sobota 1. marca 2014

Rimmel: Rita Ora 60 Seconds nail polish - marcová novinka!

Ahojte!
Včera sa ku mne dostali tieto dva nádherné laky na nechty a ja som sa zamilovala. Konkrétne do jednej z týchto dvoch farbičiek :) Ale o tom až neskôr ;)  Už je tomu aj pár mesiacov, čo som sa dočítala, že novou tvárou pre Rimmel sa stala Rita Ora, priznám sa divila som sa, kto len to že je.... fakt už asi starnem, ale nepoznala som ju, ani jej tvorbu :) Ani po tom netúžim, vypočula som si jednu pieseň na odporúčanie známych, ale nie je to nič pre mňa... za to tieto laky, to už hej :)
Niekde, už neviem kde som čítala, že sa značka Rimmel London, konkrétny pán meno neviem :) rozhodol prezentovať tútu známu dekoratívnu kozmetiku takým zaujímavým spôsobom. Každý rok vraj budú spolupracovať s nejakou osobnosťou, ktorá je svojou náturou, charizmou, celkovým svojim vystupovaním typickou predstaviteľkou londýnského štýlu a kultúry. Myslím si, že Rita Ora teda vôbec nebola šliapnutím vedľa a páči sa mi taký ten nemodelkovský štýl prezentácie, ktorý vniesla do kampaní, mohli ste už zhliadnuť nejaké útržky na masielka na pery Colour Rush a aj nové odtiene lakov 60 Seconds, ktoré navrhla samotná Rita Ora a aj názvy odtieňov sú z jej hlavičky. Musím podotknúť, že názvy lakov sú vskutku zaujímavé, veď posúďte samy:
Cool odtiene
703 White Hot Love - krémovo-biely, 
203 Lose Your Lingerie - ľadovo-ružový,
873 Breakfast in Bed - ľadovo-zelený,
513 Let`s Get Nude - bežový.
Hot odtiene
323 Don`t Be Shy - fuchsiový,
823 Blindfold Me Blue - tmavo-modrý,
873 Do Not Disturb - tmavo-modro-zelený,
613 Midnight Rendezvous - fialový.

Zloženie lakov je obohatené o antioxidant a vitamín A, ktoré chránia a zároveň posilňujú nechty. Inovovaný štetček zabraňuje tvorbe prúžkov, pekne kryje v jednej vrstve. 
Balenie lakov sa nemení len vrchnáčik zdobí poštová známka s pop art motívom Rity Ory, samozrejme jej podpis nesmie chýbať.
A čo hovorí na spoluprácu s Rimmel London samotná Rita? "Inšpiruje nás množstvo podobných vnemov - móda, farby, zvuky, štýly, život a hlavne Londýn. Dúfam, že Rimmel dievčatá z celého sveta si zamilujú tieto farby rovnako ako aj ja."
V ponuke sa teda nachádza celkom 8 odtieňov, z nich dva môžete vidieť priamo u mňa v akcii, ostatné sa dajú veľmi ľahko vygoogliť. Na testovanie pre rimmel.sk mi prišiel jeden Hot a jeden Cool odtieň. Nemám dojem, že by 863 bol Hot, pre mňa je to skôr studená farbička, ale zrejme to mysleli tak, že je to taká šialejšia farba a tie ja veru dosť môžem. Je to krásny odtieň taký modro-zelenkavý naozaj ťažko zachytiteľný na fotke, taká kombinácia , že neviete určiť ktorej farbičky je tam namiešanej viac, no famózny je, to sa len tak nevidí :) Krásny, veľmi sa mi páči :) Odtieň 703 je klasická biela farba, ktorá na nechtoch nevyznieva až tak veľmi ako päsť na oko, ale veľmi bielu nemusím, ako podklad pre nejaký nail art budiš, ale samotnú ju ja nosiť nikdy, síce nikdy nehovor nikdy, ale asi ju nosiť len tak samu nebudem. K popisu lakov musím povedať, že biely nekryje v jednej vrstve a robí prúžky, neviem ako je to pri ostatných bledších odtieňoch, neskúšala som, nemám skúsenosť, ale sýta modro-zelená farbička kryje krásne a bezproblémovo. Ale aj sýta farba má jedno ale, neskutočne púšťa farbu pri odlakovávaní, jednoznačne použite podkladový lak. Schnú rýchlo, neviem či je to 60 sekúnd, ja musím mať dostatok času, rozumej kľud, keď si lakujem nechty a preventívne ešte pár minút nič nerobím, respektíve narábam s rukami veľmi opatrne :) Výdrž nemám otestovanú, ale predpokladám, že je taká klasická 3-4 dni ako u všetkých predchádzajúcich verziách 60 Seconds lakov od Rimmelu.
K nechtom, ktoré môžete vidieť na fotkách len pár slov. Na fotke hore 2 vrstvy bieleho laku odtieň 703 White Hot Love, na spodnej fotke vytvorený vzor za pomoci pečiatkovacej sady. Použitý druhý lak navrhnutý Ritou, odtieň 863 Do Not disturb. Nakoniec už len jedna vrstva Top Coatu.
Páčia sa vám staronové laky 60 Seconds v podaní speváčky Rity Ory? Mohla by sa podľa vás živiť aj týmto remeslom?

12 komentárov:

  1. Krásné nehty..Ten modrý lak se mi líbí nejvíc..:))
    http://the-original-world.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné nehtíky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Myšlenka nové prezentace je zajímavá a celkem se mi i zamlouvá, ale Rimmel mám prostě spojený hlavně s Kate Moss. Jinak jsem zvědavá na další odstíny těchto laků, tyto dva nejsou úplně pro mě :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-part-2-dorazilo-v-unoru-aneb-na.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. o těchto limitkách jsem vůbec nic neslyšela, ale nápad se mi líbí moc.. stejně jako laky:) achjo.. asi se budu muset pozorhlédnout po Rimmel stojanu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na prvý pohľad sa mi zdali tie laky nič moc, ale tá posledná fotka, naozaj nádhera!:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nááááádherné! Ta poslední fotka je jak z časopisu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mne sa najviac paci ten biely :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nadhera ten vysledny efekt je fakt užasny.. ešte som nepočula o žiadnej pečiatkovej sade myslela som si že je to ručne kreslené ale asi by to nebolo potom až take presné a rovnaké:) krasne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. coooooze, skus hladat stamping nail art aj u mna na blogu uz bolo par nail artov, peciatkovanie tak trochu inak aj taky trapny tutorial ako na to este zo zaciatku blogovania :)

      Odstrániť
  9. To pečiatkovanie je dokonalé a vyzerá to super! Asi budem musieť tiež vyskúšať :-)

    Blog Papi Lapi

    OdpovedaťOdstrániť