pondelok 21. apríla 2014

Dermacol: Aroma Ritual - antistresový krém na ruky

Ahojte!
Dnes tu mám pre vás článok venovaný voňavučkému krémiku na ruky od Dermacolu. Radu Aroma Ritual mám v obľube, doma som mala niekoľko produktov, momentálne mám telové mliečko s vôňou belgickej čokolády, no musím sa priznať, že verzia hrozna s limetkou mi vonia o dosť viac :) V ponuke je kopec lákavých kombinácií a ja určite s nadchádzajúcim letom nezostanem chladnou :)
Antristresový krém na ruky - Grape & Lime

Zvláčňujúci krém na ruky s vitamínom E a olej z hroznových jadier podporuje regeneráciu pokožky a spomaluje jej starnutie. Poskytuje pokožke rúk a nechtom starostlivosť a ochranu po celý deň, zanecháva ju jemnú a vláčnu. Vôňa hrozna s limetkou uvoľňuje nahromadený stres po náročnom dni.

Objem: 100 ml.
Cena: 2,27 €.

Krémik si vás asi najskôr získa svojim balením, ktoré je ladené do fialových tónov, priznám sa moc nemám rada fialové hrozno, ale v tomto krémiku môže byť :) Som milovníčkou fialkovej, takze dizajn balenia ma pre mňa veľké plus, objem 100 ml a veľkosť tuby je myslím taká primeraná, kľudne si ho môžte hodiť do kabelky a brať si ho so sebou. Aspoň ja musím mať pri sebe vždy krémik. Dosť ma trápia suché ruky, takže buď si ma krém získa alebo letí do koša. Tento krémik našťastie obstál :) Čakala som, že vôňa bude o čosi výraznejšia a pretrvávajúca ale nie je tomu tak, po aplikácii na ruky zostáva len jemná aróma. Ale je to asi lepšie viem si predstaviť akoby ma voňa po čase obťažovala :) Krém je takej akoby jemne našlahanej konzistencie strednej hustoty. Celkom dobre a rýchlo sa rozotiera, tým že ľahko kĺže po pokožke. Trošku mi trvalo, kým som si zvykla na to, ako krém počas rozotierania akoby rýchlo hustol na rukách a zanechavál na nich akýsi film. Rada si krémikom natieram svoje paprčky, ale len vtedy keď viem, že ok, teraz si sadnem a aspoň 5 minút nebudem nič robiť. Väčšinou si teda nakrémujem labky, keď sa usadím v buse, alebo po nejakej práci, keď ma čaká zaslúžený oddych :))) Krém dodá rukám pocit výživy, sú hydratované, vláčnejšie, príjemnejšie na dotyk. Po aplikácii krému na ruky nemám potrebu si ruky krémovať po ďalších dajme tomu 10 minútach. Celkovo som s krémikom spokojná, prekáža mi len, že to, že musím chvíľku čakať, kým sa môžem venovať nejakej činnosti aj po nakrémovaní, ale zase chápem, že nedokáže dodať mojim rukám to čo potrebujú v priebehu sekundy, takže je to taký kompromis, na ktorý musíme pristúpiť :)

Máte skúsenosti s ostatnými voňavými krémami značky Dermacol? Ste spokojné? Ako by ste ich charakterizovali, zhodneme sa?

2 komentáre:

  1. Krémů na ruce mám sice pomalu doživotní zásobu, ale nemám žádný antistresový, takže si jej budu muset pořídit. Do práce, kde se člověk stresuje pořád, bude ideální :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/my-fragrance-collection.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento je fakt dobrý a krádne vonia :)) ssuper

    OdpovedaťOdstrániť