piatok 27. decembra 2013

Ultraflesh: Shinebox Highlight & Shimmer

Ahojte!
Dnes tu mám pre vás skôr takú predstavovačku ako recenziu, nakoľko som produkt otestovala len ďobnutím prsta a nanesením na ruku, však to poznáte, taká prvá ochutnávka produktu a uspokojenie zvedavosti, ktorá sa vám víri myšlienkami, keď sa vám do rúk dostane nejaký nový, nepoznatý kozmetický produkt :) Dnes mi bola doručená táto paletka, alebo setík, ktorý slúži na zvýraznenie kontúr a rozjasnenie pleti pri líčení. Značku Ultraflesh nepoznám, skôr je známa za veľkou mlákou, ale neodradilo ma to a prijala som ponuku paletku vyskúšať na vlastnej pleti!
Shinebox od Ultraflesh obsahu sadu piatich pomocníkov, ktorý su ukrytý v krásnej lesklej vysúvacej paletke. Paletka obsahuje tri poschodia, ktoré sa dajú efektne posunúť, môžete si ich vysunúť aj všetky naraz a máte zo setu taký vejárik :) Shinebox obsahuje 5 produktov, ktoré sa skrývajú v troch poschodiach, postupne vám bližšie predstavím každé jedno podlažie :) Tak poďme teda na to!
Hneď pod povrchom sa skrýva púder, ktorý slúži na zvýraznenie kontúr tváre. So štruktúrou, ktorú som omakom preskúmala, som veľmi spokojná. Púder je jemnej zlatavo-broskynkovej farby, ktorá dodá pleti zdravý a krásny vzhľad, predovšetkým teraz v zime. 
V strednej časti paletky sa skrývajú dva krémové rozjasňovače, ktorých odtiene sa dajú prirovnať k zlatej a ružovozlatej farbe. Krásne sa trbliecu, sú veľmi elegantné, nie výrazne, len jemne podtrhnú, čo treba :) Som veľmi zvedavá ako rozjasnia moju tváričku. Plánujem ich používať nielen na zvýraznenie lícnych kostí, ale aj pod obočie na zvýraznenie líčenia očí. 
Na úplnom dne paletky sa skrývajú dve roztomilé ceruzky, ktoré slúžia na rozjasnenie očí. Ceruzky sú krémovej konzistencie. Odtieň nude shimmer je krásna ružovozlatá a odtieň secret shimmer nádherná striebornobiela farbička. Ceruzky sú svojou akosťou mäkkučké, ľahko kĺžu po pokožke. Pigmentácia je primerane výrazná.
Paletka ma zatiaľ veľmi príjemne prekvapila, nečakala som, že by som mohla byť s produktami hneď očarená, väčšinou som taká skeptická a až časom si produkty zamilujem. Vôbec značku Ultraflesh nepoznám a priznám sa myslela som, že to bude nejaká tá paletka typu z obchodu všetko za euro, neviem raz som takú nejakú mala pár rokov dozadu. Ale musím uznať, že netreba byť predpojatým :) 
Zatiaľ síce usudzujem len z prvého dojmu, ale časoms a ten dojem bude len zlepšovať, poznám sa. Som veľmi rada, že som dostala možnosť získať túto hodnotnú paletku môžem o nej hovoriť len samé pekné veci, ale predovšetkým sa teším až ju otestujem na vlastnej tváričke. Vždy som si prezerala všeliaké tie tutorialy  kontúrovaní a roznasňovaní pleti, ale nemala som na to dostatok produktov. Teraz si už len musím poriadne naštudovať, čo a ako a môžem sa pýšiť dokonalým líčením :) 
Ak vás paletka zaujala, nájdete ju v ponuke na StrawberryNET.com, kde nájdete veľa dekoratívnej, ale aj vlasovej kozmetiky, či parfémov. V ponuke nájdete viac než 30 000 produktov od viac ako 600 popredných značiek – všetko so zľavou až do 60%. Doprava je zdarma pri každej objednávke, takže platíte len za vybrané produkty :)

5 komentárov: