľmi ma prekvapila licenčná zmluva, s ktorou som sa doteraz v rámci blogovej spolupráce nestretla. Ale hodnotím to ako vysoko pozitívnu vec, predsa mi neposielajú produkt v hodnote pár eur. V tejto zmluve som svojim podpisom potvrdila, že napíšem recenziu na sérum a dala som súhlas so šírením fotografií mojich očí na účely propagácie produktu. 
Ani neviem, prečo vám tu dopodrobna rozpisujem, čo ako prečo, začo a načo. Asi preto, že si niektoré možnože myslíte, že blogerka súhlasne prikývne na všetko, čo dostane zadarmo, a potom napíše kladné hodnotenia. Nedám sa kúpiť, vyberám si, čo chcem, to čo ma zaujme a to čo mi vyhovuje, v čom sa necítim pod tlakom, skrátka vážim si samu seba. 
Po podpísaní licenčnej zmluvy, vlastne deň na to, ako som odoslala obálku so zmluvou mi vhodila teta poštárka do schránky žltý lístok. Hneď ako som vyšla z pošty som otvárala krabicu, v ktorej bolo sérum zabalené. No, ale neskutočné prekvapenie ma čakalo vo vnútri krabici. Vo vnútri sa skrývala ešte jedna krabička, krásne zabalená, akoby malé Vianoce :) Dvojfarebná krabička, krásne jarné balenie, previazané stužkou v obdobných farbách krabičky. No nič, vravím si, zvedavosť nechaj na doma. Chcela som vám totiž zachytiť prostredníctvom fotografií nádherné balenie produktu. Neviem, či každej jednej zákazníčke príde domov takáto krasotinka, ale predpokladám, že áno a je to neskutočne milá pozornosť zo strany predávajúceho :) Vo vnútri ma čakala opäť ďalšia krása, hneď navrchu sa nachádzal milý odkaz. Pod ním už bolo uložené sérum na rast rias, ktorého podložku tvorili tri graciózne naaranžované krepové papiere. Krásne, nádherné, no rozplývala som sa ako pod vianočným stromčekom :)
Naozaj som veľmi spokojná so začiatkom spolupráce a zostáva mi len pevne veriť a dúfať, že moje nadšenie sa bude stupňovať. Neskutočne sa teším na testovanie, ktoré som začala večer 1. apríla. Sérum sa odporúča nanášať pred spaním a po jednom mesiaci používania je vidno viditeľné zmeny :) 
Podľa dostupných informácií si viac ako 98% žien všimlo viditeľné zlepšenie stavu rias po30 dňoch používania a viac ako 92% žien si všimlo dlhšie, hustejšie a silnejšie riasy po 8 týždňoch. 
Pred prvým použitím séra na rast rias som si odfotila moje riasy, ktoré budú slúžiť na porovnanie počas používania / po prvom mesiaci/ a po dobe používania troch mesiacoch, ako som sa zaviazala v spolupráci. Práve počas 8-12 týždňov sa odporúča nanášať sérum každý večer, potom stačí znížiť aplikáciu séra na 1-2x týždenne. 
Moje riasy pred použitím Realash séra sú nevýrazné, oslabené, také nijaké. Špirála im síce dodá na dĺžke, či dodá sýtu farbu, no bez nej  je môj pohľad taký obyčajný, ako šedá myška. Používaním séra získajú riasy na sile, dĺžke a aj hustote. No nechajme sa spolu prekvapiť!
Cítim sa pred vami trošku nahá, takto nenalíčená, verím že ďalšie fotky už budú mať wau efekt :) Som veľmi zvedavá ako sa sérum vyriadi na mojich riasach. 
Aký je váš názor na Realash sérum na rast rias? Veríte v jeho zázračné účinky, myslíte si že je to možné?

9 komentárov:

  1. Ja si vysledky po doporucenej dobe pouzivania rada pozriem. Tuto spolupracu som odmietla, takze budem zvedava na tvoju skusenost.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. taktiez som odmietla kvoli tym podmienkam a videla som uz viacerych dievcat, ze dostali tuto peknu krabicku :-) som zvedava na vysledky :-)

      Odstrániť
  2. My sme tiež dostali ponuku, ale časť mailu, v ktorej sa písalo, že chcú recenzie vidieť dopredu ma 100% odradili... Že máte voľnú ruku, ale chceme sa uistiť, že je to dobrá recenzia? Čo je ako dobrá recenzia? Pozitívna, dostatočne vyšperkovaná?
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznam sa, ze som mail precitala a nad touto pasazou som sa nejako nepozastavila, co ma najskor odradilo boli spominane videa a youtube kanal, vyjadrila som sa k tomu, ze sa v tejto pozicii necitim prijemne a odpoved znela ze budu vdacni aj za clanok, ...co sa tyka posielania clankov vopred vo worde, s tym som sa uz v minulosti stretla a nikdy neslo o nejake extra zasahy, tuna som upravila jednu vetu o tom ze su aj distributorom aj vyrobcom, nic viac nic menej

      Odstrániť
  3. Nějaké sérum na řasy bych potřebovala. Jsem teda moc zvědavá na výsledky a těším se na recenzi :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/super-vonavy-super-playboy.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no po mesiaci stale nic nove so serom?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, uz su vysledky? :)

    OdpovedaťOdstrániť