sobota 29. marca 2014

Balea: Oil Repair

Ahojte!
Dnes sa budem venovať mojim vláskom, nie reálne, ale takto formou písania recenzie na vlasové produkty značky Balea, ktorá je nám navštevníčkam DM-ky veľmi dobre známa. Priznám sa Baleu mám veľmi rada, no predovšetkým ich sprchové gély, no keď sa tak zamyslím mala som aj jeden šampón, ale neviem už presne, čo bol zač. Bledomodrý vrchnáčik a čosi s Ph ale neviem už presne :) 
Dnes si vezmem na pretras radu Oil Reapir pre poškodené vlasy, zameriam sa na šampón a olejček do vlasov, k týmto dvom produktom sa zaraďuje ešte balzam na vlasy.
 Balea Professional Oil Repair šampón
Šampón s účinnou formulou bez silikónov, s ošetrujúcim arganovým olejom a zvlhčujúcim komplexom z pšeničných proteínov, pantenolu a glycerínu, spevňuje a stará sa o suché, rozštiepené a lámavé vlasy.
Jednoducho dokonalá starostlivosť!

Objem: 250 ml
Cena: 1,69 €
Priznám sa šampón som použila 1x, nakoľko nie je určený pre môj typ vlasov, posunula som ho mamine. Na čom sme sa zhodli krásne vonia, akoby po vanilkách :) Vlasom dodal krásny lesk, vôňu, uhladenosť, no pocit sviežeho zvhľadu u mňa pretrval len jeden deň. Moje vlasy sú skôr mastné, či rýchlo sa mastiace, takže toto nie je produkt, ktorý by u mňa našiel uplatnenie, preto som ho dala mamine, ktorá ho veselo používa, jedna radosť. Prekvapila ma penivosť šampónu, nakoľko som si nemyslela, že bude dobre peniť, keď neobsahuje silikóny. Balenie vo forme tuby môže byť, ale som zvyknutá, že v tube je balzam a nie šampón, ale to je len detail :) Pýtala som sa mamky, či jej menej padajú vlasy a vraj nepostrehla nejaký extra rozdiel, ale dodala, že nemá dojem, že by jej vlasy niekedy extrémne padali.
Balea Professional Oil Repair kúra
Obsahuje ošetrujúci arganový a slnečnicový olej pre zdravé, pevné a lesknúce sa vlasy až po korienky. Intenzívna formula s bohatým olejovým komplexom sa stará o poškodené vlasy.

Objem: 100 ml
Cena: 3,29 €
Začnem asi tým, čo ma najvac prekvapilo je to, že olejček už silikóny obsahuje, myslela som si, že celá rada sa im výhyba, ale opak je pravdou. Potom som si prečítala niekoľko diskusií na internete a ja laik som sa dozvedela, že silikóny nie sú vhodné na priamy styk s pokožkou, ale na suché končeky cca tých 5 cm ich aplikácia vôbec neprekážal. Nie som z tých, ktoré by pečlivo študovali zloženie každého produktu, to len taká malá zmienka pre vás, ktoré to zaujíma :) Podobne ako šampón aj olejček mi vonia po vanilke, trošku o dosť výraznejšie, čo si všimla aj sestra, ktorá ma averziu na vonné stromčeky do áut, ktoré si spája z nevoľnosťou pri cestovaní hromadnou dopravou v rannom detstve :) Olejček je ale inak veľmi skvelý, dodal mojim suchým končekom život. Používam ho klasicky ako iné olejčeky, ktoré som v minulosti mala, do uterákom vysušených vlasov, potom už len vlasy jemne dofúkam. Netreba ho naniesť veľa, postačia mi také 2-3 kvapky nakoľko je dosť olejovitý a pekne sa votrie do mojich vlasov. Končekom dodá lesk a zdravý vzhľad.
Balea produkty ma nikdy nesklamali, sú skvelé. Za priaznivú cenu máte veľa muziky :) Niekedy si myslím, že sa vôbec neoplatí investovať do drahších produktov a značiek, to isté alebo aj lepšie získate kúpou cenovo výhodnejšieho a dostupnejšieho produktu. 

4 komentáre:

  1. Mám olejček a úplne súhlasím, je fantastický. Ja mám kučeravé vlasy, ktoré sú suché a končeky ani nehovorím. A z Dm-ky mám veru viac. Niektoré sú fajn, niektoré zas nie, ale aj tak, lepšie to risknúť za nižšiu cenu. Tento produkt je ale naozaj super.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Olejíček vypadá moc dobře, momentálně jich mám hodně, ale určitě na něho přijde taky někdy řada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Láká mě olejíček. Šampón jsem měla a nesednul mi, naopak mi vyhovuje jejich šampón pro brunetky :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/new-in-march-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Olejček mám, vonia naozaj krásne a tá vôňa sa vo vlasoch drží až do ďalšieho umytia, ak sa aplikuje do suchých vlasov. Nakoľko vlasom pomáha to nejako extra posúdiť neviem, ale za tú cenu je super.

    OdpovedaťOdstrániť